erken bence canim. ben hissetmeye basladim ama benim 4. gerci biri yaşamıyorkızlar benim ikinci bebişim ama ben hala hareketlerini hissedemiyorum yaa erken mi acaba
yok canım 14 haftaya kadar yapılabılıyo bu testMerhaba bayanLar ikili test icin 13. haftaya randevu aLabiLdim gec kaLmis sayiLmam di mi :-|
dogum ucretini ogrendinmi kuzum cok sordum kusura bakma amabenim derdim sadece suyla, nasıl yaparım ne yaparım bilemiyorum, o suyu içmem lazım ama içemiyorum, çıkarıyorum içince. en fazla 3 bardak içebiliyorum 1 günde.
hazır mısır gevrekleri yani şu sütle yenilen, onlar yenilebiliyor mu gebelikte, sakıncası yok mu? bilmiyorum gerçekten öyleyse gebelik öncesinden yarım bıraktığım iki koca kutuya devam edeyim.
(sgk) 77 TL muayene. evet kısmetse, bi aksilik olmazsa doğumu da orada istiyorum.
baska bir doktora daha goster derim birinin dedigi digerini tutmuyirKendi Dr.snra başka bi ulturasona daha gittim.başka bi Dr.bakti
canim bu kiz yılı bana tutmadı yaw. pembe de hevesim kaldı. 3. oğlan geliyor nasipseEVET BU YILA KIZ YILI DİYORLAR BENDE ÇOK İSTİYORUM KZIIM OLMASINI 2 HAFTA ÖNCE %60 KIZ DEDİ İNŞ BİDAHA GİTTİĞİMDE KESİN Bİ ŞEKİLDE ÖĞRENİRİM BENDE ONDAN SONRA PEMBİŞ PEMBİŞ CİCİLER ALCAM
Yarin baskasina gidicem ozel muayanesine çok iyi bi Dr.muş bakalim inş.iyi şeyler soylerdogum ucretini ogrendinmi kuzum cok sordum kusura bakma ama
baska bir doktora daha goster derim birinin dedigi digerini tutmuyir
yok canım ıskelede tuttuk cok eglencelıydı anca uyanabıldım
canım ne yaptın doktor konusunda karar verdin mi kime gideceksinYarin baskasina gidicem ozel muayanesine çok iyi bi Dr.muş bakalim inş.iyi şeyler soyler
Elifcim maşallah kıpır kıpırsın Allah enerjini artırsın 28 yaşındayım, ilk çocuğum Bütün enerjim çekildi, akşam 8.30 da uyuyorum :))
ben çevremde hep kız duyoyorum değişen bişey demek kiBende erkek yılı diye duymuştum
hayırlısı olsun canım benimde umudum kız ama bakalım benim tutacakmı:)canim bu kiz yılı bana tutmadı yaw. pembe de hevesim kaldı. 3. oğlan geliyor nasipse
Senin söylediğin Dr.gidicim aldim randevuyu yarin 12.30 araya sıkıstırdım netten yorumlara vaktim Dr.hakkında iyi şeyler söylemişler bakalimcanım ne yaptın doktor konusunda karar verdin mi kime gideceksin
Doktoruma sordum. Biz önermiyoruz ama tutmak istiyorsan ilk gün tut kendini nasıl hissetiğine zorlanıp zorlanmadığına bak dedi. Duruma göre 3-5 günde olsa tutmaya çalışıcam.ben tutamıcam galıba ya delı gıbı acıkıyorum doktorumda bebegın susuz yapamaz tutma dedı napacm blmıorm
randevu dan sonra bize geri dön bakalım güzel haberler bekliyoruzSenin söylediğin Dr.gidicim aldim randevuyu yarin 12.30 araya sıkıstırdım netten yorumlara vaktim Dr.hakkında iyi şeyler söylemişler bakalim
ben 29 yasındayım ama eglence varsa işin içinde uykumdan ödün verırımElifcim maşallah kıpır kıpırsın Allah enerjini artırsın 28 yaşındayım, ilk çocuğum Bütün enerjim çekildi, akşam 8.30 da uyuyorum :))
ben 29 yasındayım ama eglence varsa işin içinde uykumdan ödün verırım
randevu dan sonra bize geri dön bakalım güzel haberler bekliyoruz
Al benden de o kadar canım :)
Kendini yalnız hissetme :) Benim de en geç dokuzda uykum geliyor :)
ben 29 yasındayım ama eglence varsa işin içinde uykumdan ödün verırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?