2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yani bir hastanede doğum yapan her kadın koşulsuz 300 TL alıyor, ayrıca çalışan kadınlara ekstra mı veriliyor? doğru mu anladım?

Kizlar 17.hafta için randevu aldim 3lü taramaya.Üclü taramada detayli ultrasona girilmiyormus doktor ultrasondan kendi bakip yorumluyormus.

Son düzenleme:
Kizlar yarin bir aksilik çıkmazsa bende 27 gun sonra nihayet bebeğimi görmeye gidicem inşallah, en son 7+4 günlüktü gördüm umarim herşey yolundadır bir sorun yokturdur.
Çok büyük bir özlem var

Olur canım, nasıl yapicam
sağ üstte bildirimler / gelen kutusu yanında senin nick'in yazıyor, onun üstüne gelince açılan kutudan kişisel bilgilere tıklıyorsun. açılan sayfada hamilelik takvimi satırına bebeğinin doğacağı olası tarihi yazıyorsun ama gün,ay ve yıl arasına "." değil "-" koyuyorsun. mesela bnm 19-12-2015. değişiklikleri kaydet diyorsun ve hepsi bu.

Kizlar yarin bir aksilik çıkmazsa bende 27 gun sonra nihayet bebeğimi görmeye gidicem inşallah, en son 7+4 günlüktü gördüm umarim herşey yolundadır bir sorun yokturdur.
Çok büyük bir özlem var
ay ben de 8+4'ken gördüm en son, yarından sonra kontrolüm kısmetse, çok özledim kuzuyu

Yaptım canım bu sefer oldu sanirim

Merhaba.. cok net gorunmuyor ama yan durmus ve bacak arasi dolu gibi. Erkege benzettim ama net degilim. Hayirli olsun:)
Cok TESEKKUR EDERİM .. Evet ultrason çekilirken yüzünü dondu bize :) bana da dolu gibi geliyor da bazen de acaba plesentasi mi diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…