- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
İnş.cnmSenden güzel haberler bekliyoruz canım.
Aynen çok dusunmemeye calisiyorumIyi dusunelim iyi olsun
Canım merhaba,doktorun ultrasonda bebeğin aldığı boy ölçüsüne göre gününü söyler,bebeğin biraz daha açık durumda ölçtüyse daha uzun olucağı için daha ileri bir gün verir,eğer bebek daha küçük yumuk pozisyonunda ölçtüyse daha küçük bir tarih verir ultrason,tamamen doktorun ölçü almasıyla alakalıama içindeki maddelere baktım da hıç uygun degıl o yuzden doğal bır çözüm arıyorum
Yaşadıklarını okudum seni çok iyi anlıyorum,benzer bi durum ben de atlattım..bu işin uzmanı bsy demeden asla üzme kendini ortalıkta bir sürü saçma sapan doktor var..bir perinatologdan randevu al ve esas olan onun fikri nedir en iyi onlar biliyo bu işiAynen çok dusunmemeye calisiyorum
çok teşekkür ederim canımCanım merhaba,doktorun ultrasonda bebeğin aldığı boy ölçüsüne göre gününü söyler,bebeğin biraz daha açık durumda ölçtüyse daha uzun olucağı için daha ileri bir gün verir,eğer bebek daha küçük yumuk pozisyonunda ölçtüyse daha küçük bir tarih verir ultrason,tamamen doktorun ölçü almasıyla alakalı
En doğal ölçü bebek ne çok kapalı ne de çok açık pozisyonda ölçü alması gerekiyor
Endişeleneceğin bi durum yok canını boşuna sıkma
Gata haydarpaşada ama ordan randevu almak zor olur,özel muayenehanesi var kızıltoprakta :)O doktor hangi hastahanede cnm, çok teşekrler tekrar
İnş canımSagol canim bende tuzlu su ve elma sirkeli suyla gargara yaptim cok şükür bugün daha iyiyim su zamanlarda hic birimiz hasta olmayiz ins
Bu aylarda gerek yok dedi gelecek ay vericem dedi,evde varsa iç yoksa alıp içme dedi banacnm vitamin kan ilacı falan hiç mi vermedi?ilerde mi vercek yoksa gerek yokmuymuş hiç gebelikte?
Canım ben istanbuldayımsende deniycenmi 3 u :)))
hangi sehirdesin sen cnm ?
Öyledir muhakkak :) rica ederim ne demek boş yere kafaya takacaktınçok teşekkür ederim canımiçime su serptin demek ki il ölçtüğünde daha rahat bir pozisyonda duruyordu dıgerınde daha yumuk 1 gun arayla boyle bir fark çıkınca endişelendim
insallah kuzumYarin baskasina gidicem ozel muayanesine çok iyi bi Dr.muş bakalim inş.iyi şeyler soyler
bende hangi semt ?Canım ben istanbuldayım
İnşallah randevun sorunsuz gecer canim seninde doya doya seyret benim dr cins fazla izleyemedim ama iyi olmasi rahatlatti isteaynen öyle cnm ne zmn randevum yaklaşsa, özellikle birkaç gün kala kafamda acı senaryolar oluşmaya başlıyor istem dışı, kontrol edemiyorum, uykularım huzursuzlaşıyor, ve ağlama nöbetleri de eşlik ediyor. onu görünce unutuyorum her şeyi ama işte annelik bu heralde...
bu arada randevun iyi geçmişGul_ay01 gözün aydın, darısı başıma, yarın sıra bende inşallah..
amin cnm inşallah
Bu aylarda gerek yok dedi gelecek ay vericem dedi,evde varsa iç yoksa alıp içme dedi bana
oh oh desene pofidik pofidik olacağızalınıyo tabı kalçadan bacaktan herseyı geçtım kılo almasan bıle hamılelıkte şişme oluyo bacaklarda ödem oluo
Arkadasin ayni ben desene sirf parmik opcem diye cocuk yapiom :))bende poposunu ısırmayı planlıyorumayakları arkadasımın poposu benım arkadasımda bebek ayagı sevmek gıbı bı huy var bayılıyo bebek ayagına
ya cok tatlı oluyolar ben bebegı dişi cıkana kadar sevıyom mıncıklıom ondan sonra kendı halıne bırakıomArkadasin ayni ben desene sirf parmik opcem diye cocuk yapiom :))
ben suan 74 kıloyum doguma kadar 10 kılo alsam 84 le dogum yapcam boyum 1,50 adıle nasıt gıbı bıse olcam hahahaoh oh desene pofidik pofidik olacağız
Tohumuna parami verdik yap yenisini ahahahhahya cok tatlı oluyolar ben bebegı dişi cıkana kadar sevıyom mıncıklıom ondan sonra kendı halıne bırakıomyenısını yapasım gelıo hahaha
3 tane oğlanla sen bir ay sonra 50 kilo olursun hiç üzülme allah senin yardımcın olsun abimin 2 oğlu var yengem onları büyütürken bayağı bir eridi, senin durumu çok iyi anlıyorum ama her şey olur gider sağlıklı olalım çocuklarımızın başında olalım o yeterben suan 74 kıloyum doguma kadar 10 kılo alsam 84 le dogum yapcam boyum 1,50 adıle nasıt gıbı bıse olcam hahaha
hahaha dımı amaTohumuna parami verdik yap yenisini ahahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?