- 5 Nisan 2015
- 722
- 797
- 103
- 31
benim doktorum 3 ay dolduktan sonra boyamama izin verdi.zaten hamileliğimden önce de tamamen bitkisel olan bi boya kullanıyodum ve çok memnundum.3 ayın dolmasını bekliyorum,dolunca gene onunla boyayacağım.boyanın adı phyto.diğer boyalardan biraz pahalı ama hiçbir zararı yok.içinde açıcı yok çünkü.sadece de eczanelerde satılıyo.tavsiye ederim.renkleri de gayet başarılı ve doğal duruyo
valla açık renkleri de var bu markanın.sarı tonları da var.ben kahve tonunda boyuyorum ama o renkleri de iyidir diye düşünüyorum.zaten bu boyanın özelliği birden değil de azar azar saçın rengini değiştirmesi.belki ilk boyamada değil ama ikinci veya üçüncüde açılmış olur saçın.kemoterapi hastaları da bununla boyuyomuş saçlarını.o yüzden bebeğe zarar vermeyeceğini bilmek rahatlatıyo.Tatlım açıcı yoksa benim saçımı nasıl açacak öyle boyalarda genellikle kahve tonları ve kızıl tonları oluyor benim saçım 9 numara sarı
Tatlım inan yediğimiz hormonlu yiyeceklerden daha zararsız amonyaksız boya diye bir şey yok sonuçta antioksidan var hepsinde ve bunun kana karışma oranı o kadar düşük ki.. kanıtlanmış hiç bir zararı bulunmuyor. ama yinede tedbir amaçlı ilk 3 ay boyatmayı önermiyorlar ilk 3 ayı geçtiğimize göre saçlarım çingen saçı gibi oldu. annenin psikolojisi de önemli
kzlarrr bebısım 12 +2 ydı pazartesı hıcc bı dakka bıle durmuodu yerınde doktorumuz goremedı sızın bı tahmınız vrmı sadece merak edıorum yoksa allahım saglık lı bı ewlat versn darısı tum ısteyenlerın basına ınsallahhhhh
anneme sorsan onun 1 erkek 3 kiz cocugu var erkek cok oynuyordu kizlar cok tembeldi diyor ama esimin ailesine sorarsan oda tam tersi kiz cok oynarmis erkek tembelmis..
Normal canımKizlarr merhabaa; mide bulantilarim bi haftadir azalmisti. 2 gundur tamamen kesildi.
Sizce normalmii?? Endiselendimm.
Decavit bende kullanıyorum siyah dışkı var ama ıshal yok canım bende henüzKzlar ben normalde kabizlik ceken birisiydim wcye zor cikardim decavit ve feramat kullanali beri ishalim ve siyah diskim acaipte sanci oluyo Allah korusun sanki zehirli ishal gbi bir sanci girio zor yetisiyorum benle ayni durumda olan varmi
benımde en buyuk hayalım oaminnn
oglum goturcek beni bikereeeemmmmmm biz onla hep gezcez ilk ben onu gezdircem sonra.o beni :)
evet cnm
kızlar saçlarını boyayan varmı varsa hangi markayı tercih ediyorsunuz?
Benimde öyle canim oglum var birde kizim olsun istiyorum da erkek hissediyorum benSolAnahtari t: 41359054 .!.:İnşallah canım bi oğlum var kızım olsun çok istiyorum ama Rabbim hayirlisini versin inşallah
Benimde öyle canim oglum var birde kizim olsun istiyorum da erkek hissediyorum ben
Bakalim saglikli ve hayirlisi artik
Kıza benziyorBunlarda resimlerimiz tahminler lütfen :)
evet cok yogun çalışıyorum avukatım, koşturmaca daha iyi geliyor hem kafada kurmazsın hem de egzersiz olur :)Valla aramızda 2 gün var sanırım onunla alakalı değilse bizlerle alakalı bir durum. Sen çalışıyor musun? Kızımda çalışmıyordum kolay bir gebelik geçirdim mesela. Gerçi çok yorucu bir işimde yok ama anlamadm
Canim cok anlamıyorum ama içime doğduğu kadar erkek gibi geliyor banaea1986, post: 41359495, member: 669392"]CANIM BANA DA TAHMINDE BULUNURMUSUNN:)
Hadi yaa aynen vallaBen de aynı durumdayım canım Dün doktorumu aradım normal dedi Sabahları bazen alarmla değil, karın ağrısıyla uyanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?