2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ama içindeki maddelere baktım da hıç uygun degıl o yuzden doğal bır çözüm arıyorum
Canım merhaba,doktorun ultrasonda bebeğin aldığı boy ölçüsüne göre gününü söyler,bebeğin biraz daha açık durumda ölçtüyse daha uzun olucağı için daha ileri bir gün verir,eğer bebek daha küçük yumuk pozisyonunda ölçtüyse daha küçük bir tarih verir ultrason,tamamen doktorun ölçü almasıyla alakalı
En doğal ölçü bebek ne çok kapalı ne de çok açık pozisyonda ölçü alması gerekiyor
Endişeleneceğin bi durum yok canını boşuna sıkma

Aynen çok dusunmemeye calisiyorum
Yaşadıklarını okudum seni çok iyi anlıyorum,benzer bi durum ben de atlattım..bu işin uzmanı bsy demeden asla üzme kendini ortalıkta bir sürü saçma sapan doktor var..bir perinatologdan randevu al ve esas olan onun fikri nedir en iyi onlar biliyo bu işi

çok teşekkür ederim canım içime su serptin demek ki il ölçtüğünde daha rahat bir pozisyonda duruyordu dıgerınde daha yumuk 1 gun arayla boyle bir fark çıkınca endişelendim

İnşallah randevun sorunsuz gecer canim seninde doya doya seyret benim dr cins fazla izleyemedim ama iyi olmasi rahatlatti iste

ben suan 74 kıloyum doguma kadar 10 kılo alsam 84 le dogum yapcam boyum 1,50 adıle nasıt gıbı bıse olcam hahaha
3 tane oğlanla sen bir ay sonra 50 kilo olursun hiç üzülme allah senin yardımcın olsun abimin 2 oğlu var yengem onları büyütürken bayağı bir eridi, senin durumu çok iyi anlıyorum ama her şey olur gider sağlıklı olalım çocuklarımızın başında olalım o yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…