evet canım sakinleşiyo ama onu doktoruna soyle kasıldıgını baksın bı nedenine[/QUOTE]O yuzden mi oksadigimda yavaş yavaş duzeliyor acaba .. Çok tesekkur ederim.onerin için dikkat etmeye calisicam bundan sonra
Hormonları hiç sormaOfff gece gece yine hormonlarım tavan yaptı ben bazen çok duygusallaşıyorum kızlar ya çok kötü
Ya valla moralim bozuluyor resmen herşeye Ağlıyorum bugünde kendime evime bakamıyorum yetemiyorum diye ağladım doğru düzgünde beslenemiyorum bebişim içimde zorlanıyormudur die Ağlıyorum offfHormonları hiç sorma
Merak etme hepimiz aynı durumdayız. Dün baya ağladım. Bugün çok şükür daha iyiyim.
saolun canım çok şükür rabbıme ıyı çıktı bugunde acısını çıkardım sabaha kadar balık tuttuk eşimle :)@elifeva, çok sevindim sonucun iyi olmasına. Forumca merak ediyorduk seni.
kız ben dun Atatur un genclıge hıtabesını dınlerken agladımYa valla moralim bozuluyor resmen herşeye Ağlıyorum bugünde kendime evime bakamıyorum yetemiyorum diye ağladım doğru düzgünde beslenemiyorum bebişim içimde zorlanıyormudur die Ağlıyorum offf
Canım hatasını anlasa da güvenmiyorum bu halimle bırakıyor beni evlendiğim gün hamile kaldım yani 2,5 aylık evliyim ama sorun soğuma yok ego o kadar
Kizlar Dr.gittim burun kemiği yok olusmamis dedi pzrt.kan sonucuna bakip degerlendircekmis bilmiyorum kötüyüm kafam allak bullak oldu başka bi Dr.daha gitcem bakalim o gorebilcekmi neyapacagimi ne dusuncegimi bilemedim :'( :'(
saolun canım çok şükür rabbıme ıyı çıktı bugunde acısını çıkardım sabaha kadar balık tuttuk eşimle :)
amin inş.Canım sakin kalmaya çalış Dün ben Şişli etfale gitim ikili test için, doçent bi hoca bakıyodu bize. Ben içerdeyken bi kadın girdi, onun bebeğinin de burun kemiği oluşmamaş, doktor amniyosentez yapmış. Amniyosentez iyi cıktı dedı doktor kadına, kadın bi sevindi tabi. Doktor kadına dedi ki "ben size ikilinin yalancı bi test old.nu söylemiştim ztn" O yüzden sıkma canını hemen, ikili test pek güvenilir değilmiş, inş amniyosentez sonucun ıyı cıkacaktır.
serklajin ne zaman canımBenimde 22 sinde 2 hafta var daha
Canimmmmm yüz hatları bile belli çok tatlı maşallah erkek olabilir mı acabaEki Görüntüle 1553807 Eki Görüntüle 1553808 Hanımlar günaydın
Sizce benim bebeğin cinsiyeti nedir?
12 ve 14 haftalikken ki ultrason resimlerini yüklüyorum .
Teşekkürler canım yorumun için ama hem kız hem erkek olabilir demişsin :)Canimmmmm yüz hatları bile belli çok tatlı maşallah erkek olabilir mı acaba
Ben bir prensese hamileyim senin ultrason goruntundede paralel bir çizgi var benimki gibi bilemedim .sonuc kesinlesince paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?