2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ay cok merak ediyorum yaaa 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah belli olur bu sefer :)
Belli olur cnm bidahakine bende emin olamadım erkek dedi ama hala inanmıyorum kordonu pipi gibi görebiliyomus çünkü bakalım bende haftaya başka doktora gitcem bakalım o ne dicek:))))

Benim 41 çıktı doktor erkek görünüyo dedi cnm gerçekten dogrumu bu hcg cinsiyet tahmini??

Ben dedıgım gıbı, dotorum hiç bir tahmınde bulunmadığı icin bu hcg olayını doğrulayamıyor ya da yalanlayamıyorum :) 27 hazıranda yazarım sıze tuttu ya da tutmadı diye :)

aminnn

oglum goturcek beni bikereeeemmmmmm biz onla hep gezcez ilk ben onu gezdircem sonra.o beni :)

evet cnm

İstersen kendi doktorumu tavsiye edebilirim Ama hastane değil özel muayenehane Valla ben Atakentte oturuyorum, yaklasık 20 km gıdıyorum kontrollere Doktorum gayet ıyı, ama braz kalabalık, haftaıcı cok beklemesen de cmt ıse randevun bı yarım saat- 1 saat kadar kayabılıyor. Ama cok memnunum dedıgım gıbı İstersen gıdıp kendın bı kere gorebılırsn.

Ne kadar muayene ucreti ?
Adi ne ?

Ne kadar muayene ucreti ?
Adi ne ?

Muayenesi 100 TL ama şöyle bişey var. Kadın 4 haftada bir çağırıyo Bi gittiğinde ödüyorsun diğerinde ödemiyorsın Yani 8 haftada bir kere 100 TL Bence gayet iyi. Adı da Türkan Mutafoğlu İstersen adresini ve telefon numarasını yollayayım.

Kız derse doktor erkek olma ihtimali sanırım %0 ... Erkek dediyse kesin erkek olacaktır
Benim arkadaş 1 ay kızım olacak dedi 16. Hafta erkek olduğunu söyledi doktor. Geçen şubat doğum yaptı. Bu dönemde söylenen %100 olmuyor. Bazı doktorlar yanılıyor. Aynı doktor bana erkek dedi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…