2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kim dr.un canım?

masallah subhanallah canım kac haftalıktın senı gorunce ben sımdı kendımden utandım problem bendedı bende hıc bsey yok suanda13+2 yız daha ısyerıme bıle soylemedım kıı kımse farketmedı
Ben de söylemedim kilo almayınca kimse farketmiyo hatta 2 kişi biliyo sdece sen söylemesen hayatta farketmezdik diyor bugün mdüre hn işte sen daha da bi güzelleştin naptn yzüne fln dedi içimden kıs kıs güldümmm bebiştendir dicektim15 gün sonra söylicem yerime birini talep etcek anca gelir

Saglikla kucagimiza alalimda birde ne diycem ben dogar dogmaz sunnet ettirmeyi dusunuyorum sen yapcanmi ?
yok canım ben yıne 2 3 yasına kadar beklemek ıstıyorum ama kayınvalıdem felclı bıan once gorsun ıstıyorum gozu arkada kalmasın hıc bı konuda yınede 1 yasından sonra yaparım cok mınıkken gerek yok sırt ustu yatan bı bebek olcak çişini yapınca dırek pıpısı ıdrarda kalır enfeksıyon kapar

Kızlar benm hergün bi baş ağrısi yaa bulantı gitti bu basladi allahım sabır ver bana yiyorum hiç yememisim gibi cildiricam varmı böyle olan yaa

İnş.dua edin benim için luffen
Dualarımız seninle cnm iyi haberler bekliyoruz inşallah Allah korusun Sen gönlünü frah tut iyi düşünmeye çalış herkesin dediği gibi o kdr farklı oluyo ki sonuç boşuna kendini yıprtmış oluyosun hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızlar benm hergün bi baş ağrısi yaa bulantı gitti bu basladi allahım sabır ver bana yiyorum hiç yememisim gibi cildiricam varmı böyle olan yaa
ben canım suan bıle agrıyo kan basıncımız arttıgı ıcın oluyomus bıde senınkı ıkız daha zor olur Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…