benim bebeğime neden yorum yapmıyosunuz kızlar yaaaEki Görüntüle 1555295 kızlar sizce benim bebeğimin cinsiyeti ne doktorun kız demesine nedense pek güvenemedim
benim bebeğime neden yorum yapmıyosunuz kızlar yaaa
ay cok merak ediyorum yaaa 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah belli olur bu sefer :)Canım gostermemis bebis masallah çok tatlı ayak parmakları bile belli :))
Belli olur cnm bidahakine bende emin olamadım erkek dedi ama hala inanmıyorum kordonu pipi gibi görebiliyomus çünkü bakalım bende haftaya başka doktora gitcem bakalım o ne dicek:))))ay cok merak ediyorum yaaa 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah belli olur bu sefer :)
benimde çok geliyo ya çok sıvı birde havada sıcak koku oluyo çok rahatsız oluyorum işteyken çamaşırımıda değiştiremiyorum haliyleCnm benden hala gelio çok normal 9 ay da surebilir
Evet cnm Ped de koymuyorum ben zarar verebiliyomus cunkubenimde çok geliyo ya çok sıvı birde havada sıcak koku oluyo çok rahatsız oluyorum işteyken çamaşırımıda değiştiremiyorum haliyle
Ferrum fort ve decavitdr bana ilaç yazmadı .. ikili de kan testi sonucunu mu bekliyor acaba...ne ilaçları yazdı sana
aminnnrabbim analı babalı büyütsün inşallah :)
oglum goturcek beni bikereeeemmmmmm biz onla hep gezcez ilk ben onu gezdircem sonra.o beni :)ne zmaan kız doguncamı sımdımı
evet cnmCanım avcılarda doktor mu arıyosun?
hayırlısı olsun hepimizin hakkında :)Belli olur cnm bidahakine bende emin olamadım erkek dedi ama hala inanmıyorum kordonu pipi gibi görebiliyomus çünkü bakalım bende haftaya başka doktora gitcem bakalım o ne dicek:))))
hayırlısı olsun hepimizin hakkında :)
yok canım o da kesin değil bana da dr.um kız gibi duruyo ama bazen erkeklerde testisler geç oluşuyormuş o yüzden biz kız görebiliyoruz dedi o da kesin değil yaniKız derse doktor erkek olma ihtimali sanırım %0 ... Erkek dediyse kesin erkek olacaktır
Benim 41 çıktı doktor erkek görünüyo dedi cnm gerçekten dogrumu bu hcg cinsiyet tahmini??
aminnn
oglum goturcek beni bikereeeemmmmmm biz onla hep gezcez ilk ben onu gezdircem sonra.o beni :)
evet cnm
Ne kadar muayene ucreti ?İstersen kendi doktorumu tavsiye edebilirim Ama hastane değil özel muayenehane Valla ben Atakentte oturuyorum, yaklasık 20 km gıdıyorum kontrollere Doktorum gayet ıyı, ama braz kalabalık, haftaıcı cok beklemesen de cmt ıse randevun bı yarım saat- 1 saat kadar kayabılıyor. Ama cok memnunum dedıgım gıbı İstersen gıdıp kendın bı kere gorebılırsn.
Ben dedıgım gıbı, dotorum hiç bir tahmınde bulunmadığı icin bu hcg olayını doğrulayamıyor ya da yalanlayamıyorum :) 27 hazıranda yazarım sıze tuttu ya da tutmadı diye :)
Ne kadar muayene ucreti ?
Adi ne ?
Benim arkadaş 1 ay kızım olacak dedi 16. Hafta erkek olduğunu söyledi doktor. Geçen şubat doğum yaptı. Bu dönemde söylenen %100 olmuyor. Bazı doktorlar yanılıyor. Aynı doktor bana erkek dedi bakalım.Kız derse doktor erkek olma ihtimali sanırım %0 ... Erkek dediyse kesin erkek olacaktır
Teyzeleri neden bize tahminde bulunmasının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?