2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok ben.pipi istiyordum oldu sukurler olsun rabbime saglik sihatle kucagima almayoda.nasip etsin bana ve hepimize insallah
seni pipici seni amin cnm cümlemize inşallah. naptın hastane işini, bi yerde karar kıldın mı, nereye gitmeyi düşünüyorsun? aa bu arada ikili için bnm hastane 165 TL sanıyordum, o indirimsiz fiyatmış meğer, SGK olunca 132 TL ödedim bugün.

Cok iyimis gercekten fiyatin 185 yaptirdim ben
Yoj ya cumartesi gunu begenmedigim ve bircok kisidende ayni yorumu duydugum onur beye kontrolum var ama sirf bebegimi görmeye gidecegim .... bundan sonra kiminle devam edecegime karar verecegin avcilarda oturuyorum suan yolculuk sikinti falan diil ama ilerde agirlasincada rahatca gidebilecegim biryer bulmam lazim ama senin cevaplarinda cepte :)
Bua rada ikilin de bol bol izlemisindir bebisini :)

tabiki cnm hastanenin yakın olması da oldukça önemli. gönlüne göre bir yer bulursun umarım daha çok geçmeden.
ay evet normalde de bebeği iyice gösteriyo dr sağolsun ama bugün epey duygusal anlar yaşadık, kalbini ilk kez dinledik mesela, 2 saniyecik dinletti sadece :) ayrıca kilo kontrolü için yeni tüyolar da verdi tabi, ilk trimester bittiği için derhal egzersize yönlendirdi, multivitamin için sadece decavit verdi, gelecek hafta sonucu bildirmemi istedi, olur da iştahımı açar kilo aldırırsa değiştirecekmiş ilacı takık diyorum ya!

Ben gitsem direk beni rejime sokar sanirim :)

canım ben baya zayıftım doktorun verdikleri sayesinde hem hazımsızlık oldu hemde iştahım açıldı
hazımsızlık bende de var
foto olayını hallettim cnm gizliliği düzenledim o mesajımda sadece ben görüyormuşum meğer şimdiden paylaşamıyorum çocuğu
ahhahahah gece gece ne güldüm Allahta seni güldürsün

Tamam.
canım gözün aydın için ferahlamıştır umarım zira ben sevindim senin adına
Hemde ole bi ferahladiki yüzündeki ifadedwn belli oluyor vallahi

Tamam.cnm çok sagol

Hayırlı cumalar güzel anneler Nasılsıniz bugün ?"benim ikili testte beta hcg 73 çıktı bhcgye göre cinsiyet nasıldı?

Herşeyin olumlu olmasına çok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Erkeği fıstık dıe sewdıklerını hıc duymadm canm Büyük ıhtımal kız bence :))

Canım avcılarda doktor mu arıyosun?

günaydınlar benimde 26sında randevum daha cok yaw cinsiyetini erkek gibi demişti bir dahaki kontrole belli olur dedi o da 1 ay sonra dedi cok uzun gelmeye başladı bana daha ay 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…