- 8 Eylül 2008
- 78
- 48
- 88
sen hangi hastaneye gidiyorsun integralcim?
/QUOTE]
Bağcılar medipol Duygu hanıma gidiyorum.
inşallah doguma kadar boyle gıderım ama bence bebegın erkek olmasıyla alakalı kızımda hıc hareket edemıyodum sureklı yorgundum oglanlarda cok rahattım hatta ıkıncıde kayın pederım ev yapıyodu ona yardım edıyodum inşaattaMaşallah sana walla :)
o koku sıkıntısı bendede var canım hatta geçende bı iğrençlik yapım dedımkızlar sizde çok terliyor musunuz? onceden terim boyle kokmazdı keskin bır kokusu oldusaçlarım gunlük yağlanıyor sizde bunları yaşıyor musunuzz?
ter kokusu için ne yapabılırım dedorant zararlı dıye kullanmıyorum. bebek pudrası suruyorum kol altlarıma ama fayda etmıyo
Tamam cnm.
o koku sıkıntısı bendede var canım hatta geçende bı iğrençlik yapım dedımelimi surup esimin burnuna dayadım uykusundan uyandırdı o derece sureklı duş almaktan baska çözumu yok ama duşta alsan akşama aynı şey oluyo yıne
inşallah doguma kadar boyle gıderım ama bence bebegın erkek olmasıyla alakalı kızımda hıc hareket edemıyodum sureklı yorgundum oglanlarda cok rahattım hatta ıkıncıde kayın pederım ev yapıyodu ona yardım edıyodum inşaatta
Aksine eskiden cok enerjıktım İşten eve gelırdım, yemek yapardım, spor salonuna gıderım. gece 00.30 da yatar sabah 06.00 da kalkardım. Cok da ıyıydım Smdı boyle olunca butun hayatım alt ust oldu wallaHiçbişey yapacak halım yok, eşim bazen evin alt tarafındakı kafelerde kahve ıcelım dıyo, onu bıle istemıyorum
deodorantın zararı olmaz canım benım arkadaşım cocuklugundan berı parfum banyosu yapan bırı hamıleykende devam ettı hıc bısey olmadı yada rolon kullan canım pudralıçok güldüm yaa napcaz bole doğl birşey kullanamazmıyız ki
canım her ultrason farklı ölcuyo benımde dogum hastanesınde kendı doktorum 12+0 ölçerken acilinki 12+4 ölcuyo sureklı aynı doktorda kalmak daha mantıklıkızlar size bir şey danışacagım benım bebek 12 hafta 6 gunluk çıktı ultrasonda ertesi gün başka hastaneye gıttım orada 12 hafta 1 gun çıktı ultrasondan mı farkedıyor normal mı boyle olması
lütfen cevap verin
ama içindeki maddelere baktım da hıç uygun degıl o yuzden doğal bır çözüm arıyorumdeodorantın zararı olmaz canım benım arkadaşım cocuklugundan berı parfum banyosu yapan bırı hamıleykende devam ettı hıc bısey olmadı yada rolon kullan canım pudralı
çalışmak lazım aslındaHadı ya gel senı şantıyede çalıştıralım ozaman :)
hız kılo almamısım yaşasınHadı ya gel senı şantıyede çalıştıralım ozaman :)
valla ben astım hastası oldugum ıcın rolondan baska bısey kullanamıyorum içerıklerını pek bılmıyorum o yuzden sürekli ıslak mendılle siliyorum bebek kolonyaları varya canım onlardan deneyebılırsın onlara yakıcı madde olmuyo pek bebek teni hassas oldugu ıcınama içindeki maddelere baktım da hıç uygun degıl o yuzden doğal bır çözüm arıyorum
hız kılo almamısım yaşasın74 tum hala 74 um boylece ılk 3 ayı kılo almadan gecırmıs oldum ınsallah boyle devam eder
yok kız oglanların pesşinde dolanmıyorumkıBu enerji ve 2 hareketli erkek ile zor zaten canım senin kilo alman
sağlık ocagına felan gıtsene canım yakınsa ılacını degıstırır ama demır eksıklıgı ılacı her ıcende buyuk abdestın rengını degıstırıyo bendede olmustu vucut alısınca duzene gırıyokızlar hemen hemen hepımız kan demır vıtamın falay kullanıyoruz.ben bısey farkettım.bende demır+folık asıt multıvıtamın kullanıyorm.ama buyuk tuvaletımın rengı bıldıgınız sıyah.basına gelen varmı demır ılacının cınde yan etkı olarak bu yazıyor ama doktorunuza basvuurn dıyor.dr nın telını bılmıyorum lakın telefondada nasıl sorulurkı
Bütün demir ilaçları aynı canım meraklanmakızlar hemen hemen hepımız kan demır vıtamın falay kullanıyoruz.ben bısey farkettım.bende demır+folık asıt multıvıtamın kullanıyorm.ama buyuk tuvaletımın rengı bıldıgınız sıyah.basına gelen varmı demır ılacının cınde yan etkı olarak bu yazıyor ama doktorunuza basvuurn dıyor.dr nın telını bılmıyorum lakın telefondada nasıl sorulurkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?