canım gebelikte benim de düşüyor dr m belli bir düşüş olabilir dedi. çok düşerse endokrine gönderir. benim onceki gebelikte oyle oldur ara ara baktir troidlere.Merhaba kızlar
Geçen gün ultrason fotoğrafı atmıştım
Ama zonox siteye girmedi ya da göremedi
Her neyse...
Bi daha zaten ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum
O zaman öğreniriz inşallah
Benim de göbeğim çıkmadı fazla
Sadece ben hissediyorum
Kimse anlamaz
Şu an 14 haftalık bebek
Gerci benim 7 aylıkken bile beni tanımayanlar anlamıyordu ilk hamileligimde
Kızlar iki aydır kan testimde guatr değerlerim düşük çıkıyor
Böyle bir durumu olan var mi
Yarın sabah doktora gidicem
Ama size de bi sorayım dedim
Sadece bende tutmadı sanırım. İlkinde tutuyor, bunda tutmuyor.Kızlar çok merak ediyorum tutacak mı diye bakın bakalım cinsiyet doğru veriyor mu cinsiyeti belli olanlar
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Var mı başka tutan merak içindeyim
hayırlısı olsun. ikiz ya rahim agzi uzunlugunuzu olcturun mutlaka iki bebek iki kat baskı rahim ağzına. Tüp bebek miAynn cnmyok ikili test değil.ama 2,3 ve 4 lü test yapılmıyor.sadece bu test yapılıyor.tabi ayrıntılı ultrasona zamanı gelınce gidecegim cnm,
canim eskiden steril olmama ile ilgili sorunlar cokmus. bu yuzden tetamozdan bebek ölümleri fazlaymis. ben memorialde yaptim dogumu Ataşehir de. orasi steril. bundan gerek yok dedi. bir de benim erken dogumum var onceden. kesin degil bu bilgi ama bazi dr ler erken dogumu tetiklryebilir risklilerde diyor. bu yuzden de bence istemedi benden.Bende onu soracaktım zorunlu değil miymiş
Bugun onuda konuştukk doktorumla onceden ölçmüştü problem yok,bir daha gittiğimde yeniden ölçecekmiş,bnmde aklımda hep rahim agzı uzunluğuhayırlısı olsun. ikiz ya rahim agzi uzunlugunuzu olcturun mutlaka iki bebek iki kat baskı rahim ağzına. Tüp bebek mi
Tup bebek cnm yazmayı unutmuşumhayırlısı olsun. ikiz ya rahim agzi uzunlugunuzu olcturun mutlaka iki bebek iki kat baskı rahim ağzına. Tüp bebek mi
Merhaba kızlar
Geçen gün ultrason fotoğrafı atmıştım
Ama zonox siteye girmedi ya da göremedi
Her neyse...
Bi daha zaten ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum
O zaman öğreniriz inşallah
Benim de göbeğim çıkmadı fazla
Sadece ben hissediyorum
Kimse anlamaz
Şu an 14 haftalık bebek
Gerci benim 7 aylıkken bile beni tanımayanlar anlamıyordu ilk hamileligimde
Kızlar iki aydır kan testimde guatr değerlerim düşük çıkıyor
Böyle bir durumu olan var mi
Yarın sabah doktora gidicem
Ama size de bi sorayım dedim
Benim de devam ediyor. Halbuki asl bulanti olmasi gereken zamanlarda hic olmadi neredeyse. Simdi sabahlarim felaket geciyor..bu arada benim bulantım hala devam çıldırıcam. benim gibi olan var mı
İkinci hamileliklerde daha cabuk hissediliyormus ama daha cok erken degl mi yine de, gerci sen daha iyi anlarsin canimkızlar 11. haftamdayım sandalyede otururken öne eğilince bebeği hissediyorum erken diyorlar ama 2. hamileliğim kıpır kıpır birşeyler oluyor sizde hissediyor musunuz
Kızlar 2 li test te benim sadece enseye baktılar burnuna hiç bakmadılar bebişimin
yani erken ama ne bileyim sıkışınca karnım hissediliyor gaz değil onu biliyorumBenim de devam ediyor. Halbuki asl bulanti olmasi gereken zamanlarda hic olmadi neredeyse. Simdi sabahlarim felaket geciyor..
İkinci hamileliklerde daha cabuk hissediliyormus ama daha cok erken degl mi yine de, gerci sen daha iyi anlarsin canim
kızlar 11. haftamdayım sandalyede otururken öne eğilince bebeği hissediyorum erken diyorlar ama 2. hamileliğim kıpır kıpır birşeyler oluyor sizde hissediyor musunuz
Canım bnm de bir gün olmasa ertesi gün mutlaka var. Ben hiç yemek falan yiyemiyorum dogru düzgün. Bir çorba içiyorum arada. Hep açım.bu arada benim bulantım hala devam çıldırıcam. benim gibi olan var mı
Valla bende trabzonluyum benim burnumun masallahi varn
benim de esim Trabzonlu. bizr demedi yahu
Olabilir canim cunku erkekbhcg ye göre kız .. ama benim gibi kan değerlerin ztn yüksek se yanlış çıkabilir..
Ultrasona gore erkek canim zatenben de 50 ustu erkek duydum benim 3 oglan da 50 ustuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?