2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar sizde çok terliyor musunuz? onceden terim boyle kokmazdı keskin bır kokusu oldu saçlarım gunlük yağlanıyor sizde bunları yaşıyor musunuzz?

ter kokusu için ne yapabılırım dedorant zararlı dıye kullanmıyorum. bebek pudrası suruyorum kol altlarıma ama fayda etmıyo

o koku sıkıntısı bendede var canım hatta geçende bı iğrençlik yapım dedım elimi surup esimin burnuna dayadım uykusundan uyandırdı o derece sureklı duş almaktan baska çözumu yok ama duşta alsan akşama aynı şey oluyo yıne

çok güldüm yaa napcaz bole doğl birşey kullanamazmıyız ki

Hadı ya gel senı şantıyede çalıştıralım ozaman :)

kızlar size bir şey danışacagım benım bebek 12 hafta 6 gunluk çıktı ultrasonda ertesi gün başka hastaneye gıttım orada 12 hafta 1 gun çıktı ultrasondan mı farkedıyor normal mı boyle olması

lütfen cevap verin

Arkadaşlar geçer diyor bana da...

Sabırla geçmesini bekliyorum :)

Çok şükür bulantı ya da kusma gibi hiçbir problemim olmadı benim bu zamana kadar.

Bu arada meslektaşız da aynı zamanda sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

canım her ultrason farklı ölcuyo benımde dogum hastanesınde kendı doktorum 12+0 ölçerken acilinki 12+4 ölcuyo sureklı aynı doktorda kalmak daha mantıklı

deodorantın zararı olmaz canım benım arkadaşım cocuklugundan berı parfum banyosu yapan bırı hamıleykende devam ettı hıc bısey olmadı yada rolon kullan canım pudralı
ama içindeki maddelere baktım da hıç uygun degıl o yuzden doğal bır çözüm arıyorum

ama içindeki maddelere baktım da hıç uygun degıl o yuzden doğal bır çözüm arıyorum
valla ben astım hastası oldugum ıcın rolondan baska bısey kullanamıyorum içerıklerını pek bılmıyorum o yuzden sürekli ıslak mendılle siliyorum bebek kolonyaları varya canım onlardan deneyebılırsın onlara yakıcı madde olmuyo pek bebek teni hassas oldugu ıcın

kızlar hemen hemen hepımız kan demır vıtamın falay kullanıyoruz.ben bısey farkettım.bende demır+folık asıt multıvıtamın kullanıyorm.ama buyuk tuvaletımın rengı bıldıgınız sıyah.basına gelen varmı demır ılacının cınde yan etkı olarak bu yazıyor ama doktorunuza basvuurn dıyor.dr nın telını bılmıyorum lakın telefondada nasıl sorulurkı

Bu enerji ve 2 hareketli erkek ile zor zaten canım senin kilo alman
yok kız oglanların pesşinde dolanmıyorumkı saldım kendı hallerıne onlar baska odada ben yatak odasındayım sureklı onların yanında durdukca başım agrıyo maşşallah cok haylazlar

sağlık ocagına felan gıtsene canım yakınsa ılacını degıstırır ama demır eksıklıgı ılacı her ıcende buyuk abdestın rengını degıstırıyo bendede olmustu vucut alısınca duzene gırıyo

Bütün demir ilaçları aynı canım meraklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…