erkek bencecimsiyet tahmininiz var mı kızlar. ..
benim cikti canim epey belli oluyor bu haftaselam kızlar. hala göbeği çıkmayan var mı? 17. haftaya girmek üzereyim daha tık yok çok acayip.
kızlar yardım edin sonucum 2li tarama testim çok şükür düzgün cıktı kagıtta T-hCG 178.6 IU/mL 1.91 böyle yazıyor bu durumda cinsiyet tahmini nedir
ben de 50 ustu erkek duydum benim 3 oglan da 50 ustuymuskızlar yardım edin sonucum 2li tarama testim çok şükür düzgün cıktı kagıtta T-hCG 178.6 IU/mL 1.91 böyle yazıyor bu durumda cinsiyet tahmini nedir
maşallah iki kat heyecan:) harmony testi ikili mi?Merhaba arkadaslar, buğun dr randevum vardı.Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.
.bu arada arkadaslar karniniz buyudumu benim ilk cocugum olmama ragmen simdiden cikti karnim bazilari 5 aylik gibi duruyon diyorlar sizce normalmi sizdede varmi .. doktor rahmim buyuk oldugnu soyluyor
Kızlar çok merak ediyorum tutacak mı diye bakın bakalım cinsiyet doğru veriyor mu cinsiyeti belli olanlar
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php benim doğru
Sonuçları belli olanlar doğrum mu acaba başka bakan var mı?
canim bazı hastaliklar var ki dört boyutlu ultrasonda anlasilip anne karninda tedavi ediliyor hatta dogunca mesela yasamaz denen bebek hastaliklarindan bazilari ya da anomalilerin bazıları 4 boyutlu da anlaşılıyor. yani rek resim almak icin değil 4 boyutluGebelik süresince 3 veya 4 boyutlu ultrason yapılması rutin olarak şart değildir, bu sadece aile bebeğin yüzünü, ellerini v.b görmek isterse faydalıdır, bebeğin durumunu ve özür varlığını araştırmakta faydalı değildir. Gebelikte rutin olarak normal 2 boyutlu ultrasonların kullanılması yeterlidir. (http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/gebelikte-ultrason.html)
ben diğer gebelik te olmadım. dr m gerek yok dediydi. yine sorarim vakti gelincemerhaba kızlar,
tetanoz aşısını olcak mısınız?
zorunlu değilmiş galiba.doktorum ol dedi ama etrafımda ben olmadım diyen insanlar var.
kararsız kaldım.
Bende onu soracaktım zorunlu değil miymişben diğer gebelik te olmadım. dr m gerek yok dediydi. yine sorarim vakti gelince
nKizlar günaydinlar.... Dün resim yükledim sadece bir kişi tahmin yürüttü yokmu baska tahmini olan ya :) bu arada ikili test istemedim ama doktor ensesine ve burnuna yinede bakti ,karadenizli oldugumuz için burnumuz baya belirgindi ultrasyonda,burun belirgin oldugu için kana zaten gerek yok dedi doktor güleyimmi ağlayayimmi bilemedim
ben de herkese erkek diyorum bu da erkek sanki:)Teyzeleri neden bize tahminde bulunmasının
benim de iki oğlum var bana da erkek dedi ama degisir demedi net dedi. benim de degiseydi ya:) saglik tabi oo once ama gönül farklı istiyorCanım daha erken yanılma payı çok benim yengemin ikitane oğlu var şimdi üçüncüye hamile 4 aylıkken erkek dedi 5 ayda kız olduğu ortaya çıktı benim oglumada ilk kız demişti bir ay sonra erkek olduğunu öğrendik bence meraktan soruyoruz ama değişebilir sonuçlar zaten Dr aynı şeyi söylüyor
canim su gibi olan akinti amniyo sivisi olabilir Dr ne sor istrrsen. baktır. bulabilirsen turnusol kagidi al sayeyt sıvı degdiginde mor olursa amniyo sivisidir kendi rengi pembeyse akintidirKızlar günaydın. Çok acil bişey soracam. Sizden 3 aylıkken hiç sıvı su şeklinde akıntı geldi mi ? Su gibi ama Berrak. Ne olabilir sizce? Önemli midir ?
nasıl geçti görüşme canımgünaydın kızlar bugün saat 1de randevum var devlete gidiyorum bu defa inş cins bi dr.a denk gelmem de kuzumu bi göreyim napıyo ne ediyo özledim valla
benim hic değiştirmedi hala ayni folbiol apicobal cleksan 0.6 gunluk igne haftada yarim ampul proluton iğne. bende pıhtılaşma sorunu var bu arada. proluton da erken dogumu engellemek icin.ikili test sonrası doktor size hangi ilaçları verdi acaba.. Yazabilir misiniz..
B-hcg degerin cnnBu 50 alti ve üstü rakamlari nerde yaziyir ki ?
Aynn cnmmaşallah iki kat heyecan:) harmony testi ikili mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?