2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba elevitin icinde domuz jelatini var burada da yazılmıştı. bazi arkadaşlar ilaç olduğu icin kullanmakta beis görmüyorlar ama onemseyip decavit vb. eşdeğer ilaç kullanan da var. belirtmek istedim.

Bende hep erkek hissediyorum ama bakalım doktor bişey de demedi :)) bayıldım ama kıyafetin sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah yakışıklı oglusun :))

Teşekkürler canım bizde eşimle hep kız hissediyorduk erkek çıktı sağlıklı olsun da başka bir şey istemem. ne hissediyorsa anneler tersi çıkarmış

benim de 3. oglum geliyor. ısrarla yüzük testine gore kiz diyor arkadaş umitlendiriyor beni.

kac haftalıktın ozman netmı pekı

Canım burdakine göre 13 haftalık gözüküyorum ama 1 hafta ileriden gidiyoruz biz o zaman 13+4 te falandım bebeğe göre ilk karından baktı doktor erkek gördüm gibi ama kesin sonuç için aşşağıdan bakabilirmiyim dedi. aşşağıdan baktı ayaklarını gördük direkt zaten bacak arası kesin ve net %100 erkek dönme şansı yok sadece pipişini görmedik topuda ordaydı

Gozun aydin canm bak gordun mu simdi o dr u ne yapmali ben olsam bi lac laf ederdm o dr a.neyse cok sukur

Teşekkürler canım bizde eşimle hep kız hissediyorduk erkek çıktı sağlıklı olsun da başka bir şey istemem. ne hissediyorsa anneler tersi çıkarmış
Evet sağlıklı olsunlar da önemli olan o :)) eşim de bende kız istiyoruz aslında erkek hissedince bende erkek kıyafetlerine bakmaya başlamıştım :)) acele etmeyim o zaman

peki kız olduğunu öğrenenler : kalp atış hızı kaç çıktı ve belden mi kilo almaya başladınız..

erkek olduğunu öğrenenler: kalp atış hızı kaç çıktı ve hiç belden kilo aldınız mı..Teşekkürler

Canım benimki erkek 10. haftada kalp atışı gayet düzenli ve 167 kalp atışı cinsiyetini öğrendiğimiz zaman 13. haftada 157 idi kalp atışı canım. Ben 2 kilo aldım canım karnım çıktı sadece belim hala ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…