2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Sağol canım sana da geçmiş olsun, benimde ilk boğazımla başladı ertesi gün ağır gribe çevirdi limon seviyorum ama öylede yiyemem yaa

Bence doktara git canim hepsi bir arada daha da kötü olursun serum falan baglatirlar ihmal etme

Canım kendi doktorumla görüştüm ateşin çıkarsa ihmal etme bol bol meyve ve sıvı tüket dinlen dedi. Yine işe geldim mecbur halletmem gereken önemli şeyler var ama 1-1.5 saate çıkarım sanırım

Canım kendi doktorumla görüştüm ateşin çıkarsa ihmal etme bol bol meyve ve sıvı tüket dinlen dedi. Yine işe geldim mecbur halletmem gereken önemli şeyler var ama 1-1.5 saate çıkarım sanırım

Gecmis olsun canim benimde odum patliyor hasta olcam diye cok sik hasta oluyorum çünkü, ihlamur tarcin karanfil elma 5 dakika kaynatip iliklasinca balla karistirip iciyorum ben cok iyi geliyor

banada erkek gibi geldi canım hakkında hayırlısı olsun

teşekkür ederim canım..şu ana kadar 2 erkek 2 kız tahmini oldu.. Kalp atışı da 141 kalp atışı 140 ve altı ise erkek diyor nette..Ama onda bile tahminde bulunamıyorum..

dogru sunun surasıda bırkac ay kaldı ızne ayrılmaya daha yıllık ızınlerımızde var off.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün çok heyecanlıyım ikili test sonucunu almak için doktora gidicem inşallah cinsiyette söyler inşallah bi satın çıkmaz
bende cumartesı gunu ıkılıyı yaparken %80 kız demıstı sonucları getır bakarız demıstı.cumartesı tekrar gııdıcem sonuc ıcın rıca etsem bakarmı tekrar cınsıyetıne netlesmısmıdır acaba? cumartesıye 13+7 olucaz

hamileiğin ilk başında 63 kg dum tartıldım dün 13+3 63,9 kg olmuşum doktor gayet iyi dedi..İkili test ultrason sonucu temiz çıktı..ACABA İKİLİ TESTTE SORUN VAR MI YOK MU KAN SONUCUNDA MI BELLİ OLUYOR..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

hamileiğin ilk başında 63 kg dum tartıldım dün 13+3 63,9 kg olmuşum doktor gayet iyi dedi..İkili test ultrason sonucu temiz çıktı..ACABA İKİLİ TESTTE SORUN VAR MI YOK MU KAN SONUCUNDA MI BELLİ OLUYOR..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Bende de kansızlık cıkmış demir hapını sabah akşam al dedi iki gün aldım dışkı cidden simsiyah oluyor. Birde istahsızlık basladı. Midem kazınıp dururdu ilactan sonra gitti istahta
Aynen bana da dokundu demir hapi aksama kadar midemin yanmasindan bisey yiyemedim.bugun icmedim bakalm.hayirlisi

Merhaba annişler ben hamileliğim ilk öğrendiğimde sat 24/02/2015 ve benim öğrendiğimde 31/03/2015 di ertesi günü has. gittim aç kan testi ve idrar testi yaptırdık gayet iyi demişti ama bir daha aç karnına test yapılmadı şimdi bu ay sonunda 3 lü test için gidecem acaba açmı gitsem tok mu 2kili testimde tok gitmiştim yani aç karnına tahlili yapılacakmı hani demir kansızlık hapı veriliyor ya o yüzden soruyorum bilgisi olan varmı?

teşekkür ederim canım..şu ana kadar 2 erkek 2 kız tahmini oldu.. Kalp atışı da 141 kalp atışı 140 ve altı ise erkek diyor nette..Ama onda bile tahminde bulunamıyorum..
banada doktor 13+1De kıza benziyor dedi tahminlerde erkek diyende oldu bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok hayırlısı olsun

Herkese Günaydın bayanlar, ben çok fena grip oldum nasıl geçecek bilmiyorum. Zaten düşük riskim var ağrılarım çok bir de bu üstüne gelince iyicene allak bullak oldum
Dinlenme sansın varsa dinlen canım bana ıhlamur cok iyi geliyor. Kaynarken yüzünü buharına tut doğal antibiyotik demişti bir doktor. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…