kızlar hemen hemen hepımız kan demır vıtamın falay kullanıyoruz.ben bısey farkettım.bende demır+folık asıt multıvıtamın kullanıyorm.ama buyuk tuvaletımın rengı bıldıgınız sıyah.basına gelen varmı demır ılacının cınde yan etkı olarak bu yazıyor ama doktorunuza basvuurn dıyor.dr nın telını bılmıyorum lakın telefondada nasıl sorulurkı
Arkadaşlar geçer diyor bana da...
Sabırla geçmesini bekliyorum :)
Çok şükür bulantı ya da kusma gibi hiçbir problemim olmadı benim bu zamana kadar.
Bu arada meslektaşız da aynı zamanda sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
aynı şeyi bende farkettim terin miktarı ve kokusu değişti özellikle kokusu dediğin gibi keskin. ben deodorantta kullanıyorum kendimden tiksindirmek istemem çünkü ama ona rağmen bi farklı kokuyorum.kızlar sizde çok terliyor musunuz? onceden terim boyle kokmazdı keskin bır kokusu oldusaçlarım gunlük yağlanıyor sizde bunları yaşıyor musunuzz?
ter kokusu için ne yapabılırım dedorant zararlı dıye kullanmıyorum. bebek pudrası suruyorum kol altlarıma ama fayda etmıyo
hız kılo almamısım yaşasın74 tum hala 74 um boylece ılk 3 ayı kılo almadan gecırmıs oldum ınsallah boyle devam eder
balık yiyorum ben allahtan somon iyi oluyor. fırında yağsızBen de aynıyım süt yoğurt balık hiçbirini hala tüketemiyorum sonumuz nolucak bilmiyorum
yok kız oglanların pesşinde dolanmıyorumkısaldım kendı hallerıne onlar baska odada ben yatak odasındayım sureklı onların yanında durdukca başım agrıyo maşşallah cok haylazlar
kızlar hemen hemen hepımız kan demır vıtamın falay kullanıyoruz.ben bısey farkettım.bende demır+folık asıt multıvıtamın kullanıyorm.ama buyuk tuvaletımın rengı bıldıgınız sıyah.basına gelen varmı demır ılacının cınde yan etkı olarak bu yazıyor ama doktorunuza basvuurn dıyor.dr nın telını bılmıyorum lakın telefondada nasıl sorulurkı
edim ben kızlar senesi valla gözün aydın olsunBugün öğrendim ki minik bir kızımız olacak mış Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum
ben genelde kullanıyordum.bendede demır eksıklıgıne baglı kansızlık mevcut.hatırlamaya calısıyorum daha oncede boyle olmustu sanırım.bebesıme bır zarar vermesındesağlık ocagına felan gıtsene canım yakınsa ılacını degıstırır ama demır eksıklıgı ılacı her ıcende buyuk abdestın rengını degıstırıyo bendede olmustu vucut alısınca duzene gırıyo
ya o hazır meyveli yoğurtlar zararlı değildir dimimeyveli yoğurt iyi canım en azından yoğurt ben dün bi paket cips yedim bi kaç tanede kek, sabahları canım hep poğaça börek istiyo. yiyorum yedikten sonra ağzımda tadıda kalmıyo hiç bişeyden zevk alamıyorum artık yerken :/
dr.un o anki ölçümüne göre hesaplanıyor canım o bebeğin pozisyonundan bile kaynaklanabilir. çok fark olmadıktan sonra sorun yok bencekızlar size bir şey danışacagım benım bebek 12 hafta 6 gunluk çıktı ultrasonda ertesi gün başka hastaneye gıttım orada 12 hafta 1 gun çıktı ultrasondan mı farkedıyor normal mı boyle olması
lütfen cevap verin
masallah subhanallah canım kac haftalıktın senı gorunce ben sımdı kendımden utandım problem bendedı bende hıc bsey yok suanda13+2 yız daha ısyerıme bıle soylemedım kıı kımse farketmedıben kılo almamısım ama göbek yerınde durmuyo9. ayda ben ne yapcaaaaaaaaaammmmmmmm
aynen canımm bıldıgın sıvı ama ıshal degılım ılk gordugumde sıyah kan zannettım daha sonra aklıma geldı ılacAaa gercekten mı bende de aynısı oldu Ben de bdahakı gttıgımde doktoruma danısım dıyordum, o zaman hemen arayıp sorayım Hem sıyahlastı hem de ısal gıbı oldu
inşaat muhendısı mısınz?
ertesi günkü ölçüme göre 6 gün geri çıkınca endişelendim canım çok sağoldr.un o anki ölçümüne göre hesaplanıyor canım o bebeğin pozisyonundan bile kaynaklanabilir. çok fark olmadıktan sonra sorun yok bence
hergün çikolata yiyen ben ağzıma süremiyorum şimdi tatlıyla işim yok kilo almıyorum sanırım bu yuzdenbende öyleyim canım hep abur cubur şeyler istiyor...
Iyi dusunelim iyi olsunYarin baskasina gidicem ozel muayanesine çok iyi bi Dr.muş bakalim inş.iyi şeyler soyler
amin canım kafayı yıcem sanırım eşimle evde 4 erkek abooÜçüncü de gelince Allah kolaylık versin canım
Bende aynıyim cnm tatlı dan cikolata da n tiskindim bebeğinin cinsiyeti belli mi senin?hergün çikolata yiyen ben ağzıma süremiyorum şimdi tatlıyla işim yok kilo almıyorum sanırım bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?