Merhaba Güzel Anne adayları; ağrılarım hiç geçmedi ve aksine şiddetlenmişti. Bebek hep sol tarafıma toplanıyormuş gibi çok ağrım oluyordu ikili testime 1 hafta olmasına rağmen hem dayanamadım hemde tedirgin olduğum için dün doktoruma gittim. O kadar sinirlerim bozulmuş ki kadınla resmen ağlayarak konuştum bebeğime bir şey oldu diye. Kendisi kontrol etti şükür bebek iyi bir problem gözükmüyor ama normal değil ağrıların dedi. Radyoloji uzmanına ultrason için yönlendirdi. Ultrasona girdim bebeğim maşallah kıpır kıpır ama maalesef sol tarafımda kan kisti çıktı ve patlamaması gerektiğini sürekli dinlenmem gerektiği söylediler. 11+5 olmama rağmen hala düşük riskim devam ediyor maalesef. İdrarımda da enfeksiyon çıktı tekrar antibiyotik verdi...Radyoloji uzmanı bebek büyük olduğu için girmişken ikili testimide yapmış sağolsun 1.8 çıktı kan sonuçlarımda 1 hafta sonra çıkacak inşallah. 4 gün rapor verdi tabiki 1 gün dinlenebildim umarım hayırlısı ile bu zamanları geçiririz
günaydın kızlar ne zamandır takip ediyorum sizi :) bi selam yazıyım dedim bende aralık annesi olucam inşallah 2 ayım çok zor geçti mide bulantısından tam kafayı sıyırmak üzereydim ki çok şükür azalmaya başladı aranızda mide bulantısı devam eden varsa Rabbim şifa versin
Merhaba bayanLar ikili test icin 13. haftaya randevu aLabiLdim gec kaLmis sayiLmam di mi :-|
kızlar günaydın ..
kızlar 14 haftaya girdik ben hala süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum napıcaz varmı benim gibi olan
G
Günaydın benim hicbulantim olmadı süt ve Mısır gevreği bal sabah ilk kahvaltım , sonrasında 1-2 saat sonra karbonhidrat yemek istiyorum bir tost mesela :)
muayene ucreti ne kadar ? O hastanedemi dogum yapacaksin?
ayy aynı ben canım ya hele bi gün önceki gece uyku haram kafamda düşün düşün uyku uyuyamıyorum bebişimi görünce herşey geçiyo yerim ben onu yaaaaynen öyle cnm ne zmn randevum yaklaşsa, özellikle birkaç gün kala kafamda acı senaryolar oluşmaya başlıyor istem dışı, kontrol edemiyorum, uykularım huzursuzlaşıyor, ve ağlama nöbetleri de eşlik ediyor. onu görünce unutuyorum her şeyi ama işte annelik bu heralde...
bu arada randevun iyi geçmiş @Gul_ay01 gözün aydın, darısı başıma, yarın sıra bende inşallah..
amin cnm inşallah
Dün ben 13+3 de yaptırdım canım. Kendi doktorum da sorun yok yaptırabılırsın o günde dedi. Ama kağıt verdıler onun uzerınde 11+4/13+6 yazıyodu Yanı 13+6 yı gecmesın Bebek bas popo mesafesı de 84-85 mm yi gecmemeliymiş.
Tsk. ederim cnm 13+0 gunluk oluyorum randevu gununde sagoL cevabin icin :)
ayy aynı ben canım ya hele bi gün önceki gece uyku haram kafamda düşün düşün uyku uyuyamıyorum bebişimi görünce herşey geçiyo yerim ben onu yaaa
hadi bakalım yarın güzel güzel pozlar verir inşallah annesineevet evet dün gece zaten ağlayarak uyudum, kaç kere uyandım sabaha kadar, sabah da kalkamadım haliyle sersem gibi oldum, kafam sürekli onda, bu gece nasıl geçecek tahmin ediyorumsırf bu yüzden randevu günü sabahı hep ilk randevuyu alıyorum ki zaten uyuyamıyorum kalkıp meleğe koşayım da rahatlayayım hemen diye yarın sabah 9'da randevum
ben tutamıcam galıba ya delı gıbı acıkıyorum doktorumda bebegın susuz yapamaz tutma dedı napacm blmıormAllah nasip ederse günaşırı şeklinde 15 gün tutmayı planlıyorum. .
aynen cnm benımde esım ızın vermıor doktorda bebegın susuz kalır tutma dedı napacm blmıormmbu gune kadar hıc aksatmadım lakın saat bası delı gıbı acıkıyorum gunde ıkı ltre sıvı tuketıyorum..napıcam bılmıyorum.esımde ızın vermıyor tutmama
hayırlısı olsun inşallahgünaydın hanımlar, bugün güne dudağımdaki uçukla uyandım var mı yapabileceğim bişey bildiğiniz?
bende öyleyim canım hep abur cubur şeyler istiyor...annişler merhabalar bugün tartıldım ve 3 kilo abooooo almışım 1 ayda nasıl olacak bu iş aman allahım diyorum ve abur cubur vs kesmem gerekiyor ama canım istiyorrrr...
vallah ne yapıcam bilmiyorum şimdi meyvalı yoğurt yiyorum... :) ofisteyim bizim bir çekmecemiz var mutfakta en masum bu geldi şimdi bana :)bende öyleyim canım hep abur cubur şeyler istiyor...
Kendi Dr.snra başka bi ulturasona daha gittim.başka bi Dr.baktiamin kuzum.bende doktor ariyorum
muayene ucreti ne kadar ? O hastanedemi dogum yapacaksin ?
en iyisini yapiyorsun
amin kuzim
kendi dojtorunmu bakti ? Radyologmu ?
meyveli yoğurt iyi canım en azından yoğurt ben dün bi paket cips yedim bi kaç tanede kek, sabahları canım hep poğaça börek istiyo. yiyorum yedikten sonra ağzımda tadıda kalmıyo hiç bişeyden zevk alamıyorum artık yerken :/vallah ne yapıcam bilmiyorum şimdi meyvalı yoğurt yiyorum... :) ofisteyim bizim bir çekmecemiz var mutfakta en masum bu geldi şimdi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?