ve ikili testin de mi o zmn yapılacak? çok geç değil mi ya27 haziran daha çok var. geçer ya ne yapalım beklicez artık
yani bir hastanede doğum yapan her kadın koşulsuz 300 TL alıyor, ayrıca çalışan kadınlara ekstra mı veriliyor? doğru mu anladım?canım herkes 300 tl alıyor
ama çalışan bayanlar ayrıca bide doğum ücreti alıyorlar ,altını çiziyorum çalışanlar alıyor doğum ücretini bu farklı çalıştıkları için alınan bir ücret
300 tl yi herkes alacak ev hanımlarıda dahil
İyiyim canım bütün şikayetlerim geçti, takvim için bişeyler yaptım ama oldumu bilmiyorumnicki nick 'ciğim nasılsın cnm? sen neden kendine bir hamilelik takvimi yapmıyorsun?
hayır olmamışİyiyim canım bütün şikayetlerim geçti, takvim için bişeyler yaptım ama oldumu bilmiyorum
Olur canım, nasıl yapicamhayır olmamışyardımcı olabilirim istersen.
sağ üstte bildirimler / gelen kutusu yanında senin nick'in yazıyor, onun üstüne gelince açılan kutudan kişisel bilgilere tıklıyorsun. açılan sayfada hamilelik takvimi satırına bebeğinin doğacağı olası tarihi yazıyorsun ama gün,ay ve yıl arasına "." değil "-" koyuyorsun. mesela bnm 19-12-2015. değişiklikleri kaydet diyorsun ve hepsi bu.Olur canım, nasıl yapicam
ay ben de 8+4'ken gördüm en son, yarından sonra kontrolüm kısmetse, çok özledim kuzuyuKizlar yarin bir aksilik çıkmazsa bende 27 gun sonra nihayet bebeğimi görmeye gidicem inşallah, en son 7+4 günlüktü gördüm umarim herşey yolundadır bir sorun yokturdur.
Çok büyük bir özlem var
takvimin hayırlı olsuuuuunBenimde 22 sinde 2 hafta var daha
Yaptım canım bu sefer oldu sanirimsağ üstte bildirimler / gelen kutusu yanında senin nick'in yazıyor, onun üstüne gelince açılan kutudan kişisel bilgilere tıklıyorsun. açılan sayfada hamilelik takvimi satırına bebeğinin doğacağı olası tarihi yazıyorsun ama gün,ay ve yıl arasına "." değil "-" koyuyorsun. mesela bnm 19-12-2015. değişiklikleri kaydet diyorsun ve hepsi bu.
Teşekkür ederim,sayendetakvimin hayırlı olsuuuuun
evet evet olmuş , çok da güzel olmuş çok da iyi olmuşYaptım canım bu sefer oldu sanirim
rica ederim. o zmn ben artık gönül rahatlığıyla yatağıma gidebilirim. yarın görüşürüz. iyi geceleeerTeşekkür ederim,sayende
İnsallah sorunsuz bir sekilde hasret giderir geliriz araya zaman girince heyacan,endişe,özlem bütün duygular birarada oluyoray ben de 8+4'ken gördüm en son, yarından sonra kontrolüm kısmetse, çok özledim kuzuyu
Cok TESEKKUR EDERİM .. Evet ultrason çekilirken yüzünü dondu bize :) bana da dolu gibi geliyor da bazen de acaba plesentasi mi diye düşünüyorum :)Merhaba.. cok net gorunmuyor ama yan durmus ve bacak arasi dolu gibi. Erkege benzettim ama net degilim. Hayirli olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?