Teyzeleri sizce bizim cinsiyeti miz ne doktorumuz erkek gibi dedi ama
MerhBa aceba banada yorum yapsbilirmsn cinsiyetle ilgili cift yumurta ikizleri, ins saglicakla kucaginiza alirsiniz bebiginiziKizlar merhaba, bugun dusuk riskimin ortadan kalkmasinin saglamasini yaptim ve tum evi temizledim. Öldum diyebilirimama yapmamda gerekiyordu ev gocmustu. Evde de cocuk olunca farz oldu temizlik. Umarim sikinti yaratmaz bebegime
umarım çok sağlıkla dünyaya gelirler cinsiyet kısmı boş benim için o yüzden hem sağlıklı hem çok mutlu çocuklarımız olur inşallahHep önce hayırlısını diliyoruz malum. Ama tahminin beni heyecanlandırdı dostumhiçbir şey hissetmiyorum çünkü ve genelde kız diyor çoğunluk. Senin bu ilk tahminin evet yapmadın kimseye şaşırttın beni iyice
aminnnumarım çok sağlıkla dünyaya gelirler cinsiyet kısmı boş benim için o yüzden hem sağlıklı hem çok mutlu çocuklarımız olur inşallah
tahminimce kızın olacak :) 50inin altındaysa kız ...benim de aynı değer :)Hcg degeri 47.9 canım ne oluyo acaba
Ben aralık annelerinde değilim ama serbest hcg değeri 50 altıysa erkek üstüyse kız konuyla ilgili ilk sayfada konuyu açan kişi öyle yazmış bir bakın isterseniz.Allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.tahminimce kızın olacak :) 50inin altındaysa kız ...benim de aynı değer :)
foto olayını hallettim cnm gizliliği düzenledim o mesajımda sadece ben görüyormuşum meğerfoto yokÇok sevindimmmmm gozunaydın canımmm
Benim 41 çıktı cnm ama doktor erkek deditahminimce kızın olacak :) 50inin altındaysa kız ...benim de aynı değer :)
canım gözün aydın için ferahlamıştır umarım zira ben sevindim senin adınaHerşey yolunda bi sıkıntı yok dedi
Bana erkek gibi geldiKızlar cinsiyet tahmini istiyorum 14+6 günlük olmuşuzşükür ikili testi.izde güzel çıktı herşey yolunda
Yerim ben onu aleyküm selamBidahiki gidisinde gözlerinden öptüğümu söylersin
Canim benim icimden de erkek geciyor nedensefoliiçimden : 4135220geçiyor er: 470033 .!.:Hep önce hayırlısını diliyoruz malum. Ama tahminin beni heyecanlandırdı dostumhiçbir şey hissetmiyorum çünkü ve genelde kız diyor çoğunluk. Senin bu ilk tahminin evet yapmadın kimseye şaşırttın beni iyice
hadi canımbir ipe ya da sac teline yüzük sade bir yuzuk geciriyorsun once bilegine ipleyüzüğü tutuyorsun..seni tanisin diyeymis. sonra birinci cocuk neyse yüzük hareket ediyor.ileri geri duz sallaniyorsa erkek yuvarlak dönüyorsa yüzük kız. bu yüzük mesela benim altincida tamamen durdu. benim 6. gebeligim. sirayla tum cocuklarin cinsiyeti çıkıyor.
amin kuzummm Allah razı olsun sendenfoliğimmm maşallah kırkbir kere maşallah
Allah hepinizin yavrularını sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
erkek mi cinsiyetiiiiiiiiiiii
2 güncük var aramızda bnm de yaşı 12+5 bugün, boyu 6,05 cm ve ense en kalın yerde 1,27 mm dedi. cinsiyeti demedi ama diğer değerlerimiz yakın çıkmışslm kızlarrr bende doktordan geldimm :) bebeğim haftasını yakalamıs cok sukur :) tam 13 haftalık cıktı boyu 6,5 cm ense kalınlığı 1,5 mm cıktı doktor iyi dedi cinsiyetimizde yüksek ihtimalle kız :)
hayırlı olsun cnm, önceki hamileliğinde nasıl olmuştu bulantıların? bnm de iki gün iyi 3. gün kötü şeklinde azalarak devam ediyor.Dün doktor gittim ikinci oğlum geliyör kızlar. ..ense kalınlığı 2.1 çıktı burun kemiği oluşmuş kan verdim ınsallah sonuları iyi çıkar. Bulantı bende vat hala.iki gün iyi 3. Gün kötü oluyorum özellikle aksamlari.
benımdeKızlar benim mide yanmaları başladı ya
enemmm, sağol balım yorumun içinCanim benim icimden de erkek geciyor nedense
Yok ben.pipi istiyordum oldu sukurler olsun rabbime saglik sihatle kucagima almayoda.nasip etsin bana ve hepimize insallahkız barı sen kız doguraydın dünür olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?