2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aynen bana da dokundu demir hapi aksama kadar midemin yanmasindan bisey yiyemedim.bugun icmedim bakalm.hayirlisi
Arkadaşlar ben doktora sormadan eski kullandığım ferrum forta devam ettim çünkü 3 yaşımdan beri anemiyim demir eksikliği var
Canım açlık kan şekeri hariç hiç bir testte aç olman gerekmiyor. Kahvaltını yapıp gidebilirsin, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Canım ben açlık için gittim doktor aç mısın dedi evet dedim öyle yaptı erken git istersen açken boşuna açlık değildir bence adı

Canim anneler nasiliniz ?
Bana nolursunuz cinsiyet tahmini yapinnnn doktor 2 li testte soylemedi. Ama hersey cok guzel cok saglikli dedi
Gercekten kordon vardi bi onu gorup anlayabildik
Canım benimde 13 haftadaki ultrasonum böyle idi ve kız dedi dr. geçen hafta ben kız diye tahmin ediyorum...

herkese iyi günler güzel anneler sabahları hala geçmese de mide bulantım var Elhamdülillah varlığını hissetriyor yavrum. ama 1 haftadır felaket başım ağrıyor hele dün gece sabaha kadar ağrı çektim. Neden olur bi fikri olan var mi

Canım ya, doktor bana bu cmt günü cinsiyetini söyleyebileceğini demişti. Senin daha belli olmadı mı? Yoksa bizimki de mi daha netleşmemiştir? Benden öndesin çünkü sen??

belli olmadı canım.. 1 ay sonra netleşir dedi.

Dün doktor gittim ikinci oğlum geliyör kızlar. ..ense kalınlığı 2.1 çıktı burun kemiği oluşmuş kan verdim ınsallah sonuları iyi çıkar. Bulantı bende vat hala.iki gün iyi 3. Gün kötü oluyorum özellikle aksamlari.

Ferrum fort u kullanabilirsin daha iki gün önce aile hekimine sormuştum bu hapta vardı kullanabilirsin demişti

Zonklama seklindemi bnm öyle ve yarın sorucam dr a kan basinciyla alakaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…