folik cim ilerleyen sayfa da gördüm bebişin resmini çok tatlı bol bol hasret gidermiş sindir umarım bu arada hiç kimseye cinsiyet tahmini ve yorumu yapmadım ama sana yapıcam bu bebiş erkeğe benziyor sankiFotoğraf görünüyor dimi? O yüzden mutluyum, ne kadar da büyümüş dimi 1 aydahasret giderdik bi güzel
yok kız ben dayanırım ilk bebegımde aşı olurken bıle gozumu kapatıyodum amasonradan alıstım dayanıyorum zatene cıksın ısırcam aglatcam azcık
ene senle aynı gun dogurcaz aksılık olmazsaayy ne fenaymışsın sen :)
Sakin yeme derim yada bir yudum al ben sırf onun yüzünden iki gece sancidan kivrandim daha yanından bile gecmemmmm yinede sen bilirsin bulgur mideyi zorluyo haberin olsunannem de hep acılı yapıyor bir zararı yoktur herhalde..Bende çiğ köfte yemek istiyorum ama bilemiyorum tabi
ene senle aynı gun dogurcaz aksılık olmazsahastaneden bıle yazarım ben laptopumu goturmeyı planlıyorum
Kizlarrr bana bi yardımcı olur musunuz ? Ben özel gunleri pek umursamam ama bizim babamız çok baba koduna giremedi .. Biraz hak veriyorum çünkü hic bisey hissetmiyor bebek adına bana çok dikkat ediyor canım ne isterse alıp getiriyor hakkini yiyemem ama bebek için hic plan yapmıyor.. Bu babalar ggünü ilk babalar günü olacak .. Ona biseyper hissettirmek iiçin ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz ? Birşeyler yapmak istiyorum ama öyle güzel sofra güzel yemekler değil bebeği hissettirecek bisey istiyorum banayyardımcı olur musunuzcçok uzun oldu hakkınızı helal edin :* :)
olur Cnm ver sen ozel.Dr.gidemem sanirim kime devam.etcem.konuda bilmiyorum. Kan sonucunda cikmadi daha bakali. Ona ne yorum yapacak yakup bey çok iyisi baya ilgilendi bnimki inatci yüzünü gosywrmiyo :) Dr.yüzünü goresiye kadar ugrasti en sonunda yakaldi diğer Dr.içinde uygun pozisyon yakalayamais ondan girememiştir dio ulusturasonda başka bi Dr.bakmisti bana çünkü neyseki iyi haber aldim sonunda allahima çok şükür ama 3.4 günde siz biliuonuz neler cektigimitatlım çok sevindim doktor tavsiyemden memnun kalmana da sevindim ah bu doktorlar insanı ne hale sokuyorlar neyse ki bebek iyi ama önemli olan bundan sonra aynı doktor lamı devam edeceksin bir 6 ay daha sana bunları çektirebilir usg deneyimi çok kötü doktorlara denk gelmişsin neyse benim doktor adını da vereyim eğer istersen bunun muayene ücreti daha uygun bu arada
:)) eşimde erkek istiyodubebeklerı degısekmı
Benimki doğru çıktı canımKızlar çok merak ediyorum tutacak mı diye bakın bakalım cinsiyet doğru veriyor mu cinsiyeti belli olanlar
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
canım sen sakın üzülme bebek te hissediyor unutma sakın şansına kötü doktorlar denk gelmiş ama iyi ki hamileliğin başın da geldi doğuma yakın doktor değiştirmek çok riskli oluyorolur Cnm ver sen ozel.Dr.gidemem sanirim kime devam.etcem.konuda bilmiyorum. Kan sonucunda cikmadi daha bakali. Ona ne yorum yapacak yakup bey çok iyisi baya ilgilendi bnimki inatci yüzünü gosywrmiyo :) Dr.yüzünü goresiye kadar ugrasti en sonunda yakaldi diğer Dr.içinde uygun pozisyon yakalayamais ondan girememiştir dio ulusturasonda başka bi Dr.bakmisti bana çünkü neyseki iyi haber aldim sonunda allahima çok şükür ama 3.4 günde siz biliuonuz neler cektigimi
Kıza benzettim ben.Canim anneler nasiliniz ?
Bana nolursunuz cinsiyet tahmini yapinnnndoktor 2 li testte soylemedi. Ama hersey cok guzel cok saglikli dedi
Gercekten kordon vardi bi onu gorup anlayabildik
Benım belim kalınlastı kılo aldım.gobegım az çıktı.ama erkek dedi doktor.bnce Bulantıdan bellı edıyor.kızda daha uzun sürüyor bulantı .bnce oyle yanipeki kız olduğunu öğrenenler : kalp atış hızı kaç çıktı ve belden mi kilo almaya başladınız..
erkek olduğunu öğrenenler: kalp atış hızı kaç çıktı ve hiç belden kilo aldınız mı..Teşekkürler
Erkeğe benzettım.Kizlar merhabalar :) doktordan yeni ciktim tam 13 haftayiz, cinsiyet tahmini yapar misiniz acaba :)
Saniirm BİZDEKİ eksiklik te o ben ozele gidiyorum ama orada da erkekleri almiyorlarCanım benimkide aynıydı baba moduna girmemişti bende senin gibi hissediyordum ama gerçekten ben gecenin 3 ünde bile adamı bişeyler almaya gönderdiğimde cikmadı. ben devlete gidiyordum o bebeğin sadece fotosunu görüyordu sanırım ondan hissetmiyordu. hareket ediyor diyordum hadi abartma diyordu. şu 2 seferdir özele gidiyoruz ilk gittiğimizde şok oldu el sallamıştı kalp atışlarında gözleri doldu. en son geçen gittiğimizde iyice inceledi doktor bebeği detaylı birde cinsiyetini öğrenince daha gerçek olduğunu idrak etti sanırım.şimdi her eve geldiğinde evden çıkarken karnımı öpmeden gitmiyor. gece uyurken bir bakıyorum bana sarılmış eliyle karnımı okşuyor
Başka doktora git canım ona sor hemen görür 15. haftandasın ultrasona gitmeden 1 saat önce çikolata falan ye oynuyor o zaman
Neden olmadı anlamadım tekrar deneyeyim bakim olacak mı :
Eki Görüntüle 1554764
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?