- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Bendeki belirtiler ; renki çok siyah kokusu iğrenç ve hafif sulu. Zararını bilemem ama bence doktoruna mutlaka söyle.
tatlım ben doktoruma son kontrolümde sormuştum vücut demir in fazlasını ve kullandığı kısımları atıyor dedi böyle olması normal demişti benim ilacım gynoferon demir+folikasitbende de aynı ya. Koku yok (yanı normal) renk siyah, kıvamı da hafıf sulu bazen de baya isal gibiKorktum ben şimdi ya
kızlar hemen hemen hepımız kan demır vıtamın falay kullanıyoruz.ben bısey farkettım.bende demır+folık asıt multıvıtamın kullanıyorm.ama buyuk tuvaletımın rengı bıldıgınız sıyah.basına gelen varmı demır ılacının cınde yan etkı olarak bu yazıyor ama doktorunuza basvuurn dıyor.dr nın telını bılmıyorum lakın telefondada nasıl sorulurkı
Arkadaşlar 3 yaşımdan beri kan ilacı kullanıyorum doğuştan anemiyim siyah renk normal içtiğiniz sürecede olacak ama sulu felan o ishaldir ilaçla alakalı değilbende de aynı ya. Koku yok (yanı normal) renk siyah, kıvamı da hafıf sulu bazen de baya isal gibiKorktum ben şimdi ya
Benımki de aynısı Tamam ya içimi rahatlattın valla Çok tesekur ederım canım :)tatlım ben doktoruma son kontrolümde sormuştum vücut demir in fazlasını ve kullandığı kısımları atıyor dedi böyle olması normal demişti benim ilacım gynoferon demir+folikasit
hımm benımkde maltofer fol demır ve folıkasıttatlım ben doktoruma son kontrolümde sormuştum vücut demir in fazlasını ve kullandığı kısımları atıyor dedi böyle olması normal demişti benim ilacım gynoferon demir+folikasit
benim de aynı hiç sorun yapmamıştım kan ilacının etkisi diye ama endişelendim ben debende de aynı ya. Koku yok (yanı normal) renk siyah, kıvamı da hafıf sulu bazen de baya isal gibiKorktum ben şimdi ya
Arkadaşlar 3 yaşımdan beri kan ilacı kullanıyorum doğuştan anemiyim siyah renk normal içtiğiniz sürecede olacak ama sulu felan o ishaldir ilaçla alakalı değilçünkjü tam tersi ferrum fort dışında çoğu hap kabız yapar
ishal için ne yapılması gerekiyorsa onu yapın ama renk hiç değişmeyecek
elbıse yada tayt tunık daha mantıklı canım ben 3 tane hamıle tsortu aldım 2 tanede tunık sımdılık ıdare edıyorumda karnım bu hızla devam ederse sonuna dogru baska seyler bakmak zorunda kalcam gıbıoy maşallah çok tatlı görünüyordu sen bayağı hamile alışverişi yaptın o zaman ben çok özeniyorum o kıyafetlere bu hafta bende alayım dedim ama o pantolonlar hiç rahat değildi sanki çok bol aşağı kayıp düşecek gibi geldi bana ki ben kiloluyum dur elbise daha rahat galiba
bebegın agrıtıyo iştebenım karnım olmadıgı halde yatamıyorum gobek delıgımın oldugu yerler agırıyor.
rica ederim ama herkesin bünyesi farklı sen doktoruna da sor istersen birde bende arada ishal oluyorum ama meyve ve dondurma tüketince oluyor seninde yediğin bir şeyden kaynaklıdır benimki gibiBenımki de aynısı Tamam ya içimi rahatlattın valla Çok tesekur ederım canım :)
bende alıcam ya senden çok özendim güle güle giy hepsini ya aslında benim bir arkadaşım pantolon alma var olan pantolonlarını yanların dan kestirip lastik taktır dedi bana çok mantıklı geldi bir deniycemelbıse yada tayt tunık daha mantıklı canım ben 3 tane hamıle tsortu aldım 2 tanede tunık sımdılık ıdare edıyorumda karnım bu hızla devam ederse sonuna dogru baska seyler bakmak zorunda kalcam gıbı
bu ilaçların hepsi birbirinin muadili zaten mantık aynı yani doktoruna sor istersen için rahatlarhımm benımkde maltofer fol demır ve folıkasıt
bence hıc zıyan etme canım helede pantolonların darsa sadece gobekten kılo alcak olsan dedıgın olurda bacaklardanda şişceksınbende alıcam ya senden çok özendim güle güle giy hepsini ya aslında benim bir arkadaşım pantolon alma var olan pantolonlarını yanların dan kestirip lastik taktır dedi bana çok mantıklı geldi bir deniycem
yapma ya bende çok iyi bir fikir gibi düşünmüştüm bacaklardan damı alınıyor offff offfffffffffffbence hıc zıyan etme canım helede pantolonların darsa sadece gobekten kılo alcak olsan dedıgın olurda bacaklardanda şişceksın
bebegın agrıtıyo işterahatları bozuluyo sıpaların
haklıısn fırma farklılıgı cerıklerı aynı tabı.ıkılı test sonucumu gostermek ıcın hafta sonu gıdıcem unutmadan sorarım ınş.bu ilaçların hepsi birbirinin muadili zaten mantık aynı yani doktoruna sor istersen için rahatlar
Hepsinin ultasonu ayri oluyo canm icin rahat etsn diye baska dr a da gorun bence.rabbin evlatlarimizi sağlıcakla bizlere bagislasin inşallahEwt ulturasonda bakiyo ya ozamn kan tahliden önce baktilar
alınıyo tabı kalçadan bacaktan herseyı geçtım kılo almasan bıle hamılelıkte şişme oluyo bacaklarda ödem oluoyapma ya bende çok iyi bir fikir gibi düşünmüştüm bacaklardan damı alınıyor offff offfffffffffff
bende poposunu ısırmayı planlıyorumzaten saglıkla bır kucagıma alayım onu morartıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?