2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

ben acıbademde Murat Yayla'ya gittim perinatoglar daha uzman bu konuda. bizimki de cok hareketli ama yakaladı valla ben bile anladım kız belli olmaz erkek belli olur sanıyordum ama öyle degilmiş. Görünce anlarsın ne demek istediğimi canım Allah herkese önce saglıklı olanı sonra gönlüne göre olanı versin :)

arkadaslar bu arada 4 boyutlu ultrason için doktorumuz cektirmeyin zararı olabilir bu da ilerde cıkar dedi sonucta yeni br teknoloji. Size kalmış tabi ama sırf fotografını almak için ses dalgası da olsa ışığa maruz bırakmayın doğunca bol bol cekeriz zaten..

Teşekkürler canim, ya doktorum kıza benzettim bidaha ay gel tam öğreniriz dedi ama bacak arasina bakmadi vucut yapisindan tahmin yürüttü halbuki ben bacan arasinda sanki pipi gördüm

Benimde bir oğlum vr ikinci kız olsun istedim ama erkek dedi senin dediğin gibi bacak arasına bakmadi kemik yapsin göre konuştu. Iki hafta sonra netleşir heralde. Sağlıklı hayırlı olsun da cindiyet çok önemli değil cnm.

Arkadaşlar benim her gün aralıklarla karnıma ve kasıklarıma kramp gibi aağrılar giriyor. Bazende böyle bıçak batması gi,bi yaşayanınız var mı?

aynen canim önce sağlik zaten kaderimizde varsa kiz veya erkek o olacak :) rabbim hic evladi olmayanlara nasip etsin..

bakalım görücez umarım prensestir içimdeki miniğim.

ikili icin bende murat yayla'ya gittim. Basta kız dedi muayenenin sonunda yuzde90 erkek dedi :)) bu arada 4 boyutlu ultrasonun zararli olabilecegini de murat bey mi soylemisti size

Arkadaşlar benim her gün aralıklarla karnıma ve kasıklarıma kramp gibi aağrılar giriyor. Bazende böyle bıçak batması gi,bi yaşayanınız var mı?
karnıma degılde o krapmlar benım bel ve ozellıkle sol bacagıma gırıyor gece yatakta donemoyrum otuunca kalkamıyorum bıle duusn doktora soyledım magnezyum verdı.onu ııcnce hıc kramplarım olmuyor.

Slm arkadaslar banada tahminde bulunurmusunuz lütfen

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-29-14-13-40.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 20150525_100004.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 81
karnıma degılde o krapmlar benım bel ve ozellıkle sol bacagıma gırıyor gece yatakta donemoyrum otuunca kalkamıyorum bıle duusn doktora soyledım magnezyum verdı.onu ııcnce hıc kramplarım olmuyor.

Ben ayağa falan kalkarken aniden karnıma ve kasığıma giriyor. Otururkende bıçak saplanması gibi ani acılar hissediyorum. Tüm testlerim yapıldı demir eksikliği çıktı onunda hapını alıyorum anlamadım valla.

ikili icin bende murat yayla'ya gittim. Basta kız dedi muayenenin sonunda yuzde90 erkek dedi :)) bu arada 4 boyutlu ultrasonun zararli olabilecegini de murat bey mi soylemisti size

Gebelik süresince 3 veya 4 boyutlu ultrason yapılması rutin olarak şart değildir, bu sadece aile bebeğin yüzünü, ellerini v.b görmek isterse faydalıdır, bebeğin durumunu ve özür varlığını araştırmakta faydalı değildir. Gebelikte rutin olarak normal 2 boyutlu ultrasonların kullanılması yeterlidir. (http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/gebelikte-ultrason.html)

Sağolun arkadaşlar ...
benim de her gün karnım ağrıyo aynı seninki gibi.bıçak batması şeklinde değil ama çok ağrıyo.doktoruma sordum,korkulacak bişey değil dedi.tek başına karın ağrısından endişe etmiyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…