2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
selam kızlar. hala göbeği çıkmayan var mı? 17. haftaya girmek üzereyim daha tık yok çok acayip.
Bende sana yakin haftadayim cok az gobegim var. zayif olmama ragmen bilmeyen birisi anlamaz.hala kot pantalonlarimi belleri dusuk oldugu icin giyebiliyorum.hamileligim boyuncada kilo alacagimi sanmiyorum.karnim da kasinmiyor.senin karisiniyormu

Arkadaşlar benim her gün aralıklarla karnıma ve kasıklarıma kramp gibi aağrılar giriyor. Bazende böyle bıçak batması gi,bi yaşayanınız var mı?
canım benim sadece sağ kasığıma ağrı giriyor 10 dk. sürüyor sonra gidiyor yarım saat sonra tekrar geliyor 10 dk yürüyşü mesafesinde bile ağrıyor ..perşembe doktora bir daha soracam çok ağrıyor çünkü ..rahim büyüor demişti daha önce..böyle olan var mı kızlar

gebelikten dolayi beli agriyan var mi?benim belimin sag tarafi gun gectikce dahada agriyor.bebek hep sag tarafta duruyor ondan mi acaba bir yere baski yapiyor olabilir mi?normalde hic belim agrimaz

gebelikten dolayi beli agriyan var mi?benim belimin sag tarafi gun gectikce dahada agriyor.bebek hep sag tarafta duruyor ondan mi acaba bir yere baski yapiyor olabilir mi?normalde hic belim agrimaz

bende de aynı durum var. sırt üstü yatarsam da ağrı oluyor..

benim de çok ağrıyor işten bile 2 gün izin aldım evde dinleniyorum dün doktora gittim ağrılara normal dedi bu dönem de olur dedi sen de bir doktorunu ara yada git istersen belki ilaç verir

kızlar yardım edin sonucum 2li tarama testim çok şükür düzgün cıktı kagıtta T-hCG 178.6 IU/mL 1.91 böyle yazıyor bu durumda cinsiyet tahmini nedir

bhcg ye göre kız .. ama benim gibi kan değerlerin ztn yüksek se yanlış çıkabilir..

Simdiden boyle agriyorsa son zamanlarda nasil olacak acaba
hiç bilmiyorum ben ağrı kesici de içmem yani bebişe yazık artı sürekli uzanıyorum ama doktorum aynen şöyle dedi progestan hormonu kaslarımızı gevşetmeye başladığı için oluyormuş bir süre sonra azalacak dedi. ama şu uzun ve sıcak koca yaz geçsin biran önce sıcaklarla nasıl olucak bilmiyorum artık

sen teklif et belki kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…