2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar merhaba, bugun dusuk riskimin ortadan kalkmasinin saglamasini yaptim ve tum evi temizledim. Öldum diyebilirim ama yapmamda gerekiyordu ev gocmustu. Evde de cocuk olunca farz oldu temizlik. Umarim sikinti yaratmaz bebegime
MerhBa aceba banada yorum yapsbilirmsn cinsiyetle ilgili cift yumurta ikizleri, ins saglicakla kucaginiza alirsiniz bebiginizi

Eklentiler

• 14340621478261075027354.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 95
  • 1434062338496-1119393828.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 112
umarım çok sağlıkla dünyaya gelirler cinsiyet kısmı boş benim için o yüzden hem sağlıklı hem çok mutlu çocuklarımız olur inşallah

tahminimce kızın olacak :) 50inin altındaysa kız ...benim de aynı değer :)
Ben aralık annelerinde değilim ama serbest hcg değeri 50 altıysa erkek üstüyse kız konuyla ilgili ilk sayfada konuyu açan kişi öyle yazmış bir bakın isterseniz.Allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canim benim icimden de erkek geciyor nedense

hadi canım hepsi tuttu mu yani?

slm kızlarrr bende doktordan geldimm :) bebeğim haftasını yakalamıs cok sukur :) tam 13 haftalık cıktı boyu 6,5 cm ense kalınlığı 1,5 mm cıktı doktor iyi dedi cinsiyetimizde yüksek ihtimalle kız :)
2 güncük var aramızda bnm de yaşı 12+5 bugün, boyu 6,05 cm ve ense en kalın yerde 1,27 mm dedi. cinsiyeti demedi ama diğer değerlerimiz yakın çıkmış

hayırlı olsun cnm, önceki hamileliğinde nasıl olmuştu bulantıların? bnm de iki gün iyi 3. gün kötü şeklinde azalarak devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…