2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar ben ccok acı yıyorum aksam yemeklerde yerkende karnımda bıraz agrılar oluyor ama zararı varmı sızce.

kızlar ben ccok acı yıyorum aksam yemeklerde yerkende karnımda bıraz agrılar oluyor ama zararı varmı sızce.

annem de hep acılı yapıyor bir zararı yoktur herhalde..Bende çiğ köfte yemek istiyorum ama bilemiyorum tabi

[QUOesmerkuzum, post: 41310685, member: 363987"]Nereye gidiyorsun cnm ben özel yuzuncuyil Saime kış a gidiyorum ama tam emin değilim devam edip etmeme konusunda[/QUOTE]
Ben guzin basci ya gidiyorum çok memnunum özel muayene si var cihazları yeni

Ben de acıyı aşırı seviyorum ve kıvrandırcağını bile bile yiyorum Doktoruma acı yasak mı diye sordum, sana zararı yoksa bebeğe bişey yapmaz demişti Bi bilse kıvrandırana kadar yediğimi :))

Ben de acıyı aşırı seviyorum ve kıvrandırcağını bile bile yiyorum Doktoruma acı yasak mı diye sordum, sana zararı yoksa bebeğe bişey yapmaz demişti Bi bilse kıvrandırana kadar yediğimi :))
bende oncekı gebelıgımde acıya çok dusmustum eşime dıyodum acı bıber yıcem bebegın agzını yakcam dıye guluyodu

Yerim ben onu aleyküm selamBidahiki gidisinde gözlerinden öptüğümu söylersin

sen onun pamuk ayaklarını görünce hepimizden daha cok duygusala bağlarsın Yeme bizi şimdi gaddar falan diye :)
yok kız ben dayanırım ilk bebegımde aşı olurken bıle gozumu kapatıyodum ama sonradan alıstım dayanıyorum zatene cıksın ısırcam aglatcam azcık

kontrolume 4 gun kaldı yehoo pipilimi gorcem sonrada fakulteden gun alcam bıde orda gorcem 9 ay sanırım hep boyle geccek

Herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi
tatlım çok sevindim doktor tavsiyemden memnun kalmana da sevindim ah bu doktorlar insanı ne hale sokuyorlar neyse ki bebek iyi ama önemli olan bundan sonra aynı doktor lamı devam edeceksin bir 6 ay daha sana bunları çektirebilir usg deneyimi çok kötü doktorlara denk gelmişsin neyse benim doktor adını da vereyim eğer istersen bunun muayene ücreti daha uygun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…