ahhh meleğimmm maşallah sanaaaNeden olmadı anlamadım tekrar deneyeyim bakim olacak mı :
Eki Görüntüle 1554764
teşekkür ederim nette ki ne uyarlamaya çalışıyorum da.. benim de kalp atışı 141 çıktı..140 altı erkek diyorlar demek ki doğru değil.. bende 3 ay da 900 gr aldım ...
biraz anlatsana neler yapıyordu 2 gün kaldı olucem heyecandanNeden olmadı anlamadım tekrar deneyeyim bakim olacak mı :
Eki Görüntüle 1554764
canım ben baya zayıftım doktorun verdikleri sayesinde hem hazımsızlık oldu hemde iştahım açıldı
anladım ben de çok yemek yerim. sanırım çok yürüyorum ondan kilo almadım
çok güzel canım ..doktor cinsiyet tahmini yapmış myıdı ..serbest beta hcg değerin neydiKızlar test sonuçları aldım doktoruma gösterdim hersey yolunda sorun yok dedi degerlerin guzel dedi. Allaha şükür darısı diğer sonuç bekleyenlere inşallah guzel haberler alırsınız
Ben çokta yemiyorum ama yürüyemiyorum canım benim tansiyon normalde düşük 5 e 7 falan epilepsi hastasıyım yazda geldi tek başına doktor dışarı bile çıkma dediEşimde gece eve 12 de geliyor o yorgun oluyor.. bugün sabah ekmek almaya senle gelicem dedim tamam dedi dönerken fenalaştım
elevitle , decavit aynımı isimleri çok benziyor
anladım canım yorma kendini o zmn..Ben işe gelip giderken yürüyorum. Annemlerde kalıyorum ztn eşim iş yaptırmıyor..3 aydır annem de kalıyoruz.
Yok canım söylemiyor emin olmadan 2 hafta sonra insallahçok güzel canım ..doktor cinsiyet tahmini yapmış myıdı ..serbest beta hcg değerin neydi
Ben gurbete gelin gittiğim için annem izmirde kaldıben kocaelindeyim kayınvalidem çok iyi ama oda çok tepede kalıyor köy desem köy değil artık ama dağda yerleşim yeri var orda kalıyorlar. orası da çok mahrumiyet bölgesi geliyor bana kaldım bir başıma evde kedimde var onun işleri hiç bitmiyor. onun dışında ben dinlene dinlene ev işi yapıyorum
zeytinyağlı enginar bana ilaç gibi geldi. iki gün üst üste ye, bakalım sana da faydası olacak mı...En son 6 kilo vermiştiM.10 haziran kontrol var.aldım mi verdim mi bilemiyorum hala kusuyorum çünkü ara ara.
Bu arada kabızlık yaşayanlar var mı aranızda ben Afedersiniz 10 günde bir anca oda zorla oluyor çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye...çözüm önerisi olan var mı
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinBen çokta yemiyorum ama yürüyemiyorum canım benim tansiyon normalde düşük 5 e 7 falan epilepsi hastasıyım yazda geldi tek başına doktor dışarı bile çıkma dediEşimde gece eve 12 de geliyor o yorgun oluyor.. bugün sabah ekmek almaya senle gelicem dedim tamam dedi dönerken fenalaştım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
cocukları kıme bırakıyorsunselam kızlarrr ben geldımbugun cok ıyıyım gecelerı balıga gıtmek ıyı gelıyo
Gozunaydinn çook sevindim allah kucağına almayı nasip etsinKizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
cook sükür gözün aydın he anımız bir sınav oldu vallahi annelik ne zor işmiş yahuu sag salim kucagına aldıgın güne kadar allah sıkıntı yasatmasın inş cümlemizeSukurler olsun herşey güzel cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?