2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
maşallah iki kat heyecan:) harmony testi ikili mi?

bu arada arkadaslar karniniz buyudumu benim ilk cocugum olmama ragmen simdiden cikti karnim bazilari 5 aylik gibi duruyon diyorlar sizce normalmi sizdede varmi .. doktor rahmim buyuk oldugnu soyluyor
.
canim iç karnin küçüktür bence. benim de büyüdü ama bu haftaları gördüğüm 4. gebeliğim

canim bazı hastaliklar var ki dört boyutlu ultrasonda anlasilip anne karninda tedavi ediliyor hatta dogunca mesela yasamaz denen bebek hastaliklarindan bazilari ya da anomalilerin bazıları 4 boyutlu da anlaşılıyor. yani rek resim almak icin değil 4 boyutlu

merhaba kızlar,
tetanoz aşısını olcak mısınız?
zorunlu değilmiş galiba.doktorum ol dedi ama etrafımda ben olmadım diyen insanlar var.
kararsız kaldım.
ben diğer gebelik te olmadım. dr m gerek yok dediydi. yine sorarim vakti gelince

n
benim de esim Trabzonlu. bizr demedi yahu

Merhaba hanimlar benim bebegimin durus sekli mi farkli yoksa bana mi öyle geliyor dr yuruyus yap dedi ilk 3 ay yapamamistm lekelenmem oldugundan

Eklentiler

• 20150609_194656.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 110
benim de iki oğlum var bana da erkek dedi ama degisir demedi net dedi. benim de degiseydi ya:) saglik tabi oo once ama gönül farklı istiyor

Kızlar günaydın. Çok acil bişey soracam. Sizden 3 aylıkken hiç sıvı su şeklinde akıntı geldi mi ? Su gibi ama Berrak. Ne olabilir sizce? Önemli midir ?
canim su gibi olan akinti amniyo sivisi olabilir Dr ne sor istrrsen. baktır. bulabilirsen turnusol kagidi al sayeyt sıvı degdiginde mor olursa amniyo sivisidir kendi rengi pembeyse akintidir

ikili test sonrası doktor size hangi ilaçları verdi acaba.. Yazabilir misiniz..
benim hic değiştirmedi hala ayni folbiol apicobal cleksan 0.6 gunluk igne haftada yarim ampul proluton iğne. bende pıhtılaşma sorunu var bu arada. proluton da erken dogumu engellemek icin.

Merhaba kızlar
Geçen gün ultrason fotoğrafı atmıştım
Ama zonox siteye girmedi ya da göremedi
Her neyse...
Bi daha zaten ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum
O zaman öğreniriz inşallah

Benim de göbeğim çıkmadı fazla
Sadece ben hissediyorum
Kimse anlamaz
Şu an 14 haftalık bebek
Gerci benim 7 aylıkken bile beni tanımayanlar anlamıyordu ilk hamileligimde
Kızlar iki aydır kan testimde guatr değerlerim düşük çıkıyor
Böyle bir durumu olan var mi
Yarın sabah doktora gidicem
Ama size de bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…