- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi
amin inş.canim inş.seninde güzel.geçerAyyy maşallah çok sevindimsağsalim kucağına almayi nasip etsin Rabbim. Bende yarın gidicem inşallah 2 li taramaya bende senin gibi mutlu olurum insallah
çok sevindim canım gözün aydınEwt şükürler olsun bnde gordum
anammm ama bu cok tatlı yaa kızlar valla heveslendiriyosunuz :)
kızlar bebeklıkten sonra yanı cocouklugumda dahıl olmak uzere hıc sut ıcmedım.kokusuna bıle thammulum yok.esım ısrarcı lakın mumkun degıl doktora sordum sende yogurt ye ayran ıc dedı.yıyp ıcemeyenler uzulmesın bence rabbım herseyın br alternatfını yaratmıs sonucta.sut ıcemıyorsan yogurt peynır ayran ıcın.balık yıyemıyorsan cevız ye semız otu ye bunlarda omega 3 besınlerı
Amin cnm hepizinkini inş.Çok şükür canim senin adina sevindim
Allah sağ salim kucagina alip buyutmeyide nasip etsin prensesini :)
Ben kiiz hisswdoyodum olede oldu hayirlisi olsun ya saglikla gelsin önemli olan oGözün aydin canim
Demek prensesin geliyor
Sen ne hissediyordun kiz mi erkek mi
Hay masallah supanallah ne guzel haberler bunlar benim oglusuma bir.kiz daha geliyor :)))Kizlar allaha binlerce şükür herşey güzel cikti gayet saglikli ve normal bebeğim burun kemiğinde var konuda gördüm çok iyi bi Dr.çok ilgilendi ve anlatri herşeyi burada ben cinsiyeti aklima bile gelmedi eşim hatirlatti sonra dan Dr.kiziniz olvak dedi %99.8 :))))
ablam yanımda o bakıyo ben yokkencocukları kıme bırakıyorsun
hşb canım bende yememde dokunmamda tutup oltayı eşime uzatıyorum alsın dıye hayatta dokunamam ıyyHoşgeldin cnm amanın ben baligi gormeye bile tahamül edemiyorum en cok sevdigim seydi tiksindim :))
yorulsada gelmeme şansı yokher gece mi gidiyosun kız :)) Kocan da hiç yorulmuyo demekki işten sonra geliyo sennle :) Maşallah ikinize de :)
arkadaşlar sutyenin göğsü tam olarak kavraması ve pamuklu bir kumaştan olması gerek. Doktorunuza danışın ama mutlaka gece gündüz takılmalı ki çok büyüyüp sarkmasın diye biliyorum ben ve öyle de yapıyorum...daha büyük numara değil de balensiz süngersiz ama cup'lı yarım badi-sütyenler olabilir belki. onlar aklıma yatıyor bnm sanki ama tecrübeli analar yazar belki şimdi
canım en son gittiğimde doktor 5 gün ileri gidiyor demişti sanırım kasım annesi de olabilirim 4 aralık muhtemel doğumum
Bende senin dediğin gibi biliyorum. Doktorada öylesine erken mi doğacak yani diye sordum. Yok ilgisi falan dedi uyuz oldum daha fazla soru sormadım. Bütün saçma doktorlar bana mı denk geliyor anlamıyorum ki
Ben ilk hamileligimde biol kullandım cok memnun kaldım gene ondan kullanıcamkızlar doktor çatlak emodex adlı kremi tavsiye etti kullanan mar mı bu kremi nasıl kremdir ..ya da sizin bildiğiniz krem var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?