- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
- 103
Ewet ya ne kadar raporlu olsak da evde dinlenmek iş yerınde göze batıyor. Bkaç kere üst süte tahlil için iş yerınden 1-1.5 saatliğine ayrılsam bile rahatsız oluyorum Ama senın durumun özelmiş canım ya, senn cidden dinlenmen gerekiyorKonuş ya da ücretsiz izinle falan hallet artk
Şükür canım patronlarımın hiç öyle şeyi yoktur, yani hastalık için hastaneye gitmişim vs izin almam gerekmiyor zaten direk gidiyorum gecikeceksem bildiriyorum. Ama rapor işi biraz sıkıntılı 3-4 gün evde yatabilsem bile sürekli telefonla bir şey soracakları için hiç rahat olamıyacağım. Evde de kimse yok şuanda bir ihtiyacım olsa kendim görmek zorundayım yurtta en azından her şeyim önümde tek yatamıyorum o kadar. En yakın arkadaşımın düğünüde bu h.sonu ve il dışında onun içinde özel izin almıştım raporumu kullanırsam ona gidemem diyede biraz telaşım var
Bende öyleyim süt peynir yoğurt yiyemiyorum ve yumurtâa:/kızlar günaydın ..
kızlar 14 haftaya girdik ben hala süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum napıcaz varmı benim gibi olan
Kızlar midem bulanıyor süt içemem ama zorluyorum zorlayın hem bebeğe zararlı hem de kemik erimesi buradan başlıyor, mide bulansa da için bebiş için kemikleri sağlıklı olsunBende öyleyim süt peynir yoğurt yiyemiyorum ve yumurtâa:/
Ewt ulturasonda bakiyo ya ozamn kan tahliden önce baktilar2 li testi yaoarken mi yok dedi baska dr da gorun bence ben artık inanasim gelmiyo banada 2 hafta geri suyu az dediler doc.dr a göründm bi sorunu yok dedi sende baska dr a da baktr canm Allahn izniyle bisey olmaz ins.
valla canım bende içemiyordum ama hem belimdeki müthiş ağrı hemde yürürken kalçalarıma bıçak saplanmaları gibi ağrıları bebeğe bağlamaya başladım birde dün diş etlerim şişmeye başladı yani artık bi şekilde içmemiz gerekiyor çünkü bebeğin kemik yapısı güçlenmeye başladı ve şu an bizim depoları sömürüyor o yüzden mecbur içmek lazım canım sütü sade içemiyorsan ballı süt muzlu süt falan yap onlar daha ii oluyor.kızlar günaydın ..
kızlar 14 haftaya girdik ben hala süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum napıcaz varmı benim gibi olan
eryamandayim ben tatlim ya sen?Ben de istiyorum ankaradayım araştırıp gidelim
Bnde öyle peynire yukleniyomkızlar günaydın ..
amin kuzum.bende doktor ariyorumamin canım vala oyle yeterkı saglıklı olsun
muayene ucreti ne kadar ? O hastanedemi dogum yapacaksin ?ist / incirli ethica / erkan akan
en iyisini yapiyorsunEvet canm bi dr un dedigi digerininkini tutmuyo hangisine inancaz bilemedk bana da suyun az bebek 2 hafta geriden dediler.bende medical park da docent e gittm hicbir soru yok dedi cok sukur o yuzde bi sorun oldugun da baska dr a da soruyorm.Allah yardimcimiz olsn
amin kuzimTeşekkür ederim canım amin inşallah, Rabbim onları sağlıkla bize bağışlasın
kendi dojtorunmu bakti ? Radyologmu ?Ewt ulturasonda bakiyo ya ozamn kan tahliden önce baktilar
Hosgeldin aramizagünaydın kızlar ne zamandır takip ediyorum sizi :) bi selam yazıyım dedim bende aralık annesi olucam inşallah 2 ayım çok zor geçti mide bulantısından tam kafayı sıyırmak üzereydim ki çok şükür azalmaya başladı aranızda mide bulantısı devam eden varsa Rabbim şifa versin
Allah şifa versin..Merhaba Güzel Anne adayları; ağrılarım hiç geçmedi ve aksine şiddetlenmişti. Bebek hep sol tarafıma toplanıyormuş gibi çok ağrım oluyordu ikili testime 1 hafta olmasına rağmen hem dayanamadım hemde tedirgin olduğum için dün doktoruma gittim. O kadar sinirlerim bozulmuş ki kadınla resmen ağlayarak konuştum bebeğime bir şey oldu diye. Kendisi kontrol etti şükür bebek iyi bir problem gözükmüyor ama normal değil ağrıların dedi. Radyoloji uzmanına ultrason için yönlendirdi. Ultrasona girdim bebeğim maşallah kıpır kıpır ama maalesef sol tarafımda kan kisti çıktı ve patlamaması gerektiğini sürekli dinlenmem gerektiği söylediler. 11+5 olmama rağmen hala düşük riskim devam ediyor maalesef. İdrarımda da enfeksiyon çıktı tekrar antibiyotik verdi...Radyoloji uzmanı bebek büyük olduğu için girmişken ikili testimide yapmış sağolsun 1.8 çıktı kan sonuçlarımda 1 hafta sonra çıkacak inşallah. 4 gün rapor verdi tabiki 1 gün dinlenebildim umarım hayırlısı ile bu zamanları geçiririz
teşekkür ederim çeken bilir derler ya birbirimizi en iyi bizler anlarız :)Hosgeldin aramiza
İnsallah sorunsuz bir sekilde hasret giderir geliriz araya zaman girince heyacan,endişe,özlem bütün duygular birarada oluyor
Offf gece gece yine hormonlarım tavan yaptı ben bazen çok duygusallaşıyorum kızlar ya çok kötü
Günaydın annecikler Hepimizin korkuları çöp olsun Bebeklerimiz çok sağlıklı olsun inşallah
GÜZEL DİYOSUN AKŞAM ILIK DENİYCEM BAKALIMKızlar midem bulanıyor süt içemem ama zorluyorum zorlayın hem bebeğe zararlı hem de kemik erimesi buradan başlıyor, mide bulansa da için bebiş için kemikleri sağlıklı olsun
OHH OHH MAŞALLAH SANAG
Günaydın benim hicbulantim olmadı süt ve Mısır gevreği bal sabah ilk kahvaltım , sonrasında 1-2 saat sonra karbonhidrat yemek istiyorum bir tost mesela :)
Günaydınnnnn tatlı anneler bugün randevumuz var bakalım minigin cinsiyeti neymiş çok heyecanlıyım benim yaramazi görücem
Hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Avrupa yakasında ise öğrenebilir miyim?
ayy evet evet hatırladım cnm daha önceki gün yazıştık sorryhayır tatlım 2 li testim yapıldı sonuç iyi çıktı hatta cinsiyet bile öğrenmek zorunda kaldım
Canım çok kötü oluyorsan nesguik ile dene bal karıştır mesela ben fındık ezmesiyle karıştırıyorum ama mutlaka için özellikle bu zamanlarda kemikleri gelişiyor ve videoda izledim kalsiyum bulamazsa bebek annenin kemiklerinden alıyormuş ayrıcaGÜZEL DİYOSUN AKŞAM ILIK DENİYCEM BAKALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?