amiiiinnnAllah tüm bebeklere sağlık versin inşallah
="elifeva, ppipul1323633, member: 637144"]saolasın canım cok sukur ıyımıs pipilim bı cıksın koparcam onun pıpısını
Eşim de izmirli keşke izmirde yaşasak çok güzel şehirevet ben İzmirliyim şimdi 5 yıldır izmirdeyiz ama güzeldi
inşallah bekleriz gerçekten izmir güzel bir şehirEşim de izmirli keşke izmirde yaşasak çok güzel şehirBelki ilerde bebişi orda büyütmek nasip olur
farklı konulardan bahsediyorsunuz canmben öyle biliyorum tatlım tabi yanlış da olabilir
farklı konulardan bahsediyorsunuz canm[/QUOTE ya anlamadım evet o konuyu bilmiyor galiba ben bildiğini düşünüp cevap yazmışım maalesef
artık sıkıldım bu konuya cevap vermekten ondan oluyor
farklı konulardan bahsediyorsunuz canm
canım herkes 300 tl alıyorAA nasıl yani sabit herkese 300 TL değil mi
hormonal cnm, bnm de ayva tüyü olan yerlerim belirginleşip koyulaştı. bu normalmiş, sonra eski haline dönermiş.Bu arada arkadaş benim göbek deliği altı ve üzerinde şerit gibi tüylenmeler basladı. Kakao yaglı bi kerem sürüyordum o mu yaptı acaba. Doğum dan sonra gecer mi bilen var mı? Yoksa epilasyon mu yapacaz
hıssedıyosan dogrudur canım bende basından berı erkek hıssedıyodum doktor pipiyi gosterınce şaşırmadım
Sanirim benimkide pipili olacak öyle hissediyorum
[Q"elifeva, post: 41325459, member: 637144"]amiiiinnn
ahhahh tarzını sevdimboş ver ya olur gider hepsi yat uyu gitsin
ist / incirli ethica / erkan akansehir ve hastaneyi tejrar yazsana kuzum
muayene sonrası hislerini anlatırsın tatlım yakındı galiba ii gecelerahhahh tarzını sevdim
yarından sonra evet, senin ne zmn?muayene sonrası hislerini anlatırsın tatlım yakındı galiba ii geceler
tabi özelde çalışan bayanlar alıyor doğum ücretini devlet memurları almıyorAA nasıl yani sabit herkese 300 TL değil mi
Dr gittin mi canim pomatla krem arasında cok fark olduğunu zannetmiyorum gittiysen ne dedi korkma Allaha emanet olsun miniklerimiz hepimizinkileraycan post: 41319308 .!.:Canım benim nasılda rahatladım problem yok ama dün çok ağladım çünkü bir kaç yeri aradım birşey olur gibi davrandılarzaten çok stresliyim
27 haziran daha çok var. geçer ya ne yapalım beklicez artıkyarından sonra evet, senin ne zmn?
Cok iyi anlıyorum seni bendede ense kalınlığı çıktı,kordon Villas biyopsisi yaptırdım. Sonuç 4 günde çıktı,4 günmüydü geçen 4 yilmiydi bilmiyorum.ama elimizden gelen bişey yok.benim sonucum şimdilik iyi çıktı. Detaylı ultrason larla takip edilecek.bende izmirdeyim.perinataloga gidiyorum doktorumu tavsiye ederim.ege de Prof ama Alsancakta muayenehanede bakıyor. Düşünüp üzülmekle elimize bişey geçmez,sonucta hersey olacağına varacak.Kizlar Dr.gittim burun kemiği yok olusmamis dedi pzrt.kan sonucuna bakip degerlendircekmis bilmiyorum kötüyüm kafam allak bullak oldu başka bi Dr.daha gitcem bakalim o gorebilcekmi neyapacagimi ne dusuncegimi bilemedim :'( :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?