2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
teşekkür ederim canım..şu ana kadar 2 erkek 2 kız tahmini oldu.. Kalp atışı da 141 kalp atışı 140 ve altı ise erkek diyor nette..Ama onda bile tahminde bulunamıyorum..
senin benden büyükmüş canım dr ikili testte göremedi mi? biz dün gittik kızmışşş Allahım gönlüme göre verdi umarım degişmez bi kaç hafta sonra, önce saglıklı olsunlar da tabi..

senin benden büyükmüş canım dr ikili testte göremedi mi? biz dün gittik kızmışşş Allahım gönlüme göre verdi umarım degişmez bi kaç hafta sonra, önce saglıklı olsunlar da tabi..
CİNSİYET TAHMİNİ İÇİN ÇOK ERKEN BN BİLE GİTTİM KESİN DEMEDİ

niye bize tahminci doktorlar denk gelmiyor yaaa

ya adama güvenemedim ikili testi başka doktor yaptı benim doktorum cins için daha erken 1 ay sonra gel dedi..İkili testi zaten zor yaptı ters dönmüştü çeviricem diye bastırdı bastırdı yerinde durmuyor.. Sen şimdi cinsiyetini merak ederisn dedi bana göre kız ama emin değilim dedi..Ben de ztn güvenemedim ona.

Benim arkadaş 1 ay kızım olacak dedi 16. Hafta erkek olduğunu söyledi doktor. Geçen şubat doğum yaptı. Bu dönemde söylenen %100 olmuyor. Bazı doktorlar yanılıyor. Aynı doktor bana erkek dedi bakalım.

bakalım bekleyeceğz 1 ay nasıl geçer

Kızlar bende tahmin istiyorum

Eklentiler

• IMG_20150611_203119.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 76
Kız derse doktor erkek olma ihtimali sanırım %0 ... Erkek dediyse kesin erkek olacaktır
Canım daha erken yanılma payı çok benim yengemin ikitane oğlu var şimdi üçüncüye hamile 4 aylıkken erkek dedi 5 ayda kız olduğu ortaya çıktı benim oglumada ilk kız demişti bir ay sonra erkek olduğunu öğrendik bence meraktan soruyoruz ama değişebilir sonuçlar zaten Dr aynı şeyi söylüyor

anladım cnm artık birşeyler almak istiyorum bebişime

Kizlarr merhabaa; mide bulantilarim bi haftadir azalmisti. 2 gundur tamamen kesildi.

Sizce normalmii?? Endiselendimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…