2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

hangi okuldan mezunsunuz

Maşallah canım Nazar değmesin senin işin benden zor valla. Ben 1-2 defa kalkmak zorundayım onun dışında masa başında otursam yeridir. Personelimde bakıyor bana sağolsunlar :) Umarım dediğin gibi olur sıkıntılarım geçer kısa vadede bebişim sağlıkla büyür yoksa çok stres yapıyorm

Cok tesekkur ederim cnm

kızlar gecen cumartesı doktorum olmayan ozel bır perınatologa gıttım.kan sonucları ıcın bır hafta sonra eger doktorun yoksa gel ben bakarım dedı.bır cok doktora gıttmıstım ama memnun kaldıgım olmadı dıyınce ıstersenız ben takıp edebılırım ozel hastalarım var ama genelde bu ısı yapıyorum dedı.memnun kaldıgım ıcınde kendısıne devam edebılecegımı soyledım.kan sonucum cıkmıs yarın gostermeye gıdıcem.13+7 oluyoruz gecen hafta %80 kız demıstı tekrar rıca etsem bakarmı hemde bebgımı gormus olurdum.gercı cınsıyetı netlesmıs olurmu onuda bılmıyorum nedersınız.

cimsiyet tahmininiz var mı kızlar. ..

Eklentiler

• 1434116460192-2039410094.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 73
stres bebeğin huylarını bile etkiliyormuş canım yapmamaya calış iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…