2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar bebeklıkten sonra yanı cocouklugumda dahıl olmak uzere hıc sut ıcmedım.kokusuna bıle thammulum yok.esım ısrarcı lakın mumkun degıl doktora sordum sende yogurt ye ayran ıc dedı.yıyp ıcemeyenler uzulmesın bence rabbım herseyın br alternatfını yaratmıs sonucta.sut ıcemıyorsan yogurt peynır ayran ıcın.balık yıyemıyorsan cevız ye semız otu ye bunlarda omega 3 besınlerı

anammm ama bu cok tatlı yaa kızlar valla heveslendiriyosunuz :)

Bende hevesten aldım canım sadece 1 tane başka kıyafet almayacağım zaten hollandada kuzenimin 6 aylık bebişi var erkek çok titiz ve markacıdır. bütün kıyafetleri 1 ay sonra getirecek bana arabayla tatile geliyorlar. annem oradaydı gelirken bile cinsiyet belli değildi çatlak kremleri kıyafet falan koymuşlar dolu var onlarda masrafa hiç gerek yok nasıl olsa 2 kere giyip köşeye koyacağız çok çabuk büyüyorlar

Canım hamilelik öncesi nasıl besleniyorsan öyle devam edin diyor vücudun ona alışık oluyormuş ben 4 yaşına kadar emmişim annemi çok süt severim benimkide aşırı mesela kocam hergün 2 litre günlük süt alıyor
akşamına bitmiş oluyor.. onun dışında yoğurt peynir çok tüketirim bendede kansızlık var canım fazla süt ve süt ürünleride kansızlık yapıyor

kızlar doktor çatlak emodex adlı kremi tavsiye etti kullanan mar mı bu kremi nasıl kremdir ..ya da sizin bildiğiniz krem var mı

Hay masallah supanallah ne guzel haberler bunlar benim oglusuma bir.kiz daha geliyor :)))

daha büyük numara değil de balensiz süngersiz ama cup'lı yarım badi-sütyenler olabilir belki. onlar aklıma yatıyor bnm sanki ama tecrübeli analar yazar belki şimdi
arkadaşlar sutyenin göğsü tam olarak kavraması ve pamuklu bir kumaştan olması gerek. Doktorunuza danışın ama mutlaka gece gündüz takılmalı ki çok büyüyüp sarkmasın diye biliyorum ben ve öyle de yapıyorum...

canım en son gittiğimde doktor 5 gün ileri gidiyor demişti sanırım kasım annesi de olabilirim 4 aralık muhtemel doğumum

Bende senin dediğin gibi biliyorum. Doktorada öylesine erken mi doğacak yani diye sordum. Yok ilgisi falan dedi uyuz oldum daha fazla soru sormadım. Bütün saçma doktorlar bana mı denk geliyor anlamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…