2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
AA nasıl yani sabit herkese 300 TL değil mi
canım herkes 300 tl alıyor
ama çalışan bayanlar ayrıca bide doğum ücreti alıyorlar ,altını çiziyorum çalışanlar alıyor doğum ücretini bu farklı çalıştıkları için alınan bir ücret
300 tl yi herkes alacak ev hanımlarıda dahil

[Q"elifeva, post: 41325459, member: 637144"]amiiiinnn[/QUOTE]

Canim gözün aydın Rabbim bir daha yasatmasin insallah

Bu arada arkadaş benim göbek deliği altı ve üzerinde şerit gibi tüylenmeler basladı. Kakao yaglı bi kerem sürüyordum o mu yaptı acaba. Doğum dan sonra gecer mi bilen var mı? Yoksa epilasyon mu yapacaz
hormonal cnm, bnm de ayva tüyü olan yerlerim belirginleşip koyulaştı. bu normalmiş, sonra eski haline dönermiş.

aycan post: 41319308 .!.:
Canım benim nasılda rahatladım problem yok ama dün çok ağladım çünkü bir kaç yeri aradım birşey olur gibi davrandılar zaten çok stresliyim
Dr gittin mi canim pomatla krem arasında cok fark olduğunu zannetmiyorum gittiysen ne dedi korkma Allaha emanet olsun miniklerimiz hepimizinkiler

Kizlar Dr.gittim burun kemiği yok olusmamis dedi pzrt.kan sonucuna bakip degerlendircekmis bilmiyorum kötüyüm kafam allak bullak oldu başka bi Dr.daha gitcem bakalim o gorebilcekmi neyapacagimi ne dusuncegimi bilemedim :'( :'(
Cok iyi anlıyorum seni bendede ense kalınlığı çıktı,kordon Villas biyopsisi yaptırdım. Sonuç 4 günde çıktı,4 günmüydü geçen 4 yilmiydi bilmiyorum.ama elimizden gelen bişey yok.benim sonucum şimdilik iyi çıktı. Detaylı ultrason larla takip edilecek.bende izmirdeyim.perinataloga gidiyorum doktorumu tavsiye ederim.ege de Prof ama Alsancakta muayenehanede bakıyor. Düşünüp üzülmekle elimize bişey geçmez,sonucta hersey olacağına varacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…