seni pipici seniYok ben.pipi istiyordum oldu sukurler olsun rabbime saglik sihatle kucagima almayoda.nasip etsin bana ve hepimize insallah
Cok iyimis gercekten fiyatin 185 yaptirdim benseni pipici seniamin cnm cümlemize inşallah. naptın hastane işini, bi yerde karar kıldın mı, nereye gitmeyi düşünüyorsun? aa bu arada ikili için bnm hastane 165 TL sanıyordum, o indirimsiz fiyatmış meğer, SGK olunca 132 TL ödedim bugün.
amiiin ınsallah canımYok ben.pipi istiyordum oldu sukurler olsun rabbime saglik sihatle kucagima almayoda.nasip etsin bana ve hepimize insallah
tabiki cnm hastanenin yakın olması da oldukça önemli. gönlüne göre bir yer bulursun umarım daha çok geçmeden.Cok iyimis gercekten fiyatin 185 yaptirdim ben
Yoj ya cumartesi gunu begenmedigim ve bircok kisidende ayni yorumu duydugum onur beye kontrolum var ama sirf bebegimi görmeye gidecegim .... bundan sonra kiminle devam edecegime karar verecegin avcilarda oturuyorum suan yolculuk sikinti falan diil ama ilerde agirlasincada rahatca gidebilecegim biryer bulmam lazim ama senin cevaplarinda cepte :)
Bua rada ikilin de bol bol izlemisindir bebisini :)
Bis.oglumla diskoya gitcez :)amiiin ınsallah canım
Ben gitsem direk beni rejime sokar sanirim :)tabiki cnm hastanenin yakın olması da oldukça önemli. gönlüne göre bir yer bulursun umarım daha çok geçmeden.
ay evet normalde de bebeği iyice gösteriyo dr sağolsun ama bugün epey duygusal anlar yaşadık, kalbini ilk kez dinledik mesela, 2 saniyecik dinletti sadece :) ayrıca kilo kontrolü için yeni tüyolar da verdi tabi, ilk trimester bittiği için derhal egzersize yönlendirdi, multivitamin için sadece decavit verdi, gelecek hafta sonucu bildirmemi istedi, olur da iştahımı açar kilo aldırırsa değiştirecekmiş ilacıtakık diyorum ya!
hazımsızlık bende de varcanım ben baya zayıftım doktorun verdikleri sayesinde hem hazımsızlık oldu hemde iştahım açıldı
ahhahahah gece gece ne güldüm Allahta seni güldürsünfoto olayını hallettim cnm gizliliği düzenledim o mesajımda sadece ben görüyormuşum meğerşimdiden paylaşamıyorum çocuğu
Tamam.canım sen sakın üzülme bebek te hissediyor unutma sakın şansına kötü doktorlar denk gelmiş ama iyi ki hamileliğin başın da geldi doğuma yakın doktor değiştirmek çok riskli oluyor
ben özel gazi hastanesi doktor murat Gök'e gidiyorum çok iyi bir doktor hastanede sgk da geçiyor sadece biraz katılım payı veriliyor ama o da uçuk bir rakam değil ben çoooook memnunum murat beyin usg deneyimi çok iyi sen söytlemeden o zaten bütün risklerin kontrolünü yapıyor ve anlatıyor
Hemde ole bi ferahladiki yüzündeki ifadedwn belli oluyor vallahicanım gözün aydın için ferahlamıştır umarım zira ben sevindim senin adına
Tamam.cnm çok sagolcanım sen sakın üzülme bebek te hissediyor unutma sakın şansına kötü doktorlar denk gelmiş ama iyi ki hamileliğin başın da geldi doğuma yakın doktor değiştirmek çok riskli oluyor
ben özel gazi hastanesi doktor murat Gök'e gidiyorum çok iyi bir doktor hastanede sgk da geçiyor sadece biraz katılım payı veriliyor ama o da uçuk bir rakam değil ben çoooook memnunum murat beyin usg deneyimi çok iyi sen söytlemeden o zaten bütün risklerin kontrolünü yapıyor ve anlatıyor
canım iki tane düşük var onlara da erkek yani beş erkek buna kız dedi. o dusukleri bilmiyorum. dr erkek dedi pipi de gördük. bilmiyorum artık. :)hadi canımhepsi tuttu mu yani?
dr de güzel seyler duymussunuz cok srvindim.Ben kiiz hisswdoyodum olede oldu hayirlisi olsun ya saglikla gelsin önemli olan o
aynen canım aynı sayılırız 2 gün bişey değil ki :)2 güncük var aramızda bnm de yaşı 12+5 bugün, boyu 6,05 cm ve ense en kalın yerde 1,27 mm dedi. cinsiyeti demedi ama diğer değerlerimiz yakın çıkmış
ne zmaan kız doguncamı sımdımıBis.oglumla diskoya gitcez :)
Herşeyin olumlu olmasına çok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallaholur Cnm ver sen ozel.Dr.gidemem sanirim kime devam.etcem.konuda bilmiyorum. Kan sonucunda cikmadi daha bakali. Ona ne yorum yapacak yakup bey çok iyisi baya ilgilendi bnimki inatci yüzünü gosywrmiyo :) Dr.yüzünü goresiye kadar ugrasti en sonunda yakaldi diğer Dr.içinde uygun pozisyon yakalayamais ondan girememiştir dio ulusturasonda başka bi Dr.bakmisti bana çünkü neyseki iyi haber aldim sonunda allahima çok şükür ama 3.4 günde siz biliuonuz neler cektigimi
Selam kizlar. Nihayet iyileştim o nasıl bir hastalıktı yaallah kimseyi hasta etmesin. Bugün kontrolumuz vardıı kocaman olmuşuz biz teyzelerii. :) Ikili test icin tahlilleri verdik bakalım 5 gun sonra cikacakmis sonuçlar. Cinsiyet söylemedi cok garantici bizim dr. daha belli olmaz falan ama baktikca bebis bi zipladi hayy masallah fistiga dedi:)
sizce kız mı ki? Ağzından kaçırmış olabilir mi kiiiiii? ??
Cok iyimis gercekten fiyatin 185 yaptirdim ben
Yoj ya cumartesi gunu begenmedigim ve bircok kisidende ayni yorumu duydugum onur beye kontrolum var ama sirf bebegimi görmeye gidecegim .... bundan sonra kiminle devam edecegime karar verecegin avcilarda oturuyorum suan yolculuk sikinti falan diil ama ilerde agirlasincada rahatca gidebilecegim biryer bulmam lazim ama senin cevaplarinda cepte :)
Bua rada ikilin de bol bol izlemisindir bebisini :)
Hayırlı cumalargüzel anneler Nasılsıniz bugün ?"benim ikili testte beta hcg 73 çıktı bhcgye göre cinsiyet nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?