- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Simdiden kötü şeyler düşünüp canını sıkma, doktorlar heyecan yaptırmayı seviyorlar
hadi gözün aydın.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Sukurler olsun herşey güzel cikti
Amin cnm hepimizinkini inş.hadi gözün aydın.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Kizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
ayy cok sevindimmmmmKizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
foto yokFotoğraf görünüyor dimi? O yüzden mutluyum, ne kadar da büyümüş dimi 1 aydahasret giderdik bi güzel
canım ne oldu sonuç burun kemiği göründü müGunaydin kizlar Dr.randevum 12.30 az kaldi
Kızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
Sukurler olsun herşey güzel cikti
ohhh cok sukur allah sıze bagıslasın ınş..canım ya coks evındım yedın bıtırdın kendını kac gundur.kac haftalık oldunKizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
bana erkek cıktı.ama 12+6 ıken doktor %80 kız dedı bakalım sonuc ne olacakKızlar çok merak ediyorum tutacak mı diye bakın bakalım cinsiyet doğru veriyor mu cinsiyeti belli olanlar
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Kızlar çok merak ediyorum tutacak mı diye bakın bakalım cinsiyet doğru veriyor mu cinsiyeti belli olanlar
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Evet canım ya aynen zonklama şeklinde. Mahvoldum sabaha kadar Bebeğim iyi olsunda başım ağrısın napayimZonklama seklindemi bnm öyle ve yarın sorucam dr a kan basinciyla alakaliymis
Ayyy maşallah çok sevindimKizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
Cokkk şirin yaaa :)) Cinsiyeti ne zaman belli oldu canım benim meleğimin de belli olsa da bende hemen alsam diye günleri geçtim saat sayiyorum:))Meleğimin ilk kıyafetiii :)
Eki Görüntüle 1554749
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?