canım ciddi misin benim de 47 çıkmıştı ben bir kaç yerden duydum tahmini ona göre yapıyordum kendimi kıza alıştırmıştım adı bile hazırdıBenim 41 çıktı cnm ama doktor erkek dedi
50 tl gwliyir muayene normal ozaman ver vallabsuan arastirma icindeyimMuayenesi 100 TL ama şöyle bişey var. Kadın 4 haftada bir çağırıyo Bi gittiğinde ödüyorsun diğerinde ödemiyorsın Yani 8 haftada bir kere 100 TL Bence gayet iyi. Adı da Türkan Mutafoğlu İstersen adresini ve telefon numarasını yollayayım.
CİNSİYET TAHMİNİ İÇİN ÇOK ERKEN BN BİLE GİTTİM KESİN DEMEDİ
niye bize tahminci doktorlar denk gelmiyor yaaa
canım ciddi misin benim de 47 çıkmıştı ben bir kaç yerden duydum tahmini ona göre yapıyordum kendimi kıza alıştırmıştım adı bile hazırdıben de bu perşembe öğreneceğm inş cinsiyetini bakalım tutacak mı
Kzlar ben normalde kabizlik ceken birisiydim wcye zor cikardim decavit ve feramat kullanali beri ishalim ve siyah diskim acaipte sanci oluyo Allah korusun sanki zehirli ishal gbi bir sanci girio zor yetisiyorum benle ayni durumda olan varmi
Amin cnm.inş.Herşeyin olumlu olmasına çok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Hic anlamam cinsiyet bakmaktan ama icimden erkek sanki DİE geçiyor cnm.hayirilisiBunlarda resimlerimiz tahminler lütfen :)
.bunu doktorun anlaması lazım canım bence doktorunu değiştir
hayırlı olsun cnm, önceki hamileliğinde nasıl olmuştu bulantıların? bnm de iki gün iyi 3. gün kötü şeklinde azalarak devam ediyor.
Hissettiğini paylaştigin için Teşekkürler canım, önce saglık tabiki ama bir kizim var keşke bide oğluşum olsa :)Hic anlamam cinsiyet bakmaktan ama icimden erkek sanki DİE geçiyor cnm.hayirilisi
canım ben 50 altı kız diye biliyordum erkek mi olur muşEvet ikili testte hcg 50 ve altı ciktiysa erkekmis bnde kıza alistirmistim kendimi ama doktor pipisini de gösterdi yani hala inanasim gelmio:)
Evet 50 nin altı erkekmis baya netten arastirdim :)) bende kız istiyorum hep ama erkek de olsa napalım canım ciğerim o :)canım ben 50 altı kız diye biliyordum erkek mi olur muşama ben kız istiyorum
50 tl gwliyir muayene normal ozaman ver vallabsuan arastirma icindeyim
Dogumu nasil oluyor ?
Fiyatlar i aldinmi ?
Kzlar ben normalde kabizlik ceken birisiydim wcye zor cikardim decavit ve feramat kullanali beri ishalim ve siyah diskim acaipte sanci oluyo Allah korusun sanki zehirli ishal gbi bir sanci girio zor yetisiyorum benle ayni durumda olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?