- 28 Ağustos 2013
- 92
- 47
- 28
senin benden büyükmüş canım dr ikili testte göremedi mi? biz dün gittik kızmışşş Allahım gönlüme göre verdi umarım degişmez bi kaç hafta sonra, önce saglıklı olsunlar da tabi..teşekkür ederim canım..şu ana kadar 2 erkek 2 kız tahmini oldu.. Kalp atışı da 141 kalp atışı 140 ve altı ise erkek diyor nette..Ama onda bile tahminde bulunamıyorum..
CİNSİYET TAHMİNİ İÇİN ÇOK ERKEN BN BİLE GİTTİM KESİN DEMEDİsenin benden büyükmüş canım dr ikili testte göremedi mi? biz dün gittik kızmışşş Allahım gönlüme göre verdi umarım degişmez bi kaç hafta sonra, önce saglıklı olsunlar da tabi..
senin benden büyükmüş canım dr ikili testte göremedi mi? biz dün gittik kızmışşş Allahım gönlüme göre verdi umarım degişmez bi kaç hafta sonra, önce saglıklı olsunlar da tabi..
Benim arkadaş 1 ay kızım olacak dedi 16. Hafta erkek olduğunu söyledi doktor. Geçen şubat doğum yaptı. Bu dönemde söylenen %100 olmuyor. Bazı doktorlar yanılıyor. Aynı doktor bana erkek dedi bakalım.
yok canım o da kesin değil bana da dr.um kız gibi duruyo ama bazen erkeklerde testisler geç oluşuyormuş o yüzden biz kız görebiliyoruz dedi o da kesin değil yani
Canım daha erken yanılma payı çok benim yengemin ikitane oğlu var şimdi üçüncüye hamile 4 aylıkken erkek dedi 5 ayda kız olduğu ortaya çıktı benim oglumada ilk kız demişti bir ay sonra erkek olduğunu öğrendik bence meraktan soruyoruz ama değişebilir sonuçlar zaten Dr aynı şeyi söylüyorKız derse doktor erkek olma ihtimali sanırım %0 ... Erkek dediyse kesin erkek olacaktır
Kıza benziyorKızlar bende istiyorum
İnşallah canım bi oğlum var kızım olsun çok istiyorum ama Rabbim hayirlisini versin inşallahKıza benziyor
Daha önce yorumda bulundummu bilmiyorum ama kıza benzettim
Ben anlamıyorum diye tahmin yapmıyorum. İnşallah hayırlı evlat olsunTeyzeleri neden bize tahminde bulunmasının
Amin canım inşallah hepimizin kiBen anlamıyorum diye tahmin yapmıyorum. İnşallah hayırlı evlat olsun
Canım daha erken yanılma payı çok benim yengemin ikitane oğlu var şimdi üçüncüye hamile 4 aylıkken erkek dedi 5 ayda kız olduğu ortaya çıktı benim oglumada ilk kız demişti bir ay sonra erkek olduğunu öğrendik bence meraktan soruyoruz ama değişebilir sonuçlar zaten Dr aynı şeyi söylüyor
Valla bnm bulantim vardı canm istiyordu yiyim dedim artk bozukmuydu neydi bilmiom ama bitane yedim allahım ne sancı ogün acile gittim birseyde yapmadılar iki gece çektiğim sancıyı anlatamam sana ondan dedim canm kusura bakmayemedim canım(((((( ama ben yersem bir yudumu geçer.
canım 4.aya gırdım hıc bulantım kusmam olmadı endıselenmelımıyım.Kizlarr merhabaa; mide bulantilarim bi haftadir azalmisti. 2 gundur tamamen kesildi.
Sizce normalmii?? Endiselendimm.
Hayır canm aç icilio bana eczacı sıkı sıkı tembih ettiGünaydin kizlar kan ilacini ac karnami tok karnami aliyorsunuz bana aç karna diye yazmislarda ben tok karna zor ilaç aliyorim ac karna nasil alicam acaba yanlislik olabilir mi
Yok hic olmasa hani hep oyleydin sonucta normal bisey canim, herkes zaten mide bulantisi yasamiyor. Benim hep vardi 6.haftadan beri simdi azaldi ve bitti ondan sordummcanım 4.aya gırdım hıc bulantım kusmam olmadı endıselenmelımıyım.
Benim de hala ara ara var ama epey azaldı. Bu haftalardan sonra azalması, kesilmesi normal canımKizlarr merhabaa; mide bulantilarim bi haftadir azalmisti. 2 gundur tamamen kesildi.
Sizce normalmii?? Endiselendimm.
Tesekkur ederim canimm olsa bir dert kesilince bir derttt :) heralde bitiyo artikkk insallah :)Benim de hala ara ara var ama epey azaldı. Bu haftalardan sonra azalması, kesilmesi normal canım
CANIM BANA DA TAHMINDE BULUNURMUSUNN:)Kıza benziyor
Daha önce yorumda bulundummu bilmiyorum ama kıza benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?