banada erkek gibi geldi canım hakkında hayırlısı olsunbaşka tahmini olan var mı güzel anneler..
geçmiş olsun canım bol bol sıvı tüket..
BENİMDE 1 HAFTADIR BOĞAZLARIM ÇOK KÖTÜ DİRENİYORUM HASTA OLMAMAK İÇİN DAHA DOĞRUSU HAFİF ATLATABİLMEK İÇİN BU YÜZDEN NE TAM HASTA OLDUM NE DE İYİLEŞTİM. YAT DİNLEN CANIM BİRDE C VİTAMİNİ AL YİYEBİLİRSEN LİMONU KABUKLARIYLA YE
Bence doktara git canim hepsi bir arada daha da kötü olursun serum falan baglatirlar ihmal etme
Canım kendi doktorumla görüştüm ateşin çıkarsa ihmal etme bol bol meyve ve sıvı tüket dinlen dedi. Yine işe geldim mecbur halletmem gereken önemli şeyler var ama 1-1.5 saate çıkarım sanırım
İnşallah canım sagolDualarim sen ve senin gibi test sonucu bekleyen tüm hamişlere canim
Güzel haberlerle dön inşallah
banada erkek gibi geldi canım hakkında hayırlısı olsun
Tahmin doğru cikarsa ikinci pipilim gelecek desene:)=dengesizim, post: 41342928, member: 403354"]Erkek gibi hissettim:)
dogru sunun surasıda bırkac ay kaldı ızne ayrılmaya daha yıllık ızınlerımızde var off.Ben de söylemedim kilo almayınca kimse farketmiyo hatta 2 kişi biliyo sdece sen söylemesen hayatta farketmezdik diyor bugün mdüre hn işte sen daha da bi güzelleştin naptn yzüne fln dedi içimden kıs kıs güldümmm bebiştendir dicektim15 gün sonra söylicem yerime birini talep etcek anca gelir
hadi hayırlısıGünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün çok heyecanlıyım ikili test sonucunu almak için doktora gidicem inşallah cinsiyette söyler inşallah bi satın çıkmaz
Kıza benzettımKızlar cins tahmini yapabilecek var mı
bende cumartesı gunu ıkılıyı yaparken %80 kız demıstı sonucları getır bakarız demıstı.cumartesı tekrar gııdıcem sonuc ıcın rıca etsem bakarmı tekrar cınsıyetıne netlesmısmıdır acaba? cumartesıye 13+7 olucazGünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün çok heyecanlıyım ikili test sonucunu almak için doktora gidicem inşallah cinsiyette söyler inşallah bi satın çıkmaz
Aynen bana da dokundu demir hapi aksama kadar midemin yanmasindan bisey yiyemedim.bugun icmedim bakalm.hayirlisiBende de kansızlık cıkmış demir hapını sabah akşam al dedi iki gün aldım dışkı cidden simsiyah oluyor. Birde istahsızlık basladı. Midem kazınıp dururdu ilactan sonra gitti istahta
banada doktor 13+1De kıza benziyor dedi tahminlerde erkek diyende oldu bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok hayırlısı olsunteşekkür ederim canım..şu ana kadar 2 erkek 2 kız tahmini oldu.. Kalp atışı da 141 kalp atışı 140 ve altı ise erkek diyor nette..Ama onda bile tahminde bulunamıyorum..
Dinlenme sansın varsa dinlen canım bana ıhlamur cok iyi geliyor. Kaynarken yüzünü buharına tut doğal antibiyotik demişti bir doktor. Geçmiş olsunHerkese Günaydın bayanlar, ben çok fena grip oldum nasıl geçecek bilmiyorum. Zaten düşük riskim var ağrılarım çok bir de bu üstüne gelince iyicene allak bullak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?