Ay kuzum başınsağolsun tatlım üzüldüm ilk torunumu olucaktı ?Kızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
Arkadaşlar ben doktora sormadan eski kullandığım ferrum forta devam ettim çünkü 3 yaşımdan beri anemiyim demir eksikliği varAynen bana da dokundu demir hapi aksama kadar midemin yanmasindan bisey yiyemedim.bugun icmedim bakalm.hayirlisi
Canım açlık kan şekeri hariç hiç bir testte aç olman gerekmiyor. Kahvaltını yapıp gidebilirsin, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Canım benimde 13 haftadaki ultrasonum böyle idi ve kız dedi dr. geçen hafta ben kız diye tahmin ediyorum...Canim anneler nasiliniz ?
Bana nolursunuz cinsiyet tahmini yapinnnndoktor 2 li testte soylemedi. Ama hersey cok guzel cok saglikli dedi
Gercekten kordon vardi bi onu gorup anlayabildik
Sağol canm görümcemden 2 tane torunu var oğlunun kini göremedi işteAy kuzum başınsağolsun tatlım üzüldüm ilk torunumu olucaktı ?
Canım benimde 13 haftadaki ultrasonum böyle idi ve kız dedi dr. geçen hafta ben kız diye tahmin ediyorum...
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesinKızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
Canım ya, doktor bana bu cmt günü cinsiyetini söyleyebileceğini demişti. Senin daha belli olmadı mı? Yoksa bizimki de mi daha netleşmemiştir? Benden öndesin çünkü sen??Tahminleriniz.
Sağol canmBaşınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin
Canım ya, doktor bana bu cmt günü cinsiyetini söyleyebileceğini demişti. Senin daha belli olmadı mı? Yoksa bizimki de mi daha netleşmemiştir? Benden öndesin çünkü sen??
folik cim nasıl geçti muayene
Fotoğraf görünüyor dimi? O yüzden mutluyum, ne kadar da büyümüş dimi 1 aydaNoldu çok mutlusun :))
Canımm hayırlı zamanda gitti başınız Sağolsun çok Üzücü Allah rahmet etsinKızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
Allah merhamet etsin inşallah Kalanlara hayırlı ömürler versin inşallahSağol canm
Cinsiyeti söyledi mi doktorFotoğraf görünüyor dimi? O yüzden mutluyum, ne kadar da büyümüş dimi 1 aydahasret giderdik bi güzel
Evet ben öyleyim doktor kalsiyum ilacı verdi.kızlar günaydın ..
kızlar 14 haftaya girdik ben hala süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum napıcaz varmı benim gibi olan
Net değilse söylemek zorunda değilsiniz dedim, % olarak bişey söyleyebilirim görünene göre dedi ama o zaman sonrakinde bakalım tekrar dediCinsiyeti söyledi mi doktor
Fotoğraf görünüyor dimi? O yüzden mutluyum, ne kadar da büyümüş dimi 1 aydahasret giderdik bi güzel
Ferrum fort u kullanabilirsin daha iki gün önce aile hekimine sormuştum bu hapta vardı kullanabilirsin demiştiArkadaşlar ben doktora sormadan eski kullandığım ferrum forta devam ettim çünkü 3 yaşımdan beri anemiyim demir eksikliği var
Canım ben açlık için gittim doktor aç mısın dedi evet dedim öyle yaptı erken git istersen açken boşuna açlık değildir bence adı
Zonklama seklindemi bnm öyle ve yarın sorucam dr a kan basinciyla alakaliymisherkese iyi günler güzel annelersabahları hala geçmese de mide bulantım var Elhamdülillah varlığını hissetriyor yavrum. ama 1 haftadır felaket başım ağrıyor hele dün gece sabaha kadar ağrı çektim. Neden olur bi fikri olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?