Dün gece bu msjdan sonra kustum sabahta az önce kustum bulantı yok ama en ufak birseyde midem kalksa kusuyom yeter artk ya isyan etmek istemiyom ama bittim artkBende hem bulantı hem baş ağrısı var canım bi haftadır. Fenayım
Dualarim sen ve senin gibi test sonucu bekleyen tüm hamişlere canimGünaydın herkeze ikili test sonucunu almaya gidicem bugün inşallah ıyi haberlerle dönerim dua efin ne olur
Bnce erkek dr ne dediKızlar cins tahmini yapabilecek var mı
Aynen benimde öyleee...Ama erkek cocuklarında böylee hemen fırlıyor...erkenden cıkması hosuma gıdıyo ama sonunu dusunemıyorumkeske hıc kılo almasam doguma kadar boyle kalsa
Erkek gibi hissettim:)Bizede bir tahminde bulunun teyzeleri
Eki Görüntüle 1554537
Simdiden kötü şeyler düşünüp canını sıkma, doktorlar heyecan yaptırmayı seviyorlarGunaydin kizlar Dr.randevum 12.30 az kaldi
Bana kız gibi geldi ama yinede bu cinsiyet tahmininde pek iyi değilim
Senin bebek orda kaç haftalık cikmis öyle
Bnce erkek dr ne dedi
Tahminleriniz.
bana kız gibi geldiKızlar cins tahmini yapabilecek var mı
Ben daha hiç hissedemiyorum kiloluda değilim öyleee ama...:)Biranöncee hissetmek istiyorum:)Allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inş..günaydın herkese.. ben de aranıza katıldım
yarın ikili test için gideceğiz belki cinsiyeti öğrenebilirizzz
nette 13haftada hareketler daha hissedilmez diyor ama cok zayıf hamişler hissediyormuş, ben de sabahtan beri sağ tarafımda telefon titreşimi gibi hissediyorum bebeğimi çok tatlı bi yandan komik geldi gıdıklanır gibi
Ben daha hiç hissedemiyorum kiloluda değilim öyleee ama...:)Biranöncee hissetmek istiyorum:)Allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inş..
bana kız gibi geldi
Ben daha hiç hissedemiyorum kiloluda değilim öyleee ama...:)Biranöncee hissetmek istiyorum:)Allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inş..
Günaydın herkeze ikili test sonucunu almaya gidicem bugün inşallah ıyi haberlerle dönerim dua efin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?