amin ınsallahHerkese hayırlı akşamlar güzel anneler :)) meleklerimiz Allah a emanet olsun. Mide bulantilarimiz geçsin hepimiz çok çok guzelleselim inşallah
Allah ızın verırse ben hep burdayım cocugu mememe takıp bı yandan sıtede olurum hahahaDoğduktan sonra da sana sorcak çok şey var valla
Yan yatacak kuzum sirt ustu yatirilirmi alasen ayrica 1 haftada iyilesiyor ve kanama olmuyor bebek hisetmiyor bence birdaha dusun derimyok canım ben yıne 2 3 yasına kadar beklemek ıstıyorum ama kayınvalıdem felclı bıan once gorsun ıstıyorum gozu arkada kalmasın hıc bı konuda yınede 1 yasından sonra yaparım cok mınıkken gerek yok sırt ustu yatan bı bebek olcak çişini yapınca dırek pıpısı ıdrarda kalır enfeksıyon kapar
eşimede dedımde ben onu az buyusun dıo bılmıyom hayırlısıyla dogsunda bı sag saglım olmadı dogdugu yaz yaparım dugununuYan yatacak kuzum sirt ustu yatirilirmi alasen ayrica 1 haftada iyilesiyor ve kanama olmuyor bebek hisetmiyor bence birdaha dusun derim
Ense kalinliginda kromozomal bir sorun cikmasa bile kalp damar ve organlarda sorun olabiliyormus.cvs de sorun cikmayinca suan bir sorun yokmus gibi rutin kontollerde takip edicez dedi.bekliycez gorucez artikgerilememesi farklı bir şey i beraberinde getiyor mu? sorun yoktur inşallah rahatça serklajini olursun.
Bilmiyorum ama araştırıcam Yakınlarda varsa ben pilates düşünüyorum olmadı haberleşiriz canımBen de dikmen sokulludayım canım.
Bizim buralara yakın bir yerler var mıdır acaba yoga için?
anladim canım saglikla gelsin kuzun.Ense kalinliginda kromozomal bir sorun cikmasa bile kalp damar ve organlarda sorun olabiliyormus.cvs de sorun cikmayinca suan bir sorun yokmus gibi rutin kontollerde takip edicez dedi.bekliycez gorucez artik
olmaz canim ben oncekinde 7 kilo vermisstim. 36 arti 4 te 3700 dogdu bulanti gecince almistim zatenbende 15 haftalik hamileyim 71.7 kilo ile baslamistim suan 67.8 im. cok az yiyebiliyorum insallah bebegimin gelismesinde bi sikinti olmaz(
İnş.çok sağolsun iyi dileklerini ve dualariniz icinDualarımız seninle cnm iyi haberler bekliyoruz inşallah Allah korusunSen gönlünü frah tut iyi düşünmeye çalış herkesin dediği gibi o kdr farklı oluyo ki sonuç boşuna kendini yıprtmış oluyosun hayırlı haberlerle gel inşallah
O değil biz dirençsiz kalıcazBende ayni neyi zamaninda fazla tukettiysem tiksindim simdi
Dualarimiz seninle canim ins iyi haberler alcaksin bu testler sadece olasilik riski cok düşük çıkıp sorunlu dogan bebekte oluyor riski cok yüksek çıkıpta saglikli olan bebekte oluyor bebislerimiz allaha emanet allah hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinİnş.çok sağolsun iyi dileklerini ve dualariniz icin
Bilmiyorum ama araştırıcam Yakınlarda varsa ben pilates düşünüyorum olmadı haberleşiriz canım
Amin canim hepimiz saglikla alalim kucagimizaanladim canım saglikla gelsin kuzun.
sağol çakılcımhadi bakalım yarın güzel güzel pozlar verir inşallah annesinebenimde cuma randevum güzel haberler alalım inş. birde ben cinsiyetide tam bilmiyorum bana %60 kız dedi hiç güvenilir bi oran değil
Amin inş.cnm çok sagolDualarimiz seninle canim ins iyi haberler alcaksin bu testler sadece olasilik riski cok düşük çıkıp sorunlu dogan bebekte oluyor riski cok yüksek çıkıpta saglikli olan bebekte oluyor bebislerimiz allaha emanet allah hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
yaa, özele gitmiyor musun cnm? benm doktr rutin kontrolde bile iyice gösteriyordu, yarın ikili olacak kısmetse, heralde görebiliriz uzun uzun diye umuyorum. teşekkürler bu aradaİnşallah randevun sorunsuz gecer canim seninde doya doya seyret benim dr cins fazla izleyemedim ama iyi olmasi rahatlatti iste
rica ederim hayatımm olur mu öyle şey, bi gün ben sorucam, bi gün sen, bi gün başkasıdogum ucretini ogrendinmi kuzum cok sordum kusura bakma ama
baska bir doktora daha goster derim birinin dedigi digerini tutmuyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?