İzmirdeyim cnm inş.iyi haberler alirim[/QUOT
nefesim sen kliniğe mi hastaneyi mi gidiceksin muayene ücreti neymiş en son merak ettim 3 kuzenim de onda doğum yaptı
Kim dr.un canım?Şöyle söyliyeyim benim arkadaşım 15. haftaya kadar ikiz beklediğini 3 ayrı dr da anlayamadı kanama sanıp bebeği almalıyız dediler sonra o kanamanın diğer bebek olduğu ortaya çıktı.Yani demem o ki drlarda hata yapıyorlar gorememiş doğru olçmemiş olabilir.Perinatologlar cok detaylı inceliyorlar gitmen yüreğini ferahlatır istanbuldaysan benim drumu onerebilirim işinin uzmanı cok iyi bir dr
Canım inş. Endişelenecek hiçbir şey yoktur insanı üzüyorlar bu ikili testte hep ben yaptırmadım bile inş. İyi haberlerle dönersinİzmirdeyim cnm inş.iyi haberler alirim
İnş.allahin.izniyle geçecek.inşallah yüreğini ferah tut.Aklına kötü şeyler getirme iyi haberlerini bekliyoruz
İnş.dua edin benim için luffenCanım inş. Endişelenecek hiçbir şey yoktur insanı üzüyorlar bu ikili testte hep ben yaptırmadım bile inş. İyi haberlerle dönersin
Ben de söylemedim kilo almayınca kimse farketmiyo hatta 2 kişi biliyo sdece sen söylemesen hayatta farketmezdik diyor bugün mdüre hn işte sen daha da bi güzelleştin naptn yzüne fln dedi içimden kıs kıs güldümmm bebiştendir dicektimmasallah subhanallah canım kac haftalıktın senı gorunce ben sımdı kendımden utandım problem bendedı bende hıc bsey yok suanda13+2 yız daha ısyerıme bıle soylemedım kıı kımse farketmedı
Saglikla kucagimiza alalimda birde ne diycem ben dogar dogmaz sunnet ettirmeyi dusunuyorum sen yapcanmi ?hahaha dımı amabakması sorun olmasa bıde bulantı donemı sureklı yapılırda ben kapanısı yapcam Allah ızın verırse
Elifcim senin 3. Bebiş ama kendine haksızlık etmehangısı daha kotu durum bılmıomda 50 yasındakı kadın yer verıncede kotu oldumustumde panço vardı ordan berı nasıl fark ettıyse
oy anam hala aynı ama hala çok pahalı neyse inşallah sana ve bebeğine şifa olur bu doktorben muayanesine gitcem 330tl mis
yok canım ben yıne 2 3 yasına kadar beklemek ıstıyorum ama kayınvalıdem felclı bıan once gorsun ıstıyorum gozu arkada kalmasın hıc bı konuda yınede 1 yasından sonra yaparım cok mınıkken gerek yok sırt ustu yatan bı bebek olcak çişini yapınca dırek pıpısı ıdrarda kalır enfeksıyon kaparSaglikla kucagimiza alalimda birde ne diycem ben dogar dogmaz sunnet ettirmeyi dusunuyorum sen yapcanmi ?
yok gebelık kılosu cabuk gıdıyo Allahtan azda dıkkat edersen aman sütüm bol olsun dıye onune gelenı yemıcenElifcim senin 3. Bebiş ama kendine haksızlık etmebiz 3ncüye naparız geri veremezsek alınca kiloları
bende 15 haftalik hamileyim 71.7 kilo ile baslamistim suan 67.8 im. cok az yiyebiliyorum insallah bebegimin gelismesinde bi sikinti olmazBen hamile kalmadan spor a gidiyordum 68 kilo ile kaldım 71,5 kilosum 15 haftalik hamileyim
ewt biraz yada oldukça pahali ama napalim saglikli haber duyuyda umrumda değiloy anam hala aynı ama hala çok pahalı neyse inşallah sana ve bebeğine şifa olur bu doktor
Dualarımız seninle cnm iyi haberler bekliyoruz inşallah Allah korusunİnş.dua edin benim için luffen
Geçmiş olsun canım benimde aynı durumlar var. 2 haftadır böyleyim bide.Kızlar benm hergün bi baş ağrısi yaa bulantı gitti bu basladi allahım sabır ver bana yiyorum hiç yememisim gibi cildiricam varmı böyle olan yaa
Doğduktan sonra da sana sorcak çok şey var vallayok gebelık kılosu cabuk gıdıyo Allahtan azda dıkkat edersen aman sütüm bol olsun dıye onune gelenı yemıcen
ben canım suan bıle agrıyo kan basıncımız arttıgı ıcın oluyomus bıde senınkı ıkız daha zor olur Allah yardımcın olsunKızlar benm hergün bi baş ağrısi yaa bulantı gitti bu basladi allahım sabır ver bana yiyorum hiç yememisim gibi cildiricam varmı böyle olan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?