2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynı şeyi bende farkettim terin miktarı ve kokusu değişti özellikle kokusu dediğin gibi keskin. ben deodorantta kullanıyorum kendimden tiksindirmek istemem çünkü ama ona rağmen bi farklı kokuyorum.
evet ya iğrenç bır koku sık sık duş alıyorum ve kol altlarımı pudralıyorum dedorant içeriğinden dolayı kullanmıyorum.
bırde gordunuz mu bimıyorum koltuk altı pedlerı çıkmış yazın sıfır kollu buluz degılde kısa kollularda kullanabılırız

masallah subhanallah canım kac haftalıktın senı gorunce ben sımdı kendımden utandım problem bendedı bende hıc bsey yok suanda13+2 yız daha ısyerıme bıle soylemedım kıı kımse farketmedı
13+4 uz bugun canım geçen hastaneye gıttıgımde yaşlı bı teyze gel kızım sen otur ayakların şişcek deyınce cok zoruma gıttı

masallah subhanallah canım kac haftalıktın senı gorunce ben sımdı kendımden utandım problem bendedı bende hıc bsey yok suanda13+2 yız daha ısyerıme bıle soylemedım kıı kımse farketmedı
o bünyeyle alakalı heralde benimde bu kadar olmasa da özellikle akşam baya bi çıkıyor göbüşüm :)

13+4 uz bugun canım geçen hastaneye gıttıgımde yaşlı bı teyze gel kızım sen otur ayakların şişcek deyınce cok zoruma gıttı
boşver kız nimetlerinden faydalan işte göbüşün:) bende bazen otobüse biniyorum kimse benim hamile olduğumu anlamadığından yerde vermiyolar

gercekten masallah sımdı benım pskolojım bozulcak ama .hep zayıf bır ınsanımben kıloda almadım ee malup gobekte yok aksam yıyınce bıraz cıkıyo..kendımı tesllı edıyordum yemek yedın dıye cısın geldı dıye ama 4aya gırdık ve senınle aramda 2 gun var.benım karnım hıc yok.

benım 6. gebelık canım hadı ıkısını cok kucukken kaybettım bu kadar olması normal gıbı tek sorunum var normalde yuz ustu uyuyan bırıyım gobegımın ustune yatınca bey efendı rahatsız oluo karnımı agrıtıyo

hangısı daha kotu durum bılmıomda 50 yasındakı kadın yer verıncede kotu oldum ustumde panço vardı ordan berı nasıl fark ettıyse
oy maşallah çok tatlı görünüyordu sen bayağı hamile alışverişi yaptın o zaman ben çok özeniyorum o kıyafetlere bu hafta bende alayım dedim ama o pantolonlar hiç rahat değildi sanki çok bol aşağı kayıp düşecek gibi geldi bana ki ben kiloluyum dur elbise daha rahat galiba

edim ben kızlar senesi valla gözün aydın olsun

Sağol canım kucagimiza da alırız inşallah bebislerimizi doktorumu da değiştirdim inanılmaz şeker ve bilgili bir Dr avrupa yakasında olanlara tavsiyem özel Gaziosmanpaşa hast. Nefise Hn. Arkadaşım onda doğum yaptı kismetse bende bırakmam artık

benım karnım olmadıgı halde yatamıyorum gobek delıgımın oldugu yerler agırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…