2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

ben günde sadece 2 öğün yiyebiliyorum. arada abur cubur oluyor bi sefer bazen meyve süt hiç içemiyorum peynir veya yoğurt yiyorum. belki bi düzenim olmadığından böyle kilo alıyorum ama ben doyana kadar yemeden yapamıyorum.

ben bu listeye uymaya gayret göstericem çünkü ben zaten kiloluyom dahada kilo almam gerek bakalım hayırlısı olsun artık bana...

Benimde şuan yemek yerken süt içerken midem bulanıyor zorla olduğu için hepsi çok kötü hiç birşeyin tadı yok ama dün keşfettim mideniz bulanıyorsa yemek yerken karpuzla yiyin gayet iyi gidiyor, dün canım sıkkındı yemek yiyemiycektim ama baktım karnım aç yemeğin yanına karpuz kestim bir karpuz bir yemek derken zehir olmadı

Evet canım bu yıl çoğu hamileden kız haberi alıyorum hayırlı sağlıklı olsun da hiç farketmez ama biz babasıyla çok sevindik Allah bize bagislasin prenseslerimizi
EVET BU YILA KIZ YILI DİYORLAR BENDE ÇOK İSTİYORUM KZIIM OLMASINI 2 HAFTA ÖNCE %60 KIZ DEDİ İNŞ BİDAHA GİTTİĞİMDE KESİN Bİ ŞEKİLDE ÖĞRENİRİM BENDE ONDAN SONRA PEMBİŞ PEMBİŞ CİCİLER ALCAM

Bende erkek yılı diye duymuştum

Ben de erkek yılı diye duydum ve çevremde herkesin erkek haberini alıyoruz tabi kız da vardır burada olduğu gibi çoğunluk erkek gibi inş bnm de kız olsun bakalım
Evet bende kimi hamile duysam erkek kız cok nadir Bende erkek hissediyorum bakalım dr amcamız ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…