- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
- 103
benim de her gün karnım ağrıyo aynı seninki gibi.bıçak batması şeklinde değil ama çok ağrıyo.doktoruma sordum,korkulacak bişey değil dedi.tek başına karın ağrısından endişe etmiyoruz dedi
Ne zararı varmış kiEvet cnm Ped de koymuyorum ben zarar verebiliyomus cunku
Bende gribim şimdi günde 20 kere hapşuruyorum herhalde aniden bir ağrı oluyor 10-15 sn geçiyor Allahtan. İşimiz zor vallaben her şiddetli hapşurduğumda kasılıp kalıyorum
Allahtan kanamamız yok, ne zaman geçecek acaba bu ağrılar insan ister istemez tedirgin oluyor acaba bir şey mi oldu bebeğime diye
Benimde bir oğlum vr ikinci kız olsun istedim ama erkek dedi senin dediğin gibi bacak arasına bakmadi kemik yapsin göre konuştu. Iki hafta sonra netleşir heralde. Sağlıklı hayırlı olsun da cindiyet çok önemli değil cnm.
valla bi noktası var galiba onun, benim 1-2 gün içinde hem agrılarım hem sabah bulantılarım hem de aksam erkenden uyumalarım kesildi ne olduysa bir anda rahatladım. 1-2 hafta daha sabredin gecer bence ayaklarınızı uzatın rahat seyler gyin sıcak havlu falan koyun
ah orasi gozukse gozukmuyor :) yoksa bir kac resim gormustum erkek kiz diye benimkisi zaten tepe takla yatiyordu bide bacaklarini uzatmis ellinide kafasina koymus ezan okur gibi bakalim hayirlisi olsun ben hollandada kaliyorum burda 20 ci haftadan itibaren ogreniyorsun cinsiyetini daha once istiyorsan 16 ci haftadan bakiyorlar ama onlarda paraliarkadaslar cıkıntıyı yakalarsanız paralel ise kız yukarı 30 derecelik acıyla cıkmışsa erkekmiş
Benim son adet tarihimi girince erkek, düzeltilmiş adet tarihimi girince kız çıkıyor.
Ben doktoruma şu ana kadar cinsiyetini hiç sormadım.
Zaten % 50 kız % 50 erkek ihtimali en başından beri hepimiz için geçerli. Önemli olan sağlıklı olması benim için.
Karşılaştırmayı 1 ay sonra sonra öğrenince yaparım artık :)
Bende tutmuyor
Canım benimki tutuyor :)
Benimki doğru çıktı canım
inşallah bizimki de bir an önce geçer.mahvoluyorum akşamları bulantıdanvalla bi noktası var galiba onun, benim 1-2 gün içinde hem agrılarım hem sabah bulantılarım hem de aksam erkenden uyumalarım kesildi ne olduysa bir anda rahatladım. 1-2 hafta daha sabredin gecer bence ayaklarınızı uzatın rahat seyler gyin sıcak havlu falan koyun
Dogru cikti canimKızlar çok merak ediyorum tutacak mı diye bakın bakalım cinsiyet doğru veriyor mu cinsiyeti belli olanlar
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Var mı başka tutan merak içindeyim
Cnm bana doktor kullanma dedi cildin nefes almasını engelliyormus ve daha bir çok şey söyledi hatırlayamadım şimdi gerekirse çantada camasir bulundur sk sk değiştir dediNe zararı varmış kiben onunla buldum kolayını çünkü baş edilmiyor ıslakta kalamaz mantar riskine karşı en hijyenik ped
kızlar saçlarını boyayan varmı varsa hangi markayı tercih ediyorsunuz?
evet belirdi artık ozellikle akşamları daha büyük oluyorbu arada arkadaslar karniniz buyudumu benim ilk cocugum olmama ragmen simdiden cikti karnim bazilari 5 aylik gibi duruyon diyorlar sizce normalmi sizdede varmi .. doktor rahmim buyuk oldugnu soyluyor
Hadi yaCnm bana doktor kullanma dedi cildin nefes almasını engelliyormus ve daha bir çok şey söyledi hatırlayamadım şimdi gerekirse çantada camasir bulundur sk sk değiştir dedi
benim doktorum 3 ay dolduktan sonra boyamama izin verdi.zaten hamileliğimden önce de tamamen bitkisel olan bi boya kullanıyodum ve çok memnundum.3 ayın dolmasını bekliyorum,dolunca gene onunla boyayacağım.boyanın adı phyto.diğer boyalardan biraz pahalı ama hiçbir zararı yok.içinde açıcı yok çünkü.sadece de eczanelerde satılıyo.tavsiye ederim.renkleri de gayet başarılı ve doğal duruyokızlar saçlarını boyayan varmı varsa hangi markayı tercih ediyorsunuz?
cok guzel bir soru sordun bende bunu dusunup duruyorum kimileri diyor zararli kimileri birsey olmaz yaptirabilirsin diyor ama mesela amoniaksiz boyalar var onlari oneriyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?