2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
zamanla alıscaksın herzaman esın yanında olamazkı kendı kendını tanıyamıycaksın annelık acayıp bısey bırden deıstıgını kendınde fark etceksın
bide benim aklıma takılan şu ben cok derin uyuyorum ya bebek ağlarda duymazsam diye ciddi ciddi korkuyorum

Paztsi ikili tarama yapildi ulturasomda bakildi ense kalinligi 2.6 cikti ama.bütün ekimigini goremedliler 3defa gittim gün içersinde görünmedi yok dedi snra kan tahliline bakicam ona göre belli olcakmis
2.6 sınırın altında olmuyor mu? Sen git yinede huzursuz olduysan için rahat etsin

Paztsi ikili tarama yapildi ulturasomda bakildi ense kalinligi 2.6 cikti ama.bütün ekimigini goremedliler 3defa gittim gün içersinde görünmedi yok dedi snra kan tahliline bakicam ona göre belli olcakmis
inşallah hayırlı haberlerle gelırsın canım endişe etme ıkılı test herzaman dogruyu gostermıyo

benımde gıtmem gerekıo aslında daha once sakat gebelık gecırdıgım ıcın bu ay fakulteden randevu alcam orasıda takıp etcek
Benim dr umu eşim buldu sağlık sigortasında çalışıyor en beğenilen dr hangisi diye araştırmış 3-5 tanesi içinden seçtik prof.işinin ehli diye

bide benim aklıma takılan şu ben cok derin uyuyorum ya bebek ağlarda duymazsam diye ciddi ciddi korkuyorum
emin ol benım kadar derın uyuyamazsın ben normalde basımda davul calsan uyanmayan yataga duz yatıp ayakları yastıkta uyanan bırıydım dogum yaptım annemler bebegı sevmek ıcın yanımdan kacırıyolarmıs benı uyandırmamak ıcın ayaklarından aşşa dogru cekıyolardı yataktan oyle bı fırladımkı bebek dusuyo diye uyuyamıyosun vık etse uyanıyosun

yaa inşallah bende oyle olurum tek ciddi endisem bu

kızlar epey okudum toplu alıntı yapamıyorum. dr ye gidenler var guzel haberler alsın inşallah. epey konu konuşulmus. ben de perinatologa gidiyorum bazi aylarda hataydan istanbula. doc. dr arda lembet. ayrica ben de dun ve bugun lc den ve defactodan kendime kiyafet aldim epey birazi gebeluk sonrasi da giyilir türden.

3 kadar normalmis ama burun ekmeği nie olismamis peki sence erken mi acaba
Şöyle söyliyeyim benim arkadaşım 15. haftaya kadar ikiz beklediğini 3 ayrı dr da anlayamadı kanama sanıp bebeği almalıyız dediler sonra o kanamanın diğer bebek olduğu ortaya çıktı.Yani demem o ki drlarda hata yapıyorlar gorememiş doğru olçmemiş olabilir.Perinatologlar cok detaylı inceliyorlar gitmen yüreğini ferahlatır istanbuldaysan benim drumu onerebilirim işinin uzmanı cok iyi bir dr

gerilememesi farklı bir şey i beraberinde getiyor mu? sorun yoktur inşallah rahatça serklajini olursun.

İzmirdeyim cnm inş.iyi haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…