Hcg degeri 47.9 canım ne oluyo acabaçok güzel canım ..doktor cinsiyet tahmini yapmış myıdı ..serbest beta hcg değerin neydi
sen kac haftalıktın cınsıyetı kesınmııHay masallah supanallah ne guzel haberler bunlar benim oglusuma bir.kiz daha geliyor :)))
yok kız ne olcak sadece sana zararı olur gebelıkte basur olur bazı kısılerde o olursa kotukızlar ben ccok acı yıyorum aksam yemeklerde yerkende karnımda bıraz agrılar oluyor ama zararı varmı sızce.
kızlar ben ccok acı yıyorum aksam yemeklerde yerkende karnımda bıraz agrılar oluyor ama zararı varmı sızce.
Pazartrsi gunu soyledi canim 14 un icindeydim cumartesi tekrar gidecegim kontrole bende gordum pipiyi ama doktor gene bir ihtimal kordon olabilir dedi ama biliyorum oglusum gelcek :~))canım
sen kac haftalıktın cınsıyetı kesınmıı
sagol tatlım ilk zamanlar erkek hissediyodum ama sonraları kız hissetmeye baslamıstım hissettiğimde cıktı :)Gözün aydin canim
Demek prensesin geliyor
Sen ne hissediyordun kiz mi erkek mi
bebeklerı degısekmısagol tatlım ilk zamanlar erkek hissediyodum ama sonraları kız hissetmeye baslamıstım hissettiğimde cıktı :)
kızlar ben ccok acı yıyorum aksam yemeklerde yerkende karnımda bıraz agrılar oluyor ama zararı varmı sızce.
Ben de acıyı aşırı seviyorum ve kıvrandırcağını bile bile yiyorum Doktoruma acı yasak mı diye sordum, sana zararı yoksa bebeğe bişey yapmaz demişti Bi bilse kıvrandırana kadar yediğimi :))
kız barı sen kız doguraydın dünür olurdukPazartrsi gunu soyledi canim 14 un icindeydim cumartesi tekrar gidecegim kontrole bende gordum pipiyi ama doktor gene bir ihtimal kordon olabilir dedi ama biliyorum oglusum gelcek :~))
bende oncekı gebelıgımde acıya çok dusmustum eşime dıyodum acı bıber yıcem bebegın agzını yakcam dıye guluyodu
azcık yansın bıse olmazBebelere kıymayalım acı yemeyelım :)) Minik ağızları yanmasın onların :)
Yerim ben onu aleyküm selamÇok teşekkür ederim çok tatlısınızzz Allah esirgesin evlatlarımızı ben de çok özlemiştim doya doya sevdik yüz üstü yatıyordu önce dürttükçe döndü el kol salladı bize baktı doğru düzgün görüntü vermedi ölçümleri iyi şükürler olsun, kan sonucunu haftaya alıcaz, selamı var size
azcık yansın bıse olmazben cok gaddarım ya
yok kız ben dayanırım ilk bebegımde aşı olurken bıle gozumu kapatıyodum amasen onun pamuk ayaklarını görünce hepimizden daha cok duygusala bağlarsın Yeme bizi şimdi gaddar falan diye :)
tatlım çok sevindim doktor tavsiyemden memnun kalmana da sevindim ah bu doktorlar insanı ne hale sokuyorlar neyse ki bebek iyi ama önemli olan bundan sonra aynı doktor lamı devam edeceksin bir 6 ay daha sana bunları çektirebilir usg deneyimi çok kötü doktorlara denk gelmişsin neyse benim doktor adını da vereyim eğer istersen bunun muayene ücreti daha uygun bu aradaHerşey yolunda bi sıkıntı yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?