2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yan yatacak kuzum sirt ustu yatirilirmi alasen ayrica 1 haftada iyilesiyor ve kanama olmuyor bebek hisetmiyor bence birdaha dusun derim
Oğlum iki buçuk yaşında pişmanım yaptirmadogima bu da erkek gibi dedi doktor mutlaka bebekken yaptırmak istiyorum doktorlar uyarıyor. Ya bebekken yada yedi yaşından sonra diye

Evet özel canim ama hala dr arayisi icindeyim bugun ilkkez o dr gittim ama sevmedim doktoru Çok soğuktu
Ben ikili yaptirmiyorum o yuzden uzun goremiyorum.
Neyse sende yarin gideceksin hasret giderin bebisinle bol bolDualarim seninle ikili test icin ve tüm hamisler icin

Son düzenleme:
anladım cnm gönlüne göre bir dr bulabilirsin inşallah, bu gerçekten çok önemli. ayrıca temennin için çok teşekkürler

Oğlum iki buçuk yaşında pişmanım yaptirmadogima bu da erkek gibi dedi doktor mutlaka bebekken yaptırmak istiyorum doktorlar uyarıyor. Ya bebekken yada yedi yaşından sonra diye
enbiyisi hem hatirlamiycak hem cani yanmayacak hem 6 gunde iyilesecek hep artilari var hic.eksisi yok bende hayirlisi ile yaptiracagim

Herkese Günaydın bayanlar, ben çok fena grip oldum nasıl geçecek bilmiyorum. Zaten düşük riskim var ağrılarım çok bir de bu üstüne gelince iyicene allak bullak oldum

Tahminleriniz.

Eklentiler

• image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 98
günaydınlar geçmiş olsun shadowgueen kendini kötü hissediyosan git bence doktora vakit kaybetmeden

Herkese Günaydın bayanlar, ben çok fena grip oldum nasıl geçecek bilmiyorum. Zaten düşük riskim var ağrılarım çok bir de bu üstüne gelince iyicene allak bullak oldum
BENİMDE 1 HAFTADIR BOĞAZLARIM ÇOK KÖTÜ DİRENİYORUM HASTA OLMAMAK İÇİN DAHA DOĞRUSU HAFİF ATLATABİLMEK İÇİN BU YÜZDEN NE TAM HASTA OLDUM NE DE İYİLEŞTİM. YAT DİNLEN CANIM BİRDE C VİTAMİNİ AL YİYEBİLİRSEN LİMONU KABUKLARIYLA YE

Bence doktara git canim hepsi bir arada daha da kötü olursun serum falan baglatirlar ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…