Bunlarda resimlerimiz tahminler lütfen :)
ya adama güvenemedim ikili testi başka doktor yaptı benim doktorum cins için daha erken 1 ay sonra gel dedi..İkili testi zaten zor yaptı ters dönmüştü çeviricem diye bastırdı bastırdı yerinde durmuyor.. Sen şimdi cinsiyetini merak ederisn dedi bana göre kız ama emin değilim dedi..Ben de ztn güvenemedim ona.
hayallerimin suya düştüğü an ben de tersini duymuştum bakalım tutacak mı benim perşembe günü büyük günEvet 50 nin altı erkekmis baya netten arastirdim :)) bende kız istiyorum hep ama erkek de olsa napalım canım ciğerim o :)
Teşekkürler canim, ya doktorum kıza benzettim bidaha ay gel tam öğreniriz dedi ama bacak arasina bakmadi vucut yapisindan tahmin yürüttü halbuki ben bacan arasinda sanki pipi gördümBana erkek gibi geldi ...hayirli bir evlat olur inşallah.
Bende haftaya başka doktora gidicem bakalım o nedicek. Senin ilk bebegin mi?hayallerimin suya düştüğü an ben de tersini duymuştum bakalım tutacak mı benim perşembe günü büyük gün
evet canım seninBende haftaya başka doktora gidicem bakalım o nedicek. Senin ilk bebegin mi?
Teşekkürler canim, ya doktorum kıza benzettim bidaha ay gel tam öğreniriz dedi ama bacak arasina bakmadi vucut yapisindan tahmin yürüttü halbuki ben bacan arasinda sanki pipi gördüm
aynen canim önce sağlik zaten kaderimizde varsa kiz veya erkek o olacak :) rabbim hic evladi olmayanlara nasip etsin..Benimde bir oğlum vr ikinci kız olsun istedim ama erkek dedi senin dediğin gibi bacak arasına bakmadi kemik yapsin göre konuştu. Iki hafta sonra netleşir heralde. Sağlıklı hayırlı olsun da cindiyet çok önemli değil cnm.
ben acıbademde Murat Yayla'ya gittim perinatoglar daha uzman bu konuda. bizimki de cok hareketli ama yakaladı valla ben bile anladım kız belli olmaz erkek belli olur sanıyordum ama öyle degilmiş. Görünce anlarsın ne demek istediğimi canımAllah herkese önce saglıklı olanı sonra gönlüne göre olanı versin :)
ikili icin bende murat yayla'ya gittim. Basta kız dedi muayenenin sonunda yuzde90 erkek dedi :)) bu arada 4 boyutlu ultrasonun zararli olabilecegini de murat bey mi soylemisti sizearkadaslar bu arada 4 boyutlu ultrason için doktorumuz cektirmeyin zararı olabilir bu da ilerde cıkar dedi sonucta yeni br teknoloji. Size kalmış tabi ama sırf fotografını almak için ses dalgası da olsa ışığa maruz bırakmayın doğunca bol bol cekeriz zaten..
evet canım senin
karnıma degılde o krapmlar benım bel ve ozellıkle sol bacagıma gırıyor gece yatakta donemoyrum otuunca kalkamıyorum bıle duusn doktora soyledım magnezyum verdı.onu ııcnce hıc kramplarım olmuyor.Arkadaşlar benim her gün aralıklarla karnıma ve kasıklarıma kramp gibi aağrılar giriyor. Bazende böyle bıçak batması gi,bi yaşayanınız var mı?
karnıma degılde o krapmlar benım bel ve ozellıkle sol bacagıma gırıyor gece yatakta donemoyrum otuunca kalkamıyorum bıle duusn doktora soyledım magnezyum verdı.onu ııcnce hıc kramplarım olmuyor.
ikili icin bende murat yayla'ya gittim. Basta kız dedi muayenenin sonunda yuzde90 erkek dedi :)) bu arada 4 boyutlu ultrasonun zararli olabilecegini de murat bey mi soylemisti size
Sağolun arkadaşlar ...
benim de her gün karnım ağrıyo aynı seninki gibi.bıçak batması şeklinde değil ama çok ağrıyo.doktoruma sordum,korkulacak bişey değil dedi.tek başına karın ağrısından endişe etmiyoruz dediArkadaşlar benim her gün aralıklarla karnıma ve kasıklarıma kramp gibi aağrılar giriyor. Bazende böyle bıçak batması gi,bi yaşayanınız var mı?
Canim sanirim yüzüstü duruyor ve genelde yüzüstü olanlar erkek derler tabi ultrasyon resminden hiç anlamam anlayan arkadaslar mutlaka yazar sana, saglikla doğsun inşallah...Slm arkadaslar banada tahminde bulunurmusunuz lütfen
Ben ayağa falan kalkarken aniden karnıma ve kasığıma giriyor. Otururkende bıçak saplanması gibi ani acılar hissediyorum. Tüm testlerim yapıldı demir eksikliği çıktı onunda hapını alıyorum anlamadım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?