- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Paztsi ikili tarama yapildi ulturasomda bakildi ense kalinligi 2.6 cikti ama.bütün ekimigini goremedliler 3defa gittim gün içersinde görünmedi yok dedi snra kan tahliline bakicam ona göre belli olcakmisbenimkide perinatolog elif
benımde gıtmem gerekıo aslında daha once sakat gebelık gecırdıgım ıcın bu ay fakulteden randevu alcam orasıda takıp etcekbenimkide perinatolog elif
bide benim aklıma takılan şu ben cok derin uyuyorum ya bebek ağlarda duymazsam diye ciddi ciddi korkuyorumzamanla alıscaksın herzaman esın yanında olamazkı kendı kendını tanıyamıycaksın annelık acayıp bısey bırden deıstıgını kendınde fark etceksın
2.6 sınırın altında olmuyor mu? Sen git yinede huzursuz olduysan için rahat etsinPaztsi ikili tarama yapildi ulturasomda bakildi ense kalinligi 2.6 cikti ama.bütün ekimigini goremedliler 3defa gittim gün içersinde görünmedi yok dedi snra kan tahliline bakicam ona göre belli olcakmis
inşallah hayırlı haberlerle gelırsın canım endişe etme ıkılı test herzaman dogruyu gostermıyoPaztsi ikili tarama yapildi ulturasomda bakildi ense kalinligi 2.6 cikti ama.bütün ekimigini goremedliler 3defa gittim gün içersinde görünmedi yok dedi snra kan tahliline bakicam ona göre belli olcakmis
amin canım geride kalan herkes iyi olsunAllah anne babalarımıza ömür versin sizlerede sabır versin hayal bile edemiyorum onlara bişey olduğunu
Benim dr umu eşim buldu sağlık sigortasında çalışıyor en beğenilen dr hangisi diye araştırmış 3-5 tanesi içinden seçtik prof.işinin ehli diyebenımde gıtmem gerekıo aslında daha once sakat gebelık gecırdıgım ıcın bu ay fakulteden randevu alcam orasıda takıp etcek
Bende yasadim buna benzer bisey,sonucum iyi iyi cikti.hangis doktora gideceksin bende izmirdeyimYarin gidicem perinatologa randevu aldim sağolsun ayni ilde olduğum bi arkadaş bar o verdi arastirdim iyi şeyler uazoyodu hakki da ona gidicem.inş.iyi haberler alirim
2.6 sınırın altında olmuyor mu? Sen git yinede huzursuz olduysan için rahat etsin
emin ol benım kadar derın uyuyamazsın ben normalde basımda davul calsan uyanmayan yataga duz yatıp ayakları yastıkta uyanan bırıydım dogum yaptım annemler bebegı sevmek ıcın yanımdan kacırıyolarmıs benı uyandırmamak ıcın ayaklarından aşşa dogru cekıyolardı yataktan oyle bı fırladımkı bebek dusuyo diyebide benim aklıma takılan şu ben cok derin uyuyorum ya bebek ağlarda duymazsam diye ciddi ciddi korkuyorum
gül suyuna talimiz demek kiKızlar roll on sprey deodoranttan daha tehlikeliymis içinde birşey var demişlerdi unuttum ama daha tehlikeliymis
yaa inşallah bende oyle olurum tek ciddi endisem buemin ol benım kadar derın uyuyamazsın ben normalde basımda davul calsan uyanmayan yataga duz yatıp ayakları yastıkta uyanan bırıydım dogum yaptım annemler bebegı sevmek ıcın yanımdan kacırıyolarmıs benı uyandırmamak ıcın ayaklarından aşşa dogru cekıyolardı yataktan oyle bı fırladımkı bebek dusuyo diyeuyuyamıyosun vık etse uyanıyosun
Bende yasadim buna benzer bisey,sonucum iyi iyi cikti.hangis doktora gideceksin bende izmirdeyim[/QUOTE alsancakta yakup erata
yok korkma canım cıddı acayıp bı sorumluluk Allah tarafından gelenyaa inşallah bende oyle olurum tek ciddi endisem bu
Şöyle söyliyeyim benim arkadaşım 15. haftaya kadar ikiz beklediğini 3 ayrı dr da anlayamadı kanama sanıp bebeği almalıyız dediler sonra o kanamanın diğer bebek olduğu ortaya çıktı.Yani demem o ki drlarda hata yapıyorlar gorememiş doğru olçmemiş olabilir.Perinatologlar cok detaylı inceliyorlar gitmen yüreğini ferahlatır istanbuldaysan benim drumu onerebilirim işinin uzmanı cok iyi bir dr3 kadar normalmis ama burun ekmeği nie olismamis peki sence erken mi acaba
çok sağol içimi ferahlattınyok korkma canım cıddı acayıp bı sorumluluk Allah tarafından gelen
gerilememesi farklı bir şey i beraberinde getiyor mu? sorun yoktur inşallah rahatça serklajini olursun.Kontrole gidince bakacak,gecdn sefer sorun cikinca serklaji 2. plana atti.bundan sonra ensenin gerilemesini takip edicez dedi.progestan icmeye devam ediyorum.saglikli olsun yeterki.suan dikise de sicak bakamiyorum bu yuzden.sanirim doktorumda emin olamiyor o yuzden cvs iyi cikinca hemrn atalim demedi.en son 4 cm cikti rahim agzim.arada baska bir doktorada gidip kafami karistirmak istemiyorum 12 gun kaldi bekliyorum
İzmirdeyim cnm inş.iyi haberler alirimŞöyle söyliyeyim benim arkadaşım 15. haftaya kadar ikiz beklediğini 3 ayrı dr da anlayamadı kanama sanıp bebeği almalıyız dediler sonra o kanamanın diğer bebek olduğu ortaya çıktı.Yani demem o ki drlarda hata yapıyorlar gorememiş doğru olçmemiş olabilir.Perinatologlar cok detaylı inceliyorlar gitmen yüreğini ferahlatır istanbuldaysan benim drumu onerebilirim işinin uzmanı cok iyi bir dr
inşallah yüreğini ferah tut.Aklına kötü şeyler getirme iyi haberlerini bekliyoruzİzmirdeyim cnm inş.iyi haberler alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?