- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
Bu 50 alti ve üstü rakamlari nerde yaziyir ki ?Yanlis hatirlamiyosam 50 üzeri kiz alto erkek diyolardi
Bende sana yakin haftadayim cok az gobegim var. zayif olmama ragmen bilmeyen birisi anlamaz.hala kot pantalonlarimi belleri dusuk oldugu icin giyebiliyorum.hamileligim boyuncada kilo alacagimi sanmiyorum.karnim da kasinmiyor.senin karisiniyormuselam kızlar. hala göbeği çıkmayan var mı? 17. haftaya girmek üzereyim daha tık yok çok acayip.
hadı yaa.ben yandım ozman sınır stres dolu vucudum var zaten calısıyorumda.off offfstres bebeğin huylarını bile etkiliyormuş canım yapmamaya calış iyi düşün iyi olsun
canım benim sadece sağ kasığıma ağrı giriyor 10 dk. sürüyor sonra gidiyor yarım saat sonra tekrar geliyorArkadaşlar benim her gün aralıklarla karnıma ve kasıklarıma kramp gibi aağrılar giriyor. Bazende böyle bıçak batması gi,bi yaşayanınız var mı?
ikili test sonucunda yazıyor. benim 50den yuksek cıkmış ve kız , tuttu heralde ama sacma da geldi bi yandan vallaBu 50 alti ve üstü rakamlari nerde yaziyir ki ?
Ben ikili yapmadim sadece ultrasyonda enseye ve burnuna bakildi, ultrasyon kagıdında yazmiyor dimi canim ?ikili test sonucunda yazıyor. benim 50den yuksek cıkmış ve kız , tuttu heralde ama sacma da geldi bi yandan valla
gebelikten dolayi beli agriyan var mi?benim belimin sag tarafi gun gectikce dahada agriyor.bebek hep sag tarafta duruyor ondan mi acaba bir yere baski yapiyor olabilir mi?normalde hic belim agrimaz
Bu 50 alti ve üstü rakamlari nerde yaziyir ki ?
benim de çok ağrıyor işten bile 2 gün izin aldım evde dinleniyorum dün doktora gittim ağrılara normal dedi bu dönem de olur dedi sen de bir doktorunu ara yada git istersen belki ilaç verirgebelikten dolayi beli agriyan var mi?benim belimin sag tarafi gun gectikce dahada agriyor.bebek hep sag tarafta duruyor ondan mi acaba bir yere baski yapiyor olabilir mi?normalde hic belim agrimaz
Cnm ben ilk kez tahmnde buluncam ama bariz erkek gibi ya doktorun ne dedi
organiksle boyadık beyazları kapatmadı inoa ile boyatıcam o tutuyormuş
Cinsiyeti erkek canim gorduk minikiibeta hcg ye göre kız canım bakalım senin tutacak mı :)
Simdiden boyle agriyorsa son zamanlarda nasil olacak acababenim de çok ağrıyor işten bile 2 gün izin aldım evde dinleniyorum dün doktora gittim ağrılara normal dedi bu dönem de olur dedi sen de bir doktorunu ara yada git istersen belki ilaç verir
kızlar yardım edin sonucum 2li tarama testim çok şükür düzgün cıktı kagıtta T-hCG 178.6 IU/mL 1.91 böyle yazıyor bu durumda cinsiyet tahmini nedir
hiç bilmiyorum ben ağrı kesici de içmem yani bebişe yazık artı sürekli uzanıyorum ama doktorum aynen şöyle dedi progestan hormonu kaslarımızı gevşetmeye başladığı için oluyormuş bir süre sonra azalacak dedi. ama şu uzun ve sıcak koca yaz geçsin biran önce sıcaklarla nasıl olucak bilmiyorum artıkSimdiden boyle agriyorsa son zamanlarda nasil olacak acaba
Valla bi netleşse doktorum kıza benzetti kemik yaposindan, ikili yapmadim haliyle 50 altimi üstümü bilmiyorum :)ikili test sonucunda yazıyor. benim 50den yuksek cıkmış ve kız , tuttu heralde ama sacma da geldi bi yandan valla
sen teklif et belki kabul eder.kızlar gecen cumartesı doktorum olmayan ozel bır perınatologa gıttım.kan sonucları ıcın bır hafta sonra eger doktorun yoksa gel ben bakarım dedı.bır cok doktora gıttmıstım ama memnun kaldıgım olmadı dıyınce ıstersenız ben takıp edebılırım ozel hastalarım var ama genelde bu ısı yapıyorum dedı.memnun kaldıgım ıcınde kendısıne devam edebılecegımı soyledım.kan sonucum cıkmıs yarın gostermeye gıdıcem.13+7 oluyoruz gecen hafta %80 kız demıstı tekrar rıca etsem bakarmı hemde bebgımı gormus olurdum.gercı cınsıyetı netlesmıs olurmu onuda bılmıyorum nedersınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?