2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
O yuzden mi oksadigimda yavaş yavaş duzeliyor acaba .. Çok tesekkur ederim.onerin için dikkat etmeye calisicam bundan sonra
evet canım sakinleşiyo ama onu doktoruna soyle kasıldıgını baksın bı nedenine[/QUOTE]
Bi kac gündür kayınvalide me gidiyordum orda oluyordu bugün evdeydim hic öylebbirşey olmadı yorgun olduğum içinde olabilir ama doktoruna soylicem başka nedenleri de olabilir. Çok tesekkur ederim

Hormonları hiç sorma
Merak etme hepimiz aynı durumdayız. Dün baya ağladım. Bugün çok şükür daha iyiyim.
Ya valla moralim bozuluyor resmen herşeye Ağlıyorum bugünde kendime evime bakamıyorum yetemiyorum diye ağladım doğru düzgünde beslenemiyorum bebişim içimde zorlanıyormudur die Ağlıyorum offf

Ya valla moralim bozuluyor resmen herşeye Ağlıyorum bugünde kendime evime bakamıyorum yetemiyorum diye ağladım doğru düzgünde beslenemiyorum bebişim içimde zorlanıyormudur die Ağlıyorum offf
kız ben dun Atatur un genclıge hıtabesını dınlerken agladım normal bu hallerımız

Kizlar Dr.gittim burun kemiği yok olusmamis dedi pzrt.kan sonucuna bakip degerlendircekmis bilmiyorum kötüyüm kafam allak bullak oldu başka bi Dr.daha gitcem bakalim o gorebilcekmi neyapacagimi ne dusuncegimi bilemedim :'( :'(

Canım sakin kalmaya çalış Dün ben Şişli etfale gitim ikili test için, doçent bi hoca bakıyodu bize. Ben içerdeyken bi kadın girdi, onun bebeğinin de burun kemiği oluşmamaş, doktor amniyosentez yapmış. Amniyosentez iyi cıktı dedı doktor kadına, kadın bi sevindi tabi. Doktor kadına dedi ki "ben size ikilinin yalancı bi test old.nu söylemiştim ztn" O yüzden sıkma canını hemen, ikili test pek güvenilir değilmiş, inş amniyosentez sonucun ıyı cıkacaktır.

amin inş.

Canimmmmm yüz hatları bile belli çok tatlı maşallah erkek olabilir mı acaba
Ben bir prensese hamileyim senin ultrason goruntundede paralel bir çizgi var benimki gibi bilemedim .sonuc kesinlesince paylaşırsan sevinirim
Teşekkürler canım yorumun için ama hem kız hem erkek olabilir demişsin :)
Benim doktor hiçbir yorum yapmayınca ne yapayım hanımlara sorayım dedim.
Hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Avrupa yakasında ise öğrenebilir miyim?

Merhaba Güzel Anne adayları; ağrılarım hiç geçmedi ve aksine şiddetlenmişti. Bebek hep sol tarafıma toplanıyormuş gibi çok ağrım oluyordu ikili testime 1 hafta olmasına rağmen hem dayanamadım hemde tedirgin olduğum için dün doktoruma gittim. O kadar sinirlerim bozulmuş ki kadınla resmen ağlayarak konuştum bebeğime bir şey oldu diye. Kendisi kontrol etti şükür bebek iyi bir problem gözükmüyor ama normal değil ağrıların dedi. Radyoloji uzmanına ultrason için yönlendirdi. Ultrasona girdim bebeğim maşallah kıpır kıpır ama maalesef sol tarafımda kan kisti çıktı ve patlamaması gerektiğini sürekli dinlenmem gerektiği söylediler. 11+5 olmama rağmen hala düşük riskim devam ediyor maalesef. İdrarımda da enfeksiyon çıktı tekrar antibiyotik verdi...Radyoloji uzmanı bebek büyük olduğu için girmişken ikili testimide yapmış sağolsun 1.8 çıktı kan sonuçlarımda 1 hafta sonra çıkacak inşallah. 4 gün rapor verdi tabiki 1 gün dinlenebildim umarım hayırlısı ile bu zamanları geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…