canım eskisine oranla azaldı ama hiç belli olmuyor bazen çok iyi bazen bulantı çok oluyorCanım ya 15. Haftada hala geçmedi mi? Bnm de devam ediyor da iki haftaya gecer sanıyorum geçmezse düşünemiyorum artık.
Maşallah benimde böyle işte şimdi 13+6 yım :)Göbeğim kocamanben kılo almamısım ama göbek yerınde durmuyo9. ayda ben ne yapcaaaaaaaaaammmmmmmm
evet ya iğrenç bır koku sık sık duş alıyorum ve kol altlarımı pudralıyorum dedorant içeriğinden dolayı kullanmıyorum.aynı şeyi bende farkettim terin miktarı ve kokusu değişti özellikle kokusu dediğin gibi keskin. ben deodorantta kullanıyorum kendimden tiksindirmek istemem çünkü ama ona rağmen bi farklı kokuyorum.
13+4 uz bugun canımmasallah subhanallah canım kac haftalıktın senı gorunce ben sımdı kendımden utandım problem bendedı bende hıc bsey yok suanda13+2 yız daha ısyerıme bıle soylemedım kıı kımse farketmedı
inş değildir sadesini yemekte çok zorlandığım için ondan her gün bi paket yemeye çalışıyorum.ya o hazır meyveli yoğurtlar zararlı değildir dimi
erkenden cıkması hosuma gıdıyo ama sonunu dusunemıyorumMaşallah benimde böyle işte şimdi 13+6 yım :)Göbeğim kocaman
o bünyeyle alakalı heralde benimde bu kadar olmasa da özellikle akşam baya bi çıkıyor göbüşüm :)masallah subhanallah canım kac haftalıktın senı gorunce ben sımdı kendımden utandım problem bendedı bende hıc bsey yok suanda13+2 yız daha ısyerıme bıle soylemedım kıı kımse farketmedı
boşver kız nimetlerinden faydalan işte göbüşün:) bende bazen otobüse biniyorum kimse benim hamile olduğumu anlamadığından yerde vermiyolar13+4 uz bugun canımgeçen hastaneye gıttıgımde yaşlı bı teyze gel kızım sen otur ayakların şişcek deyınce cok zoruma gıttı
ooowww sok oldum maşallahben kılo almamısım ama göbek yerınde durmuyo9. ayda ben ne yapcaaaaaaaaaammmmmmmm
canım bende de aynı etki var ama kullanmaya başladığımdan bu yana hemen hemen 1 ay oldu hiç geçmedi zararlı mı acaba doktora desem miAynı durum bendede var. Ama ilacın normal yan etkisiymiş. Doktor 1 hafta geçmezse gel ilacını değiştirelim dedi.
gercekten masallah sımdı benım pskolojım bozulcak ama .hep zayıf bır ınsanımben kıloda almadım ee malup gobekte yok aksam yıyınce bıraz cıkıyo..kendımı tesllı edıyordum yemek yedın dıye cısın geldı dıye ama 4aya gırdık ve senınle aramda 2 gun var.benım karnım hıc yok.13+4 uz bugun canımgeçen hastaneye gıttıgımde yaşlı bı teyze gel kızım sen otur ayakların şişcek deyınce cok zoruma gıttı
boşver kız nimetlerinden faydalan işte göbüşün:) bende bazen otobüse biniyorum kimse benim hamile olduğumu anlamadığından yerde vermiyolar
hangısı daha kotu durum bılmıomda 50 yasındakı kadın yer verıncede kotu oldumboşver kız nimetlerinden faydalan işte göbüşün:) bende bazen otobüse biniyorum kimse benim hamile olduğumu anlamadığından yerde vermiyolar
canım bende de aynı etki var ama kullanmaya başladığımdan bu yana hemen hemen 1 ay oldu hiç geçmedi zararlı mı acaba doktora desem mi
benım 6. gebelık canım hadı ıkısını cok kucukken kaybettım bu kadar olması normal gıbıgercekten masallah sımdı benım pskolojım bozulcak ama .hep zayıf bır ınsanımben kıloda almadım ee malup gobekte yok aksam yıyınce bıraz cıkıyo..kendımı tesllı edıyordum yemek yedın dıye cısın geldı dıye ama 4aya gırdık ve senınle aramda 2 gun var.benım karnım hıc yok.
oy maşallah çok tatlı görünüyordu sen bayağı hamile alışverişi yaptın o zaman ben çok özeniyorum o kıyafetlere bu hafta bende alayım dedim ama o pantolonlar hiç rahat değildi sanki çok bol aşağı kayıp düşecek gibi geldi bana ki ben kiloluyum dur elbise daha rahat galibahangısı daha kotu durum bılmıomda 50 yasındakı kadın yer verıncede kotu oldumustumde panço vardı ordan berı nasıl fark ettıyse
edim ben kızlar senesi valla gözün aydın olsun
allahımm darısı basımaa :)Mide bulantısı beni terk etti şükürler olsun ya
benım 6. gebelık canım hadı ıkısını cok kucukken kaybettım bu kadar olması normal gıbıtek sorunum var normalde yuz ustu uyuyan bırıyım gobegımın ustune yatınca bey efendı rahatsız oluo karnımı agrıtıyo
demek kiben çevremde hep kız duyoyorum değişen bişey demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?