bir ipe ya da sac teline yüzük sade bir yuzuk geciriyorsun once bilegine ipleyüzüğü tutuyorsun..seni tanisin diyeymis. sonra birinci cocuk neyse yüzük hareket ediyor.ileri geri duz sallaniyorsa erkek yuvarlak dönüyorsa yüzük kız. bu yüzük mesela benim altincida tamamen durdu. benim 6. gebeligim. sirayla tum cocuklarin cinsiyeti çıkıyor.neydı bu yuzuk testı ben hıc denemedım
ben erkeğe benzettim.Kızlar cinsiyet tahmini istiyorum 14+6 günlük olmuşuzşükür ikili testi.izde güzel çıktı herşey yolunda
geçmiş olsun canım. bence kız:)Selam kizlar. Nihayet iyileştim o nasıl bir hastalıktı yaallah kimseyi hasta etmesin. Bugün kontrolumuz vardıı kocaman olmuşuz biz teyzelerii. :) Ikili test icin tahlilleri verdik bakalım 5 gun sonra cikacakmis sonuçlar. Cinsiyet söylemedi cok garantici bizim dr. daha belli olmaz falan ama baktikca bebis bi zipladi hayy masallah fistiga dedi:)
sizce kız mı ki? Ağzından kaçırmış olabilir mi kiiiiii? ??
benim 4. erkek gebeligim. hepsinde bulantim 20 li haftalara kadar sürdü canım.Benım belim kalınlastı kılo aldım.gobegım az çıktı.ama erkek dedi doktor.bnce Bulantıdan bellı edıyor.kızda daha uzun sürüyor bulantı .bnce oyle yani
23 unde 4lu tarama için randevum var o zaman kadar bekleyim diyodum ama aklimi celdin :)
Valla doktorda %60 erkek ama değişebilir dediben erkeğe benzettim.
bebeginin agzindan babasina mektup yazabirsin dogunca neler yapacaklarina dair. ufak da bir hediye icine koyyup mektubu.Kizlarrr bana bi yardımcı olur musunuz ? Ben özel gunleri pek umursamam ama bizim babamız çok baba koduna giremedi .. Biraz hak veriyorum çünkü hic bisey hissetmiyor bebek adına bana çok dikkat ediyor canım ne isterse alıp getiriyor hakkini yiyemem ama bebek için hic plan yapmıyor.. Bu babalar ggünü ilk babalar günü olacak .. Ona biseyper hissettirmek iiçin ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz ? Birşeyler yapmak istiyorum ama öyle güzel sofra güzel yemekler değil bebeği hissettirecek bisey istiyorum banayyardımcı olur musunuzcçok uzun oldu hakkınızı helal edin :* :)
Saniirm BİZDEKİ eksiklik te o ben ozele gidiyorum ama orada da erkekleri almiyorlar
devlete gittiğimde de esimi aoiyorlar ama kalp atislarini dinletmiyorlar ve ultrason goruntu kalitesi cok dusuk o yuzden hissedemedigini duaunuyorum bende ayni seyleri yasamisiz bende karnimi opsun oksasin istiyorum yok ama bana sarilmasi davranislari oyle guzel ki .. Canim sunu istiyor dedigimde aninda gifip alip geliyor . bende en iyisi onunla birlikte gercekten bebegi hissedebilecegi bi doktor bulmaliyim... Cok tesekkur ederizz :*
hahah yok kız ıkınırken yazılmaz fırlatınca yazarımhem ıkınırım hem yazarım diyosun :))
deişek işte:)) eşimde erkek istiyodu
Hep önce hayırlısını diliyoruz malum. Ama tahminin beni heyecanlandırdı dostumfolik cim ilerleyen sayfa da gördüm bebişin resmini çok tatlı bol bol hasret gidermiş sindir umarım bu arada hiç kimseye cinsiyet tahmini ve yorumu yapmadım ama sana yapıcam bu bebiş erkeğe benziyor sanki
Tesekkur ederim; )) merakta kaldım yaageçmiş olsun canım. bence kız:)
İyi fikir tesekkur ederimbebeginin agzindan babasina mektup yazabirsin dogunca neler yapacaklarina dair. ufak da bir hediye icine koyyup mektubu.
Belki inanmayacaksin ama benim ozel öyle devlet hastanesi aliyor ama görüntü kalitesi kotu ve kalp atışlarını dinletmiyorlar o yüzden eşim baba koduna giremedi sanırım . bu kez doktoruma çok ama çok ısrar etmeyi düşünüyorum :) yapacak bisey yokEşinin hamilelik boyunca kontrollerinde yanında olmasını bütün doktorlar öneriyor burda devlet hastanesindeki kontrollerimde içeriye 3 kadın birden alıyorlar onun için eşleri sokmuyorlar içeri malesef zaten soksalarda görüntü kalitesi berbat. Özel hastahane candır bazı konularda
O zaman kısıden kısıye degısıyor :)benim 4. erkek gebeligim. hepsinde bulantim 20 li haftalara kadar sürdü canım.
Sagol canim tahminin için :) bakalim ne olacak sağlikli olsundaErkeğe benzettım.
Belki inanmayacaksin ama benim ozel öyle devlet hastanesi aliyor ama görüntü kalitesi kotu ve kalp atışlarını dinletmiyorlar o yüzden eşim baba koduna giremedi sanırım . bu kez doktoruma çok ama çok ısrar etmeyi düşünüyorum :) yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?