2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sakin yeme derim yada bir yudum al ben sırf onun yüzünden iki gece sancidan kivrandim daha yanından bile gecmemmmm yinede sen bilirsin bulgur mideyi zorluyo haberin olsun

yemedim canım (((((( ama ben yersem bir yudumu geçer.

Günaydin kizlar kan ilacini ac karnami tok karnami aliyorsunuz bana aç karna diye yazmislarda ben tok karna zor ilaç aliyorim ac karna nasil alicam acaba yanlislik olabilir mi

Günaydin kizlar kan ilacini ac karnami tok karnami aliyorsunuz bana aç karna diye yazmislarda ben tok karna zor ilaç aliyorim ac karna nasil alicam acaba yanlislik olabilir mi

dr bana ilaç yazmadı .. ikili de kan testi sonucunu mu bekliyor acaba...ne ilaçları yazdı sana

Aç karnına alın ben sabahları alıyorumm..1 saat sonra falan kahvaltı yapıyomm..(Birde süt ve süt ürünleri kullanmayın 1 saat kadar)

akş
aç olarak yatmadan önce içiyorum

sabah aç içmek isterdim ama en az 4 saat süt ve süt ürünleri tüketirsen ilacın etkisi azalıyor o yüzden akşam al dedi bana eczacı

günaydın kızlar bugün saat 1de randevum var devlete gidiyorum bu defa inş cins bi dr.a denk gelmem de kuzumu bi göreyim napıyo ne ediyo özledim valla

Kızlar günaydın. Çok acil bişey soracam. Sizden 3 aylıkken hiç sıvı su şeklinde akıntı geldi mi ? Su gibi ama Berrak. Ne olabilir sizce? Önemli midir ?

Etrafımda ki herkes erkek diyor bana. Gönlüm kız istiyor çok merak ediyorum beta ya göre tutuyorsa ikimizin ki de kız

Valla bana da etraftakıler erkek diyo, ben de erkek hıssedıyorum, ç,n takvmı ve betaya gore de kız. Ama son noktayı 27 hazıranda, 16. haftanın sonunda doktorum koyacak :))

Kızlar günaydın. Çok acil bişey soracam. Sizden 3 aylıkken hiç sıvı su şeklinde akıntı geldi mi ? Su gibi ama Berrak. Ne olabilir sizce? Önemli midir ?

bende gelmedı cnm, normal bej renkte akıntım devam ettı ama dedıgın gıbı bı beraak su gelmedı. Doktorunu bı ara sor ıstersen.

yemedim canım (((((( ama ben yersem bir yudumu geçer.
tatlım ben yedim hem de biraz abartarak 3 tabak bulgur pilavı zehir gibide acıydı eşimin gözleri yerinden fırlayacaktı ben yerken sonra acaba sıkıştırır mı diye koktum ama hiç bir şey olmadı bence bünyeden bünyeye değişiyor bir dene rahatsız ederse yemezsin bir daha olur biter

ikili test sonrası doktor size hangi ilaçları verdi acaba.. Yazabilir misiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…