2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yan yatacak kuzum sirt ustu yatirilirmi alasen ayrica 1 haftada iyilesiyor ve kanama olmuyor bebek hisetmiyor bence birdaha dusun derim

Yan yatacak kuzum sirt ustu yatirilirmi alasen ayrica 1 haftada iyilesiyor ve kanama olmuyor bebek hisetmiyor bence birdaha dusun derim
eşimede dedımde ben onu az buyusun dıo bılmıyom hayırlısıyla dogsunda bı sag saglım olmadı dogdugu yaz yaparım dugununu

gerilememesi farklı bir şey i beraberinde getiyor mu? sorun yoktur inşallah rahatça serklajini olursun.
Ense kalinliginda kromozomal bir sorun cikmasa bile kalp damar ve organlarda sorun olabiliyormus.cvs de sorun cikmayinca suan bir sorun yokmus gibi rutin kontollerde takip edicez dedi.bekliycez gorucez artik

Bende de kansızlık cıkmış demir hapını sabah akşam al dedi iki gün aldım dışkı cidden simsiyah oluyor. Birde istahsızlık basladı. Midem kazınıp dururdu ilactan sonra gitti istahta

Ense kalinliginda kromozomal bir sorun cikmasa bile kalp damar ve organlarda sorun olabiliyormus.cvs de sorun cikmayinca suan bir sorun yokmus gibi rutin kontollerde takip edicez dedi.bekliycez gorucez artik
anladim canım saglikla gelsin kuzun.

İnş.çok sağolsun iyi dileklerini ve dualariniz icin

İnş.çok sağolsun iyi dileklerini ve dualariniz icin
Dualarimiz seninle canim ins iyi haberler alcaksin bu testler sadece olasilik riski cok düşük çıkıp sorunlu dogan bebekte oluyor riski cok yüksek çıkıpta saglikli olan bebekte oluyor bebislerimiz allaha emanet allah hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bilmiyorum ama araştırıcam Yakınlarda varsa ben pilates düşünüyorum olmadı haberleşiriz canım

Ben de araştırmayı düşünüyorum da işten eve geldikten sonra kendime pek bir halim kalmıyor. Akşam yemeğinden en geç 1 saat sonra uykum geliyor.

Arkadaşlar biraz daha dayan, uyku hali geçer diyorlar. Merakla ne zaman geçeceğini bekliyorum :)

Kendime gelip ben de araştırabilirsem ben de haber veririm canım sana.

Amin inş.cnm çok sagol

İnşallah randevun sorunsuz gecer canim seninde doya doya seyret benim dr cins fazla izleyemedim ama iyi olmasi rahatlatti iste
yaa, özele gitmiyor musun cnm? benm doktr rutin kontrolde bile iyice gösteriyordu, yarın ikili olacak kısmetse, heralde görebiliriz uzun uzun diye umuyorum. teşekkürler bu arada inşallah her şey yolundadır.

dogum ucretini ogrendinmi kuzum cok sordum kusura bakma ama

baska bir doktora daha goster derim birinin dedigi digerini tutmuyir
rica ederim hayatımm olur mu öyle şey, bi gün ben sorucam, bi gün sen, bi gün başkası doğum ücretini daha vakit var diye sormadım. ama yakında doğumunu orada yapacak bir arkadaş sormuştu, dur öğrenip döneyim sana tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…