anammm ama bu cok tatlı yaa kızlar valla heveslendiriyosunuz :)Meleğimin ilk kıyafetiii :)
Eki Görüntüle 1554749
kesinlikle katılıyorum. benim annemde çatlak olmamış ilk hamileliğimde bende de olmadı. Ama ben her gün badem kremi bebak krem sürdüm. bir de bazı anne adayları sadece göbek deliği çevresine sürüyor kremleri oysa yanlara ve yan altlara da sürmek lazım. oraları ihmal etmeyin derim naçizane...kizlar genetiginiz catlaksa catlayacaksiniz aci ama gercekarkadasmin eşi eczaci, hatununa en iyi kremleri getirmis kullanmis ama catlamis yine anneciki gibi... Ben su an arti bisi kullanmiyorum...gunluk balli sutlu body losyonum disinda...onu da zaten kullaniodum... almiycam da bisi... Anneme, ananeme hatta babanneme guveniyorum
bence erkekCanim anneler nasiliniz ?
Bana nolursunuz cinsiyet tahmini yapinnnndoktor 2 li testte soylemedi. Ama hersey cok guzel cok saglikli dedi
Gercekten kordon vardi bi onu gorup anlayabildik
Cnm tekrar bakar mısın o ilk mesajıma görünüyor mu foto???
Hoşgeldin cnm amanın ben baligi gormeye bile tahamül edemiyorum en cok sevdigim seydi tiksindim :))selam kızlarrr ben geldımbugun cok ıyıyım gecelerı balıga gıtmek ıyı gelıyo
Gözün aydin canimslm kızlarrr bende doktordan geldimm :) bebeğim haftasını yakalamıs cok sukur :) tam 13 haftalık cıktı boyu 6,5 cm ense kalınlığı 1,5 mm cıktı doktor iyi dedi cinsiyetimizde yüksek ihtimalle kız :)
selam kızlarrr ben geldımbugun cok ıyıyım gecelerı balıga gıtmek ıyı gelıyo
En güzeli kafanı karıştırmamış oldun. Bende küçüktür net olmaz dedim yine de söyledi öngörüm erkek diye. Şimdi acaba deyip duruyorumNet değilse söylemek zorunda değilsiniz dedim, % olarak bişey söyleyebilirim görünene göre dedi ama o zaman sonrakinde bakalım tekrar dedi
Bana kız çıkmıştı. Doktor erkek dedi. Ablamda tuttu bende tutmadı galiba yada doktor bilemedibana erkek cıktı.ama 12+6 ıken doktor %80 kız dedı bakalım sonuc ne olacak
En güzeli kafanı karıştırmamış oldun. Bende küçüktür net olmaz dedim yine de söyledi öngörüm erkek diye. Şimdi acaba deyip duruyorum[/QUOTE
Bence de en iyisi netleşince öğrenmek...
Benim bir arkadaşıma doktor % 90 kız demişti. Biz bile baya sevinmiştik bu duruma. Bir sonraki kontrolünde ise doktoru kesin erkek dedi. Sonuç olarak sağlıklı 2. oğlu oldu.
O yüzden keşke bütün doktorlar netleşmeden söylemeseler diyorum ben kendi kendime :)
En güzeli kafanı karıştırmamış oldun. Bende küçüktür net olmaz dedim yine de söyledi öngörüm erkek diye. Şimdi acaba deyip duruyorum
Maşallah kocaman olmuş uzun boylu olacak sanki:)
Çok teşekkür ederim çok tatlısınızzz Allah esirgesin evlatlarımızı ben de çok özlemiştim doya doya sevdik yüz üstü yatıyordu önce dürttükçe döndü el kol salladı bize baktı doğru düzgün görüntü vermedi ölçümleri iyi şükürler olsun, kan sonucunu haftaya alıcaz, selamı var sizeahhh meleğimmm maşallah sanaaaBizim günlerimiz aynı seninle kendi bebeğimi görmüş gibi oldıum en son bıraktığımda 3 cm di
canım en son gittiğimde doktor 5 gün ileri gidiyor demişti sanırım kasım annesi de olabilirim 4 aralık muhtemel doğumumMerhaba Hanımlar,
Bebeğin 5 gün ileriden gitmesi doğumunda daha erken olacağını göstermez mi?
Ewt şükürler olsun bnde gordumcanım ne oldu sonuç burun kemiği göründü mü
Herşey yolunda bi sıkıntı yok dediHadi gözün aydın canım Tam olarak durum nedır sımdı? Ne dedi doktor?
Amin 13+4 oldumohhh cok sukur allah sıze bagıslasın ınş..canım ya coks evındım yedın bıtırdın kendını kac gundur.kac haftalık oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?