saolasın canım cok sukur ıyımıs pipilim bı cıksın koparcam onun pıpısınıTekrar gecmis olsun canim çok şükür:)
Allah yardımcın olsun canım eğer izmir de yaşıyorsan perinatolog doktor var prof. hoca istersen isim verebilirimKizlar Dr.gittim burun kemiği yok olusmamis dedi pzrt.kan sonucuna bakip degerlendircekmis bilmiyorum kötüyüm kafam allak bullak oldu başka bi Dr.daha gitcem bakalim o gorebilcekmi neyapacagimi ne dusuncegimi bilemedim :'( :'(
canım çok üzüldüm inş kan sonucu iyi çıkar Rabbimden hayırlısı gelsinKizlar Dr.gittim burun kemiği yok olusmamis dedi pzrt.kan sonucuna bakip degerlendircekmis bilmiyorum kötüyüm kafam allak bullak oldu başka bi Dr.daha gitcem bakalim o gorebilcekmi neyapacagimi ne dusuncegimi bilemedim :'( :'(
Tam teskurlerkalbini bozma canım, herşey Allah'tan böyle düşün.. üniversite veya eğitim araştırma hastanelerinden randevu al uzman perinatologdan, kan tahlilide ver.. birde geç döllenme vs olmuş olabilir 3'lü test zamanı gelince onuda yaptır. ümitsiz mutsuz olma bebeğinede yansır..
Ewt izmirdeyim ver cnm sen gidiyimAllah yardımcın olsun canım eğer izmir de yaşıyorsan perinatolog doktor var prof. hoca istersen isim verebilirim
Amin inş.pzrtwsiyi iple cekiuorum is yerinde bi arkadaş var ona da ense 7mm demişler burun kemiği yok demişler kesin alminiz gerekiyordu falan demişler başka bi Dr.daha gidip bakmislar simdi çocuk sapasağlam maşallahcanım çok üzüldüm inş kan sonucu iyi çıkar Rabbimden hayırlısı gelsin
sadece sterese sokuyorlar insanı çok yıpratıcı bir süreç Rabbim kolaylıklar versinAmin inş.pzrtwsiyi iple cekiuorum is yerinde bi arkadaş var ona da ense 7mm demişler burun kemiği yok demişler kesin alminiz gerekiyordu falan demişler başka bi Dr.daha gidip bakmislar simdi çocuk sapasağlam maşallah
Benim devamkızlar bulantı ve kusmalarınız ne alemde
benim de devam ediyor kusma yok ama bulantı çok iki gün iyyim üç gün kötüBenim devam
AA öyle bişey yoktur cnm emin misin, özelde keyfimizden doğurmuyoruz herhalde :)çalışan anne adaylarım..dogum ayımız bellı ..buna gore ne zman yılık ızın kullanacaksanız.ayrıca devlettemı ozeldemı yapmayı dusunuyorsunuz.ve ayrıca devletın verıdıgı 300tl yı sanırım ozelde dogurunca alamıyormusuz.
AA nasıl yani sabit herkese 300 TL değil micanım ben özelde doğum yapıcam bir sıkıntı çıkmazsa 37. hafta da doğum iznine ayrılacağım
eşim sgk müfettişi kesin bilgi yani doğum parasını herkes alıyor ama tam ne kadar aldığı maaşına göre değişiyor asgari ücret olunca en düşüğü 3000 tl ye yakın alınıyor maaş daha yüksekse alınan ücrette ona göre değişiyor
Aminnnnnsadece sterese sokuyorlar insanı çok yıpratıcı bir süreç Rabbim kolaylıklar versin
Allahım yardım etsin sende sabırlı ol dua et hakkında hayırlısı olsunKizlar Dr.gittim burun kemiği yok olusmamis dedi pzrt.kan sonucuna bakip degerlendircekmis bilmiyorum kötüyüm kafam allak bullak oldu başka bi Dr.daha gitcem bakalim o gorebilcekmi neyapacagimi ne dusuncegimi bilemedim :'( :'(
Çoğu baba bebeği görmeden babalığı farketmiyor İnşallah bebeğinizi görünce daha sorumluluğunu farkeder Hakkınızda hayırlısı olsun canım38 yaşında küçük de değil deli gibi de aşık ama istediği birşey olunca yok dersem bitti diyor sonra yalvarıyor her seferinde ben de kabul ettim hep bebek için bile yapmamalı evde yalnız kalcam bütün düzenimi batıracak bir kaç ay geçince ben geldim diyecek her zaman ki gibi
Canım ya 15. Haftada hala geçmedi mi? Bnm de devam ediyor da iki haftaya gecer sanıyorum geçmezse düşünemiyorum artık.benim de devam ediyor kusma yok ama bulantı çok iki gün iyyim üç gün kötü
Allah tüm bebeklere sağlık versin inşallahamin canım vala oyle yeterkı saglıklı olsun
Allahım yardım etsin sende sabırlı ol dua et hakkında hayırlısı olsun
ben öyle biliyorum tatlım tabi yanlış da olabilirAA nasıl yani sabit herkese 300 TL değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?