2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım gebelikte benim de düşüyor dr m belli bir düşüş olabilir dedi. çok düşerse endokrine gönderir. benim onceki gebelikte oyle oldur ara ara baktir troidlere.

Aynn cnm yok ikili test değil.ama 2,3 ve 4 lü test yapılmıyor.sadece bu test yapılıyor.tabi ayrıntılı ultrasona zamanı gelınce gidecegim cnm,
hayırlısı olsun. ikiz ya rahim agzi uzunlugunuzu olcturun mutlaka iki bebek iki kat baskı rahim ağzına. Tüp bebek mi

Bende onu soracaktım zorunlu değil miymiş
canim eskiden steril olmama ile ilgili sorunlar cokmus. bu yuzden tetamozdan bebek ölümleri fazlaymis. ben memorialde yaptim dogumu Ataşehir de. orasi steril. bundan gerek yok dedi. bir de benim erken dogumum var onceden. kesin degil bu bilgi ama bazi dr ler erken dogumu tetiklryebilir risklilerde diyor. bu yuzden de bence istemedi benden.

hayırlısı olsun. ikiz ya rahim agzi uzunlugunuzu olcturun mutlaka iki bebek iki kat baskı rahim ağzına. Tüp bebek mi
Bugun onuda konuştukk doktorumla onceden ölçmüştü problem yok,bir daha gittiğimde yeniden ölçecekmiş,bnmde aklımda hep rahim agzı uzunluğu

Biz daha ogrenemedik :) Bugun randevum vardi...
İkili test istemisti doktorum sonuclari gosterdim hicbir sorun yok cok sukur...

merhaba, gönde4rdiğin fotoda nub yok ne yazık ki.. bebek arkasını dönmüş

kızlar 11. haftamdayım sandalyede otururken öne eğilince bebeği hissediyorum erken diyorlar ama 2. hamileliğim kıpır kıpır birşeyler oluyor sizde hissediyor musunuz

bu arada benim bulantım hala devam çıldırıcam. benim gibi olan var mı
Benim de devam ediyor. Halbuki asl bulanti olmasi gereken zamanlarda hic olmadi neredeyse. Simdi sabahlarim felaket geciyor..
kızlar 11. haftamdayım sandalyede otururken öne eğilince bebeği hissediyorum erken diyorlar ama 2. hamileliğim kıpır kıpır birşeyler oluyor sizde hissediyor musunuz
İkinci hamileliklerde daha cabuk hissediliyormus ama daha cok erken degl mi yine de, gerci sen daha iyi anlarsin canim

Benim de devam ediyor. Halbuki asl bulanti olmasi gereken zamanlarda hic olmadi neredeyse. Simdi sabahlarim felaket geciyor..

İkinci hamileliklerde daha cabuk hissediliyormus ama daha cok erken degl mi yine de, gerci sen daha iyi anlarsin canim
yani erken ama ne bileyim sıkışınca karnım hissediliyor gaz değil onu biliyorum

Ya herkes bi kıpırtı bi titreşim bişey hissediyo ben hala hiçbişey hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…