2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kesinlikle katılıyorum. benim annemde çatlak olmamış ilk hamileliğimde bende de olmadı. Ama ben her gün badem kremi bebak krem sürdüm. bir de bazı anne adayları sadece göbek deliği çevresine sürüyor kremleri oysa yanlara ve yan altlara da sürmek lazım. oraları ihmal etmeyin derim naçizane...

slm kızlarrr bende doktordan geldimm :) bebeğim haftasını yakalamıs cok sukur :) tam 13 haftalık cıktı boyu 6,5 cm ense kalınlığı 1,5 mm cıktı doktor iyi dedi cinsiyetimizde yüksek ihtimalle kız :)
Gözün aydin canim
Demek prensesin geliyor
Sen ne hissediyordun kiz mi erkek mi

Net değilse söylemek zorunda değilsiniz dedim, % olarak bişey söyleyebilirim görünene göre dedi ama o zaman sonrakinde bakalım tekrar dedi
En güzeli kafanı karıştırmamış oldun. Bende küçüktür net olmaz dedim yine de söyledi öngörüm erkek diye. Şimdi acaba deyip duruyorum

Kizlar merhabalar :) doktordan yeni ciktim tam 13 haftayiz, cinsiyet tahmini yapar misiniz acaba :)

Eklentiler

• IMG_20150611_161757.webp
    27 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20150611_161750.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20150611_161729.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 105

En güzeli kafanı karıştırmamış oldun. Bende küçüktür net olmaz dedim yine de söyledi öngörüm erkek diye. Şimdi acaba deyip duruyorum

Bence de en iyisi netleşince öğrenmek...

Benim bir arkadaşıma doktor % 90 kız demişti. Biz bile baya sevinmiştik bu duruma. Bir sonraki kontrolünde ise doktoru kesin erkek dedi. Sonuç olarak sağlıklı 2. oğlu oldu.

O yüzden keşke bütün doktorlar netleşmeden söylemeseler diyorum ben kendi kendime :)

Maşallah kocaman olmuş uzun boylu olacak sanki:)

ahhh meleğimmm maşallah sanaaa Bizim günlerimiz aynı seninle kendi bebeğimi görmüş gibi oldıumen son bıraktığımda 3 cm di
Çok teşekkür ederim çok tatlısınızzz Allah esirgesin evlatlarımızı ben de çok özlemiştim doya doya sevdik yüz üstü yatıyordu önce dürttükçe döndü el kol salladı bize baktı doğru düzgün görüntü vermedi ölçümleri iyi şükürler olsun, kan sonucunu haftaya alıcaz, selamı var size

kızlar doktor çatlak emodex adlı kremi tavsiye etti kullanan mar mı bu kremi nasıl kremdir ..ya da sizin bildiğiniz krem var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…