- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Benım belim kalınlastı kılo aldım.gobegım az çıktı.ama erkek dedi doktor.bnce Bulantıdan bellı edıyor.kızda daha uzun sürüyor bulantı .bnce oyle yani
Tahminleriniz.
Sakin yeme derim yada bir yudum al ben sırf onun yüzünden iki gece sancidan kivrandim daha yanından bile gecmemmmm yinede sen bilirsin bulgur mideyi zorluyo haberin olsun
açlık kan testini ne zaman yapacaklar bir daha peki biliyormusun canım...
Günaydin kizlar kan ilacini ac karnami tok karnami aliyorsunuz bana aç karna diye yazmislarda ben tok karna zor ilaç aliyorim ac karna nasil alicam acaba yanlislik olabilir mi
Hiç anlayamadım canım ya:)İnş. saglıcakla dogar öncelikle..Kızlar cins tahmini yapabilecek var mı
Aç karnına alın ben sabahları alıyorumm..1 saat sonra falan kahvaltı yapıyomm..(Birde süt ve süt ürünleri kullanmayın 1 saat kadar)Günaydin kizlar kan ilacini ac karnami tok karnami aliyorsunuz bana aç karna diye yazmislarda ben tok karna zor ilaç aliyorim ac karna nasil alicam acaba yanlislik olabilir mi
aç olarak yatmadan önce içiyorumGünaydin kizlar kan ilacini ac karnami tok karnami aliyorsunuz bana aç karna diye yazmislarda ben tok karna zor ilaç aliyorim ac karna nasil alicam acaba yanlislik olabilir mi
Etrafımda ki herkes erkek diyor bana. Gönlüm kız istiyor çok merak ediyorum beta ya göre tutuyorsa ikimizin ki de kız50 nin üstü kızdı canm :) Valla benımki de 62 çıktı ama ben nedense hala erkek hissediyorum :)
Etrafımda ki herkes erkek diyor bana. Gönlüm kız istiyor çok merak ediyorum beta ya göre tutuyorsa ikimizin ki de kız
Kızlar günaydın. Çok acil bişey soracam. Sizden 3 aylıkken hiç sıvı su şeklinde akıntı geldi mi ? Su gibi ama Berrak. Ne olabilir sizce? Önemli midir ?
bence erkek
Kıza benzettim ben.
tatlım ben yedim hem de biraz abartarak 3 tabak bulgur pilavı zehir gibide acıydı eşimin gözleri yerinden fırlayacaktı ben yerken sonra acaba sıkıştırır mı diye koktum ama hiç bir şey olmadı bence bünyeden bünyeye değişiyor bir dene rahatsız ederse yemezsin bir daha olur biteryemedim canım(((((( ama ben yersem bir yudumu geçer.
50 nin üstü kızdı canm :) Valla benımki de 62 çıktı ama ben nedense hala erkek hissediyorum :)
Kızlar günaydın. Çok acil bişey soracam. Sizden 3 aylıkken hiç sıvı su şeklinde akıntı geldi mi ? Su gibi ama Berrak. Ne olabilir sizce? Önemli midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?