2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yok gı ben umursuzum cocuk yere dusse kosup kaldırmam kalk yerden bişey yok derım benım buyuk oglan koltuktan dusmus 5 6 aylık bıseydı ablam cocugun başında tepınıyo cocuk dustu ocuk dustu dıye annemle odaya bı gırdık ablamın halını gorunce gulme krızıne gırdık dustuyse kaldırsana ne tepınıyon dıe bende hıc telaş yok sende oyle olcaksın anne olduktan bı zaman sonra bebegın bıse yerken bogazına kaccak uzman gıbı onu cıkarcaksın ben annelıgı azcık hemsırelıge benzetıyorum

umarım bende senin gibi olurum yoksa işim çok zor; çocuk bir köşede, ben bir köşede karşılıklı ağlarız artık. bide kocaman kadınım yani kendimi çok kınadım şimdi

deodorantın zararı olmaz canım benım arkadaşım cocuklugundan berı parfum banyosu yapan bırı hamıleykende devam ettı hıc bısey olmadı yada rolon kullan canım pudralı
Kızlar roll on sprey deodoranttan daha tehlikeliymis içinde birşey var demişlerdi unuttum ama daha tehlikeliymis

umarım bende senin gibi olurum yoksa işim çok zor; çocuk bir köşede, ben bir köşede karşılıklı ağlarız artık. bide kocaman kadınım yani kendimi çok kınadım şimdi
ilk oglumda bende aglıyodum onla beraber nıye aglıyo bu dıye ama bırazda serin kanlı oldugumdan sanırım daha 40 ı cıkmadan kendım yıkadım oglumu o zaman baya heycanlanmıstım sımdı alıstım aradan uzun zaman gectı ama yenı dogmus bı bebegı tek basıma yıkarım sadece benım zoruma gıtcek olan bızde 40 lanma dıye bı olay vardır 40 kepce su elekten gecırılır bebekte annede o sekılde yıkanır onu kendım yapcam annemı kaybettım cunku oburlerınde annem 40lamıstı benı

canım başın sağ olsun bende babamı kaybettim çok zor ama anne bir başka oluyor. Allah hepimize sabır versin her şey olur gider bebeklerimiz iyi olsun yeter

Yarin gidicem perinatologa randevu aldim sağolsun ayni ilde olduğum bi arkadaş bar o verdi arastirdim iyi şeyler uazoyodu hakki da ona gidicem.inş.iyi haberler alirim

Yarin gidicem perinatologa randevu aldim sağolsun ayni ilde olduğum bi arkadaş bar o verdi arastirdim iyi şeyler uazoyodu hakki da ona gidicem.inş.iyi haberler alirim
canım butun mesajları gerı okudum goremedım ne oldu neden perınatologa gıtceksın :S

benim eşim soğukkanlı Allahtan ben nasıl olurum hiç bilmiyorum anne olunca

canım başın sağ olsun bende babamı kaybettim çok zor ama anne bir başka oluyor. Allah hepimize sabır versin her şey olur gider bebeklerimiz iyi olsun yeter
Allah anne babalarımıza ömür versin sizlerede sabır versin hayal bile edemiyorum onlara bişey olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…