2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
anladım ben de çok yemek yerim. sanırım çok yürüyorum ondan kilo almadım

Ben çokta yemiyorum ama yürüyemiyorum canım benim tansiyon normalde düşük 5 e 7 falan epilepsi hastasıyım yazda geldi tek başına doktor dışarı bile çıkma dedi Eşimde gece eve 12 de geliyor o yorgun oluyor.. bugün sabah ekmek almaya senle gelicem dedim tamam dedi dönerken fenalaştım

Kızlar test sonuçları aldım doktoruma gösterdim hersey yolunda sorun yok dedi degerlerin guzel dedi. Allaha şükür darısı diğer sonuç bekleyenlere inşallah guzel haberler alırsınız
çok güzel canım ..doktor cinsiyet tahmini yapmış myıdı ..serbest beta hcg değerin neydi

anladım canım yorma kendini o zmn..Ben işe gelip giderken yürüyorum. Annemlerde kalıyorum ztn eşim iş yaptırmıyor..3 aydır annem de kalıyoruz.

anladım canım yorma kendini o zmn..Ben işe gelip giderken yürüyorum. Annemlerde kalıyorum ztn eşim iş yaptırmıyor..3 aydır annem de kalıyoruz.

Ben gurbete gelin gittiğim için annem izmirde kaldı ben kocaelindeyim kayınvalidem çok iyi ama oda çok tepede kalıyor köy desem köy değil artık ama dağda yerleşim yeri var orda kalıyorlar. orası da çok mahrumiyet bölgesi geliyor bana kaldım bir başıma evde kedimde var onun işleri hiç bitmiyor. onun dışında ben dinlene dinlene ev işi yapıyorum

Başsağlığı dileyen arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim sağolun Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın inş. Allah gecinden versin.

anladım sağlık olsun bebişin olunca tek kalmazsın.. :)))))))))

zeytinyağlı enginar bana ilaç gibi geldi. iki gün üst üste ye, bakalım sana da faydası olacak mı...

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Gozunaydinn çook sevindim allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…