HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM ÇOK SEVİNDİMKizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
Bana doktorum sadece Elevit verdi.
Kizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
Canım benimki erkek 10. haftada kalp atışı gayet düzenli ve 167 kalp atışı cinsiyetini öğrendiğimiz zaman 13. haftada 157 idi kalp atışı canım. Ben 2 kilo aldım canım karnım çıktı sadece belim hala ince
neydı bu yuzuk testı ben hıc denemedımbenim de 3. oglum geliyor. ısrarla yüzük testine gore kiz diyor arkadaş umitlendiriyor beni.
Meleğimin ilk kıyafetiii :)
Eki Görüntüle 1554749
kılo almadım %80 kız dedı 160 cıvarı batıyormuspeki kız olduğunu öğrenenler : kalp atış hızı kaç çıktı ve belden mi kilo almaya başladınız..
erkek olduğunu öğrenenler: kalp atış hızı kaç çıktı ve hiç belden kilo aldınız mı..Teşekkürler
BANA SADECE DECAVİT VERDİ DİĞERLERİ NE İÇİN CANIMKızlar içtiğiniz ilaçlar ne Ben İmom, Decavit, ve Gynoferon kullanıyorum.
Çok şükür canim senin adina sevindimnefesim-35 .!.:Kizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
Evet canım ya aynen zonklama şeklinde. Mahvoldum sabaha kadar Bebeğim iyi olsunda başım ağrısın napayim[/
Kizlar benim basida cok agriyordu
Sonra nette bi yazi buldum hamilelikte kafein eksikliginden bas agrisi olabiliyormus. Hemen bi turk kahvesi ictim cidden kesti benimkini, denenebilir
bakması lazım nolucak elinemi yapışırkızlar cumarttesı gunu ıkılı testımı yaptırdım doktor sonuclarını bana getırırsın bkarım demıstı.12+6 dıydık gıttıgımızde %80 kız dedı.cumartesı sonucları gosterıcem rıca etsem bakarmı tekrar cınsıyetıne yada baktırsam netlesmıs olurmu artk ozmanda 13+7 olucaz
kılo almadım %80 kız dedı 160 cıvarı batıyormus
başınız sağolsun Allah sabır versin cnmKızlar Selam çok kötü 2 gün geçirdim kaynanayı kaybettik Torununu göremeden gitti çok istiyordu çok üzgünümmmm
BANA SADECE DECAVİT VERDİ DİĞERLERİ NE İÇİN CANIM
Maşallah kocaman olmuş uzun boylu olacak sanki:)Neden olmadı anlamadım tekrar deneyeyim bakim olacak mı :
Eki Görüntüle 1554764
Ay cok tatli bende sabirsizlaniyorum bi ogrenseydim cinsiyetini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?