Bende tutmuyorKızlar çok merak ediyorum tutacak mı diye bakın bakalım cinsiyet doğru veriyor mu cinsiyeti belli olanlar
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Cokkk şirin yaaa :)) Cinsiyeti ne zaman belli oldu canım benim meleğimin de belli olsa da bende hemen alsam diye günleri geçtim saat sayiyorum:))
Bende hep erkek hissediyorum ama bakalım doktor bişey de demedi :)) bayıldım ama kıyafetin sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah yakışıklı oglusun :))Geçen hafta cumartesi günü belli oldu canım :)
Evet aynen. Aynı durumdayız.bana erkek cıktı.ama 12+6 ıken doktor %80 kız dedı bakalım sonuc ne olacak
kac haftalıktın ozman netmı pekıGeçen hafta cumartesi günü belli oldu canım :)
merhaba elevitin icinde domuz jelatini var burada da yazılmıştı. bazi arkadaşlar ilaç olduğu icin kullanmakta beis görmüyorlar ama onemseyip decavit vb. eşdeğer ilaç kullanan da var. belirtmek istedim.Canım bende de anemi var. Doktor hiçbirşey vermedi Elevit dışında. Ben de huzursuz olup sordum tekrar; destek yapmayacak mıyız diye. Anemi varsa, çözümü yok, yüklenme kendine dedi. Elevitin içindeki yetermiş. Kafana takma o yüzden. İçtiğin ilacı biliyorum. Yeterli gelecektir.
Bende hep erkek hissediyorum ama bakalım doktor bişey de demedi :)) bayıldım ama kıyafetin sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah yakışıklı oglusun :))
kac haftalıktın ozman netmı pekı
Kızlar çok merak ediyorum tutacak mı diye bakın bakalım cinsiyet doğru veriyor mu cinsiyeti belli olanlar
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Gozun aydin canm bak gordun mu simdi o dr u ne yapmali ben olsam bi lac laf ederdm o dr a.neyse cok sukurKizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
Evet sağlıklı olsunlar da önemli olan o :)) eşim de bende kız istiyoruz aslında erkek hissedince bende erkek kıyafetlerine bakmaya başlamıştım :)) acele etmeyim o zamanTeşekkürler canım bizde eşimle hep kız hissediyorduk erkek çıktı sağlıklı olsun da başka bir şey istemem. ne hissediyorsa anneler tersi çıkarmış
Ben göremedim canım ya.
Cnm tekrar bakar mısın o ilk mesajıma görünüyor mu foto???Ben göremedim canım ya.
Başınız sağolsun canımebruliank19 .!.:Kızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
peki kız olduğunu öğrenenler : kalp atış hızı kaç çıktı ve belden mi kilo almaya başladınız..
erkek olduğunu öğrenenler: kalp atış hızı kaç çıktı ve hiç belden kilo aldınız mı..Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?