2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
neydı bu yuzuk testı ben hıc denemedım
bir ipe ya da sac teline yüzük sade bir yuzuk geciriyorsun once bilegine ipleyüzüğü tutuyorsun..seni tanisin diyeymis. sonra birinci cocuk neyse yüzük hareket ediyor.ileri geri duz sallaniyorsa erkek yuvarlak dönüyorsa yüzük kız. bu yüzük mesela benim altincida tamamen durdu. benim 6. gebeligim. sirayla tum cocuklarin cinsiyeti çıkıyor.

geçmiş olsun canım. bence kız:)

Benım belim kalınlastı kılo aldım.gobegım az çıktı.ama erkek dedi doktor.bnce Bulantıdan bellı edıyor.kızda daha uzun sürüyor bulantı .bnce oyle yani
benim 4. erkek gebeligim. hepsinde bulantim 20 li haftalara kadar sürdü canım.

bebeginin agzindan babasina mektup yazabirsin dogunca neler yapacaklarina dair. ufak da bir hediye icine koyyup mektubu.

Eşinin hamilelik boyunca kontrollerinde yanında olmasını bütün doktorlar öneriyor burda devlet hastanesindeki kontrollerimde içeriye 3 kadın birden alıyorlar onun için eşleri sokmuyorlar içeri malesef zaten soksalarda görüntü kalitesi berbat. Özel hastahane candır bazı konularda

folik cim ilerleyen sayfa da gördüm bebişin resmini çok tatlı bol bol hasret gidermiş sindir umarım bu arada hiç kimseye cinsiyet tahmini ve yorumu yapmadım ama sana yapıcam bu bebiş erkeğe benziyor sanki
Hep önce hayırlısını diliyoruz malum. Ama tahminin beni heyecanlandırdı dostum hiçbir şey hissetmiyorum çünkü ve genelde kız diyor çoğunluk. Senin bu ilk tahminin evet yapmadın kimseye şaşırttın beni iyice

Belki inanmayacaksin ama benim ozel öyle devlet hastanesi aliyor ama görüntü kalitesi kotu ve kalp atışlarını dinletmiyorlar o yüzden eşim baba koduna giremedi sanırım . bu kez doktoruma çok ama çok ısrar etmeyi düşünüyorum :) yapacak bisey yok

bunu doktorun anlaması lazım canım bence doktorunu değiştir

Kızlar iki hafta önce gittim en son doktora 1 ay sonra cagirdi ama ben bebegimi çok merak ediyorum farklı doktora gitsem mi acaba bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…