2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Şükür canım patronlarımın hiç öyle şeyi yoktur, yani hastalık için hastaneye gitmişim vs izin almam gerekmiyor zaten direk gidiyorum gecikeceksem bildiriyorum. Ama rapor işi biraz sıkıntılı 3-4 gün evde yatabilsem bile sürekli telefonla bir şey soracakları için hiç rahat olamıyacağım. Evde de kimse yok şuanda bir ihtiyacım olsa kendim görmek zorundayım yurtta en azından her şeyim önümde tek yatamıyorum o kadar. En yakın arkadaşımın düğünüde bu h.sonu ve il dışında onun içinde özel izin almıştım raporumu kullanırsam ona gidemem diyede biraz telaşım var

Anladım canm Allah kolaylık versin...

Bende öyleyim süt peynir yoğurt yiyemiyorum ve yumurtâa:/
Kızlar midem bulanıyor süt içemem ama zorluyorum zorlayın hem bebeğe zararlı hem de kemik erimesi buradan başlıyor, mide bulansa da için bebiş için kemikleri sağlıklı olsun

2 li testi yaoarken mi yok dedi baska dr da gorun bence ben artık inanasim gelmiyo banada 2 hafta geri suyu az dediler doc.dr a göründm bi sorunu yok dedi sende baska dr a da baktr canm Allahn izniyle bisey olmaz ins.
Ewt ulturasonda bakiyo ya ozamn kan tahliden önce baktilar

kızlar günaydın ..
kızlar 14 haftaya girdik ben hala süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum napıcaz varmı benim gibi olan
valla canım bende içemiyordum ama hem belimdeki müthiş ağrı hemde yürürken kalçalarıma bıçak saplanmaları gibi ağrıları bebeğe bağlamaya başladım birde dün diş etlerim şişmeye başladı yani artık bi şekilde içmemiz gerekiyor çünkü bebeğin kemik yapısı güçlenmeye başladı ve şu an bizim depoları sömürüyor o yüzden mecbur içmek lazım canım sütü sade içemiyorsan ballı süt muzlu süt falan yap onlar daha ii oluyor.

günaydın kızlar ne zamandır takip ediyorum sizi :) bi selam yazıyım dedim bende aralık annesi olucam inşallah 2 ayım çok zor geçti mide bulantısından tam kafayı sıyırmak üzereydim ki çok şükür azalmaya başladı aranızda mide bulantısı devam eden varsa Rabbim şifa versin

amin canım vala oyle yeterkı saglıklı olsun
amin kuzum.bende doktor ariyorum

ist / incirli ethica / erkan akan
muayene ucreti ne kadar ? O hastanedemi dogum yapacaksin ?

en iyisini yapiyorsun

Teşekkür ederim canım amin inşallah, Rabbim onları sağlıkla bize bağışlasın
amin kuzim
Ewt ulturasonda bakiyo ya ozamn kan tahliden önce baktilar
kendi dojtorunmu bakti ? Radyologmu ?

Hosgeldin aramiza

Allah şifa versin..

İnsallah sorunsuz bir sekilde hasret giderir geliriz araya zaman girince heyacan,endişe,özlem bütün duygular birarada oluyor

Offf gece gece yine hormonlarım tavan yaptı ben bazen çok duygusallaşıyorum kızlar ya çok kötü

aynen öyle cnm ne zmn randevum yaklaşsa, özellikle birkaç gün kala kafamda acı senaryolar oluşmaya başlıyor istem dışı, kontrol edemiyorum, uykularım huzursuzlaşıyor, ve ağlama nöbetleri de eşlik ediyor. onu görünce unutuyorum her şeyi ama işte annelik bu heralde...
bu arada randevun iyi geçmiş Gul_ay01 gözün aydın, darısı başıma, yarın sıra bende inşallah..

Günaydın annecikler Hepimizin korkuları çöp olsun Bebeklerimiz çok sağlıklı olsun inşallah

amin cnm inşallah

Günaydınnnnn tatlı anneler bugün randevumuz var bakalım minigin cinsiyeti neymiş çok heyecanlıyım benim yaramazi görücem

hayırlısı olsun cnm güzel haberle gel inşallah

Hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Avrupa yakasında ise öğrenebilir miyim?

sen hangi hastaneye gidiyorsun integralcim?

hayır tatlım 2 li testim yapıldı sonuç iyi çıktı hatta cinsiyet bile öğrenmek zorunda kaldım
ayy evet evet hatırladım cnm daha önceki gün yazıştık sorry

GÜZEL DİYOSUN AKŞAM ILIK DENİYCEM BAKALIM
Canım çok kötü oluyorsan nesguik ile dene bal karıştır mesela ben fındık ezmesiyle karıştırıyorum ama mutlaka için özellikle bu zamanlarda kemikleri gelişiyor ve videoda izledim kalsiyum bulamazsa bebek annenin kemiklerinden alıyormuş ayrıca
örnek ömega 3 bulamazsa da annenin beyninde ki omegayı alıyormuş erken yaşlanmayalım hamilelikten sonra kadınlar bu yüzden çöküyor bence eksik vitamin den kadın yaşlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…