- 8 Eylül 2008
- 78
- 48
- 88
Merhaba Güzel Anne adayları; ağrılarım hiç geçmedi ve aksine şiddetlenmişti. Bebek hep sol tarafıma toplanıyormuş gibi çok ağrım oluyordu ikili testime 1 hafta olmasına rağmen hem dayanamadım hemde tedirgin olduğum için dün doktoruma gittim. O kadar sinirlerim bozulmuş ki kadınla resmen ağlayarak konuştum bebeğime bir şey oldu diye. Kendisi kontrol etti şükür bebek iyi bir problem gözükmüyor ama normal değil ağrıların dedi. Radyoloji uzmanına ultrason için yönlendirdi. Ultrasona girdim bebeğim maşallah kıpır kıpır ama maalesef sol tarafımda kan kisti çıktı ve patlamaması gerektiğini sürekli dinlenmem gerektiği söylediler. 11+5 olmama rağmen hala düşük riskim devam ediyor maalesef. İdrarımda da enfeksiyon çıktı tekrar antibiyotik verdi...Radyoloji uzmanı bebek büyük olduğu için girmişken ikili testimide yapmış sağolsun 1.8 çıktı kan sonuçlarımda 1 hafta sonra çıkacak inşallah. 4 gün rapor verdi tabiki 1 gün dinlenebildim umarım hayırlısı ile bu zamanları geçiririz
Canım akşam geldi seni çok seviorum tabi ki gitmiycem diye tabi ki 3 günde 3 kilo verdim ben uzak dur benden sadece dedim. dediğim gibi onunki şımarıklıkÇoğu baba bebeği görmeden babalığı farketmiyor İnşallah bebeğinizi görünce daha sorumluluğunu farkeder Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Çok geçmiş olsun.
hayır tatlım 2 li testim yapıldı sonuç iyi çıktı hatta cinsiyet bile öğrenmek zorunda kaldımve ikili testin de mi o zmn yapılacak? çok geç değil mi ya
Geçmîş olsun cnm dinlenmeye çalış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba Güzel Anne adayları; ağrılarım hiç geçmedi ve aksine şiddetlenmişti. Bebek hep sol tarafıma toplanıyormuş gibi çok ağrım oluyordu ikili testime 1 hafta olmasına rağmen hem dayanamadım hemde tedirgin olduğum için dün doktoruma gittim. O kadar sinirlerim bozulmuş ki kadınla resmen ağlayarak konuştum bebeğime bir şey oldu diye. Kendisi kontrol etti şükür bebek iyi bir problem gözükmüyor ama normal değil ağrıların dedi. Radyoloji uzmanına ultrason için yönlendirdi. Ultrasona girdim bebeğim maşallah kıpır kıpır ama maalesef sol tarafımda kan kisti çıktı ve patlamaması gerektiğini sürekli dinlenmem gerektiği söylediler. 11+5 olmama rağmen hala düşük riskim devam ediyor maalesef. İdrarımda da enfeksiyon çıktı tekrar antibiyotik verdi...Radyoloji uzmanı bebek büyük olduğu için girmişken ikili testimide yapmış sağolsun 1.8 çıktı kan sonuçlarımda 1 hafta sonra çıkacak inşallah. 4 gün rapor verdi tabiki 1 gün dinlenebildim umarım hayırlısı ile bu zamanları geçiririz
Merhaba Güzel Anne adayları; ağrılarım hiç geçmedi ve aksine şiddetlenmişti. Bebek hep sol tarafıma toplanıyormuş gibi çok ağrım oluyordu ikili testime 1 hafta olmasına rağmen hem dayanamadım hemde tedirgin olduğum için dün doktoruma gittim. O kadar sinirlerim bozulmuş ki kadınla resmen ağlayarak konuştum bebeğime bir şey oldu diye. Kendisi kontrol etti şükür bebek iyi bir problem gözükmüyor ama normal değil ağrıların dedi. Radyoloji uzmanına ultrason için yönlendirdi. Ultrasona girdim bebeğim maşallah kıpır kıpır ama maalesef sol tarafımda kan kisti çıktı ve patlamaması gerektiğini sürekli dinlenmem gerektiği söylediler. 11+5 olmama rağmen hala düşük riskim devam ediyor maalesef. İdrarımda da enfeksiyon çıktı tekrar antibiyotik verdi...Radyoloji uzmanı bebek büyük olduğu için girmişken ikili testimide yapmış sağolsun 1.8 çıktı kan sonuçlarımda 1 hafta sonra çıkacak inşallah. 4 gün rapor verdi tabiki 1 gün dinlenebildim umarım hayırlısı ile bu zamanları geçiririz
Geçmîş olsun cnm dinlenmeye çalış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım Bol bol dinleneceksin artık sen Çalişiyo musun ev hanımı mısın?
Ben çanakkalede yasıyorumTeşekkürler canım yorumun için ama hem kız hem erkek olabilir demişsin :)
Benim doktor hiçbir yorum yapmayınca ne yapayım hanımlara sorayım dedim.
Hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Avrupa yakasında ise öğrenebilir miyim?
