2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Tatlım açıcı yoksa benim saçımı nasıl açacak öyle boyalarda genellikle kahve tonları ve kızıl tonları oluyor benim saçım 9 numara sarı

Merhaba arkadaslar, buğun dr randevum vardı.Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Tatlım açıcı yoksa benim saçımı nasıl açacak öyle boyalarda genellikle kahve tonları ve kızıl tonları oluyor benim saçım 9 numara sarı
valla açık renkleri de var bu markanın.sarı tonları da var.ben kahve tonunda boyuyorum ama o renkleri de iyidir diye düşünüyorum.zaten bu boyanın özelliği birden değil de azar azar saçın rengini değiştirmesi.belki ilk boyamada değil ama ikinci veya üçüncüde açılmış olur saçın.kemoterapi hastaları da bununla boyuyomuş saçlarını.o yüzden bebeğe zarar vermeyeceğini bilmek rahatlatıyo.

ayh o zaman ben turkiyeye izine gelmeden once boyatirim hem o zaman 6 aylik oluyorum o zaman hic zarar vermez, piskolojim bozuluyor yan taraflarimda hep grey saclarim cikti en azindan sacimda yipranmaz normalde senede bir kere boyatiyordum saclarim yipranmasin diye en son sanirsam subatta boyatmistim yada ocakmiydi hatirlamiyorum

kzlarrr bebısım 12 +2 ydı pazartesı hıcc bı dakka bıle durmuodu yerınde doktorumuz goremedı sızın bı tahmınız vrmı sadece merak edıorum yoksa allahım saglık lı bı ewlat versn darısı tum ısteyenlerın basına ınsallahhhhh

anneme sorsan onun 1 erkek 3 kiz cocugu var erkek cok oynuyordu kizlar cok tembeldi diyor ama esimin ailesine sorarsan oda tam tersi kiz cok oynarmis erkek tembelmis..

kızlar yardım edin sonucum 2li tarama testim çok şükür düzgün cıktı kagıtta T-hCG 178.6 IU/mL 1.91 böyle yazıyor bu durumda cinsiyet tahmini nedir

Kzlar ben normalde kabizlik ceken birisiydim wcye zor cikardim decavit ve feramat kullanali beri ishalim ve siyah diskim acaipte sanci oluyo Allah korusun sanki zehirli ishal gbi bir sanci girio zor yetisiyorum benle ayni durumda olan varmi
Decavit bende kullanıyorum siyah dışkı var ama ıshal yok canım bende henüz

SolAnahtari t: 41359054 .!.:
İnşallah canım bi oğlum var kızım olsun çok istiyorum ama Rabbim hayirlisini versin inşallah
Benimde öyle canim oglum var birde kizim olsun istiyorum da erkek hissediyorum ben
Bakalim saglikli ve hayirlisi artik

Benimde öyle canim oglum var birde kizim olsun istiyorum da erkek hissediyorum ben
Bakalim saglikli ve hayirlisi artik

Canım doğum için günümüz aynı bende senin gibi kız istiyor oğlan hissediyorum bakalım hangimizin ki belli olursa yazarız herşeyin hayırlısı

evet cok yogun çalışıyorum avukatım, koşturmaca daha iyi geliyor hem kafada kurmazsın hem de egzersiz olur :)
yapı meselesi canım benim sabah kazıntısı hariç midem cok bulanmadı zaten aclık coktu o da gecti, agrılar ve uyku hali de beta hcg hormonu azaldıkca gidiyor sanırım, az daha sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…