2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben kılo almamısım ama göbek yerınde durmuyo 9. ayda ben ne yapcaaaaaaaaaammmmmmmm

Eklentiler

• DSC_0171.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 97

Aynı durum bendede var. Ama ilacın normal yan etkisiymiş. Doktor 1 hafta geçmezse gel ilacını değiştirelim dedi.

inşaat muhendısı mısınz?

aynı şeyi bende farkettim terin miktarı ve kokusu değişti özellikle kokusu dediğin gibi keskin. ben deodorantta kullanıyorum kendimden tiksindirmek istemem çünkü ama ona rağmen bi farklı kokuyorum.

Aaa gercekten mı bende de aynısı oldu Ben de bdahakı gttıgımde doktoruma danısım dıyordum, o zaman hemen arayıp sorayım Hem sıyahlastı hem de ısal gıbı oldu

ben genelde kullanıyordum.bendede demır eksıklıgıne baglı kansızlık mevcut.hatırlamaya calısıyorum daha oncede boyle olmustu sanırım.bebesıme bır zarar vermesınde

dr.un o anki ölçümüne göre hesaplanıyor canım o bebeğin pozisyonundan bile kaynaklanabilir. çok fark olmadıktan sonra sorun yok bence

ben kılo almamısım ama göbek yerınde durmuyo 9. ayda ben ne yapcaaaaaaaaaammmmmmmm
masallah subhanallah canım kac haftalıktın senı gorunce ben sımdı kendımden utandım problem bendedı bende hıc bsey yok suanda13+2 yız daha ısyerıme bıle soylemedım kıı kımse farketmedı

Aaa gercekten mı bende de aynısı oldu Ben de bdahakı gttıgımde doktoruma danısım dıyordum, o zaman hemen arayıp sorayım Hem sıyahlastı hem de ısal gıbı oldu
aynen canımm bıldıgın sıvı ama ıshal degılım ılk gordugumde sıyah kan zannettım daha sonra aklıma geldı ılac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…