- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
evet cok yogun çalışıyorum avukatım, koşturmaca daha iyi geliyor hem kafada kurmazsın hem de egzersiz olur :)
yapı meselesi canım benim sabah kazıntısı hariç midem cok bulanmadı zaten aclık coktu o da gecti, agrılar ve uyku hali de beta hcg hormonu azaldıkca gidiyor sanırım, az daha sabret
Bakalim canim haberlesirizCanım doğum için günümüz aynı bende senin gibi kız istiyor oğlan hissediyorum bakalım hangimizin ki belli olursa yazarız herşeyin hayırlısı
evet cok yogun çalışıyorum avukatım, koşturmaca daha iyi geliyor hem kafada kurmazsın hem de egzersiz olur :)
yapı meselesi canım benim sabah kazıntısı hariç midem cok bulanmadı zaten aclık coktu o da gecti, agrılar ve uyku hali de beta hcg hormonu azaldıkca gidiyor sanırım, az daha sabret
Cok tesekkur ederim cnmDoğum fiyatını hiç bilmiyorum vallaAvcılar Hospital ve ya Avcılar Medicanada yaptırıyomuş sanırsam Bi doktora bi hastaneye ödeme yapıyorsun yani Ama ne civardadır hiç bilmiyorum Haziranın 27 sinde gittiğimde doğum nasıl olacak, hangi hastane, yaklaşık ücret falan die bi sormayı düşünüyorum.
Bu arada muayenehane telf:0212 593 93 80
Adres: Burnaz caddesi şehit cem yurtbekler sokak(bazı haritalarda spor sokak olarak geçiyo) No:2 Kuzey Apt Kat 1
Teşekkürler cnm doktorda erkek görünüyo dedi :)Canim cok anlamıyorum ama içime doğduğu kadar erkek gibi geliyor bana
Cok tesekkur ederim cnm
kemik yapisi nasil oluyormus erkekte veya kizda benim bir resmim var kemikleri iyice cikiyor bebegin
Rabbim gönlüne gore versin sağlık sihatli kucagina almak nasip.etsinHissettiğini paylaştigin için Teşekkürler canım, önce saglık tabiki ama bir kizim var keşke bide oğluşum olsa :)
dokuz eylülhangi okuldan mezunsunuz
stres bebeğin huylarını bile etkiliyormuş canım yapmamaya calış iyi düşün iyi olsunMaşallah canım Nazar değmesin senin işin benden zor valla. Ben 1-2 defa kalkmak zorundayım onun dışında masa başında otursam yeridir. Personelimde bakıyor bana sağolsunlar :) Umarım dediğin gibi olur sıkıntılarım geçer kısa vadede bebişim sağlıkla büyür yoksa çok stres yapıyorm
cok parlamış baska foto yok mucimsiyet tahmininiz var mı kızlar. ..
Yanlis hatirlamiyosam 50 üzeri kiz alto erkek diyolardikızlar yardım edin sonucum 2li tarama testim çok şükür düzgün cıktı kagıtta T-hCG 178.6 IU/mL 1.91 böyle yazıyor bu durumda cinsiyet tahmini nedir
Cnm ben ilk kez tahmnde buluncam ama bariz erkek gibi ya doktorun ne dediCANIM BANA DA TAHMINDE BULUNURMUSUNN:)
Cümlemizin canim hepimiz mutlu olalim ömür kisa..Rabbim gönlüne gore versin sağlık sihatli kucagina almak nasip.etsin
beta hcg ye göre kız canım bakalım senin tutacak mı :)kızlar yardım edin sonucum 2li tarama testim çok şükür düzgün cıktı kagıtta T-hCG 178.6 IU/mL 1.91 böyle yazıyor bu durumda cinsiyet tahmini nedir
dokuz eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?