Günaydın benim hicbulantim olmadı süt ve Mısır gevreği bal sabah ilk kahvaltım , sonrasında 1-2 saat sonra karbonhidrat yemek istiyorum bir tost mesela :)kızlar günaydın ..
kızlar 14 haftaya girdik ben hala süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum napıcaz varmı benim gibi olan
Allah şifa versin arkadasım kalbini ferah tut hayirlisiyla alırsın bebeğini kucağına inşallah bebek ultrasonda iyi ise endişelenmedi onun kesesi ayrıGeçmiş olsun canım Bol bol dinleneceksin artık sen Çalişiyo musun ev hanımı mısın?
Kan kıstın patlasa bile keseye zarar vermez ise hiç birşeyi olmaz icini rahat tut düşüncelerini ferah tutMerhaba Güzel Anne adayları; ağrılarım hiç geçmedi ve aksine şiddetlenmişti. Bebek hep sol tarafıma toplanıyormuş gibi çok ağrım oluyordu ikili testime 1 hafta olmasına rağmen hem dayanamadım hemde tedirgin olduğum için dün doktoruma gittim. O kadar sinirlerim bozulmuş ki kadınla resmen ağlayarak konuştum bebeğime bir şey oldu diye. Kendisi kontrol etti şükür bebek iyi bir problem gözükmüyor ama normal değil ağrıların dedi. Radyoloji uzmanına ultrason için yönlendirdi. Ultrasona girdim bebeğim maşallah kıpır kıpır ama maalesef sol tarafımda kan kisti çıktı ve patlamaması gerektiğini sürekli dinlenmem gerektiği söylediler. 11+5 olmama rağmen hala düşük riskim devam ediyor maalesef. İdrarımda da enfeksiyon çıktı tekrar antibiyotik verdi...Radyoloji uzmanı bebek büyük olduğu için girmişken ikili testimide yapmış sağolsun 1.8 çıktı kan sonuçlarımda 1 hafta sonra çıkacak inşallah. 4 gün rapor verdi tabiki 1 gün dinlenebildim umarım hayırlısı ile bu zamanları geçiririz
Evet canm bi dr un dedigi digerininkini tutmuyo hangisine inancaz bilemedk bana da suyun az bebek 2 hafta geriden dediler.bende medical park da docent e gittm hicbir soru yok dedi cok sukur o yuzde bi sorun oldugun da baska dr a da soruyorm.Allah yardimcimiz olsnSukurler.olsun bi doktorun dedigini bir dojtor demiyor varyaaa sirf sinir bozuyorlar
Canım Allah şifa versin. Allah ın izniyle bebeğine hiçbirşey olmamış olmayacak da inşallah. İçini ferah tutmaya çalışMerhaba Güzel Anne adayları; ağrılarım hiç geçmedi ve aksine şiddetlenmişti. Bebek hep sol tarafıma toplanıyormuş gibi çok ağrım oluyordu ikili testime 1 hafta olmasına rağmen hem dayanamadım hemde tedirgin olduğum için dün doktoruma gittim. O kadar sinirlerim bozulmuş ki kadınla resmen ağlayarak konuştum bebeğime bir şey oldu diye. Kendisi kontrol etti şükür bebek iyi bir problem gözükmüyor ama normal değil ağrıların dedi. Radyoloji uzmanına ultrason için yönlendirdi. Ultrasona girdim bebeğim maşallah kıpır kıpır ama maalesef sol tarafımda kan kisti çıktı ve patlamaması gerektiğini sürekli dinlenmem gerektiği söylediler. 11+5 olmama rağmen hala düşük riskim devam ediyor maalesef. İdrarımda da enfeksiyon çıktı tekrar antibiyotik verdi...Radyoloji uzmanı bebek büyük olduğu için girmişken ikili testimide yapmış sağolsun 1.8 çıktı kan sonuçlarımda 1 hafta sonra çıkacak inşallah. 4 gün rapor verdi tabiki 1 gün dinlenebildim umarım hayırlısı ile bu zamanları geçiririz
2 li testi yaoarken mi yok dedi baska dr da gorun bence ben artık inanasim gelmiyo banada 2 hafta geri suyu az dediler doc.dr a göründm bi sorunu yok dedi sende baska dr a da baktr canm Allahn izniyle bisey olmaz ins.Kizlar Dr.gittim burun kemiği yok olusmamis dedi pzrt.kan sonucuna bakip degerlendircekmis bilmiyorum kötüyüm kafam allak bullak oldu başka bi Dr.daha gitcem bakalim o gorebilcekmi neyapacagimi ne dusuncegimi bilemedim :'( :'(
ka
Kan kıstın patlasa bile keseye zarar vermez ise hiç birşeyi olmaz icini rahat tut düşüncelerini ferah tut
Canım Allah şifa versin. Allah ın izniyle bebeğine hiçbirşey olmamış olmayacak da inşallah. İçini ferah tutmaya çalış
Çalışıyorum canım normalde 4 gün rapor verdi ama maalesef sürekli kullanma şansım olmuyor. Dün öğlen geçtim eve 1-2 günde erken çıkarım işte
Kontrole gidince bakacak,gecdn sefer sorun cikinca serklaji 2. plana atti.bundan sonra ensenin gerilemesini takip edicez dedi.progestan icmeye devam ediyorum.saglikli olsun yeterki.suan dikise de sicak bakamiyorum bu yuzden.sanirim doktorumda emin olamiyor o yuzden cvs iyi cikinca hemrn atalim demedi.en son 4 cm cikti rahim agzim.arada baska bir doktorada gidip kafami karistirmak istemiyorum 12 gun kaldi bekliyorumserklajin ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?