2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar 11. haftamdayım sandalyede otururken öne eğilince bebeği hissediyorum erken diyorlar ama 2. hamileliğim kıpır kıpır birşeyler oluyor sizde hissediyor musunuz
bence de erken ama bileme. oyle mutlu hissedeceksen bebek olsun varsın:)

Hanımlar aranızda sağlık ocağında bebeğinin kalp atışını dinleyen var mi ? Bugün gittik duyulmaz 22 haftadan önce dedi bende şansımı denemek istiyorum dedim ses geliyordu uzaklardan tıptıp larini duydum resmen. cçokmmutlu oldum benimle ayni haftalarda olup sağlık ocağında net duyan var mi ve tetenoz aşısını yaptıracak misiniz ? Ben çok kararsizim

Arkadaşlar Merhaba. Benim bi sorum olcak, ramazanda napcaksiniz? Oruç tutacak mısınız?
Valla baslarda tutabilirim heralde falan diyodum amamide bulantisi zaten oyle bi duruma getirdi ki suan vitaminler ayakta tutuyor yemekleri yiyemeyince iyice kilo verdim ve halsiz dustum bu durumda tutamam diye dusunuyroum

[QUOTE='savrukzeynep, post: 41365777, member: 578950"]Arkadaşlar Merhaba. Benim bi sorum olcak, ramazanda napcaksiniz? Oruç tutacak mısınız?[/QUOTE]
Annem disinda herkes tut diyor ama kimseye de fikrini sormuyirum tutsam mi diye herkes maydonoz olmak peşinde demem o ki halinden bi tek anacigim anlıyor ben kendimde o takati bulamıyorum. Eskiler ben tuttum bisey olmadı diyip duruyorlar günlerkkisaymis o yüzden tutmussunuz diyorum ama anlamıyorlar sende tut bisey olmaz demekten başka bildikleri biseyyok ..

Valla baslarda tutabilirim heralde falan diyodum amamide bulantisi zaten oyle bi duruma getirdi ki suan vitaminler ayakta tutuyor yemekleri yiyemeyince iyice kilo verdim ve halsiz dustum bu durumda tutamam diye dusunuyroum
Benim bulantilarim da geçti, o yüzden kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…