folik cim nasıl geçti muayene
başınız sağ olsun, geride kalanlara sabır versin allahımKızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
Kızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
Merhaba annişler ben hamileliğim ilk öğrendiğimde sat 24/02/2015 ve benim öğrendiğimde 31/03/2015 di ertesi günü has. gittim aç kan testi ve idrar testi yaptırdık gayet iyi demişti ama bir daha aç karnına test yapılmadı şimdi bu ay sonunda 3 lü test için gidecem acaba açmı gitsem tok mu 2kili testimde tok gitmiştim yani aç karnına tahlili yapılacakmı hani demir kansızlık hapı veriliyor ya o yüzden soruyorum bilgisi olan varmı?
Sağolun arkadaşlar ...başınız sağ olsun
Dinlenme sansın varsa dinlen canım bana ıhlamur cok iyi geliyor. Kaynarken yüzünü buharına tut doğal antibiyotik demişti bir doktor. Geçmiş olsun
Aminnn sağolll canmbaşınız sağ olsun, geride kalanlara sabır versin allahım
Kızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
basınız sagolsun rabbım bebeısını uzun omurler versın inş.Kızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
açlık kan testini ne zaman yapacaklar bir daha peki biliyormusun canım...Canım açlık kan şekeri hariç hiç bir testte aç olman gerekmiyor. Kahvaltını yapıp gidebilirsin, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Sağolun tşk ederimmBaşınız sağolsunMekanı cennet olsun
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşKızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
Sağolun aminnnbasınız sagolsun rabbım bebeısını uzun omurler versın inş.
amin inş. sağol canmcanım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş
Sağol canmmmmBaşınız sağ olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?