2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim 41 çıktı cnm ama doktor erkek dedi
canım ciddi misin benim de 47 çıkmıştı ben bir kaç yerden duydum tahmini ona göre yapıyordum kendimi kıza alıştırmıştım adı bile hazırdıben de bu perşembe öğreneceğm inş cinsiyetini bakalım tutacak mı

50 tl gwliyir muayene normal ozaman ver vallabsuan arastirma icindeyim
Dogumu nasil oluyor ?
Fiyatlar i aldinmi ?

Kizlar günaydinlar.... Dün resim yükledim sadece bir kişi tahmin yürüttü yokmu baska tahmini olan ya :) bu arada ikili test istemedim ama doktor ensesine ve burnuna yinede bakti ,karadenizli oldugumuz için burnumuz baya belirgindi ultrasyonda,burun belirgin oldugu için kana zaten gerek yok dedi doktor güleyimmi ağlayayimmi bilemedim

Kzlar ben normalde kabizlik ceken birisiydim wcye zor cikardim decavit ve feramat kullanali beri ishalim ve siyah diskim acaipte sanci oluyo Allah korusun sanki zehirli ishal gbi bir sanci girio zor yetisiyorum benle ayni durumda olan varmi

Bunlarda resimlerimiz tahminler lütfen :)

Eklentiler

• IMG_20150611_161729.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20150611_161757.webp
    27 KB · Görüntüleme: 112

Evet ikili testte hcg 50 ve altı ciktiysa erkekmis bnde kıza alistirmistim kendimi ama doktor pipisini de gösterdi yani hala inanasim gelmio:)

Kzlar ben normalde kabizlik ceken birisiydim wcye zor cikardim decavit ve feramat kullanali beri ishalim ve siyah diskim acaipte sanci oluyo Allah korusun sanki zehirli ishal gbi bir sanci girio zor yetisiyorum benle ayni durumda olan varmi

Benimde siyah decaviti kullandığım dan beri. Ama normalmis cnm

merhaba kızlar,
tetanoz aşısını olcak mısınız?
zorunlu değilmiş galiba.doktorum ol dedi ama etrafımda ben olmadım diyen insanlar var.
kararsız kaldım.

[QUOTE='yasemengo41, post: 41352966, member: 671776"]bunu doktorun anlaması lazım canım bence doktorunu değiştir[/QUOTE]
Ama doktorum çok iyi 3 sene tedavi gördüm doktor doktor gezdik en sonun da onu bukdum ve onun yaninda 3. Ayımda hamile kkaldım çok iyi bi doktor olduğu için çok yoğun aslında
..konusurum büyük ihtimal ya ilk olarak seni alayın ya da en sona gelin alayım der .. Salı carsamba gidicem yanina inşallah..

hayırlı olsun cnm, önceki hamileliğinde nasıl olmuştu bulantıların? bnm de iki gün iyi 3. gün kötü şeklinde azalarak devam ediyor.

Ilk hamileligimdede ayniydi bulantilarim. Iki güne bir aksamlari kusuyorum hala bir kerede olsa.ama azaldı ilk zamanlara göre .hersey yiyorum desem yalan olur.Seçici davranıyorum midemi rahatsız etmesin diye.

Evet ikili testte hcg 50 ve altı ciktiysa erkekmis bnde kıza alistirmistim kendimi ama doktor pipisini de gösterdi yani hala inanasim gelmio:)
canım ben 50 altı kız diye biliyordum erkek mi olur muş ama ben kız istiyorum

Son düzenleme:
7 - 10 hafta arası benimde tavan yapmıştı bulantılarım. fakat artık akşamları oluyor.. gündüzleri eskisi kadar çok iyi olamasamda şükür halime ama akşamları midem ağzımda. hani hamileleikte sabah bulantıları olurdu hiç yaşamadım hep akşam var mı benim gibi gece kusan

50 tl gwliyir muayene normal ozaman ver vallabsuan arastirma icindeyim
Dogumu nasil oluyor ?
Fiyatlar i aldinmi ?

Doğum fiyatını hiç bilmiyorum valla Avcılar Hospital ve ya Avcılar Medicanada yaptırıyomuş sanırsam Bi doktora bi hastaneye ödeme yapıyorsun yani Ama ne civardadır hiç bilmiyorum Haziranın 27 sinde gittiğimde doğum nasıl olacak, hangi hastane, yaklaşık ücret falan die bi sormayı düşünüyorum.

Bu arada muayenehane telf:0212 593 93 80
Adres: Burnaz caddesi şehit cem yurtbekler sokak(bazı haritalarda spor sokak olarak geçiyo) No:2 Kuzey Apt Kat 1

Ben de aynı durumdayım canım Dün doktorumu aradım normal dedi Sabahları bazen alarmla değil, karın ağrısıyla uyanıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…