Bende çok kötüyüm bulantı her sabah su içtiğim de bile çıkarıyorumbu arada benim bulantım hala devam çıldırıcam. benim gibi olan var mı
canım deli gibi hatirlatiyorum habire. ben yaşadım kimse yasamasin istiyorum bu sorunu. aferin dr ne:)))Bugun onuda konuştukk doktorumla onceden ölçmüştü problem yok,bir daha gittiğimde yeniden ölçecekmiş,bnmde aklımda hep rahim agzı uzunluğu
ben hala gunde 3 metpamed içiyorum. azalttim geçen hemen çıkardım benim 20 lerin basinda gecerbu arada benim bulantım hala devam çıldırıcam. benim gibi olan var mı
Yanlız bi daha gidişim de 17-18 hafta arası olacagım,gec kalmayız inşallahcanım deli gibi hatirlatiyorum habire. ben yaşadım kimse yasamasin istiyorum bu sorunu. aferin dr ne:)))
bence de erken ama bileme. oyle mutlu hissedeceksen bebek olsun varsın:)kızlar 11. haftamdayım sandalyede otururken öne eğilince bebeği hissediyorum erken diyorlar ama 2. hamileliğim kıpır kıpır birşeyler oluyor sizde hissediyor musunuz
sanmam cinsiyet belli miYanlız bi daha gidişim de 17-18 hafta arası olacagım,gec kalmayız inşallah
Ben tabi kibu arada benim bulantım hala devam çıldırıcam. benim gibi olan var mı
Yok cnm belli değil daha.1 kız 1 erkek diye düşünüyoruz:)sanmam cinsiyet belli mi
ilk gebelikte 17 18 gibi hissetmistim ben ilk sanirim sizinYa herkes bi kıpırtı bi titreşim bişey hissediyo ben hala hiçbişey hissedemiyorum
bu sana mi benzeyecek yani:) hadi hayirlisi:)Valla bende trabzonluyum benim burnumun masallahi varbuda bana benziyor galiba, allahtan ilk kizim babasina benzedi cok sükür
Valla baslarda tutabilirim heralde falan diyodum amamide bulantisi zaten oyle bi duruma getirdi ki suan vitaminler ayakta tutuyor yemekleri yiyemeyince iyice kilo verdim ve halsiz dustum bu durumda tutamam diye dusunuyroumArkadaşlar Merhaba. Benim bi sorum olcak, ramazanda napcaksiniz? Oruç tutacak mısınız?
canim ben de sade mercimek çorbası iciyordum bugün vejeteryan pizza yedim dene benceCanım bnm de bir gün olmasa ertesi gün mutlaka var. Ben hiç yemek falan yiyemiyorum dogru düzgün. Bir çorba içiyorum arada. Hep açım.
Hadi gozunuz aydin benimde beta hcg ye gore erkek ama ultrasonda degisir ins hayirlisi tabi ama gonlum kizdan yanaCinsiyeti erkek canim gorduk minikii
Benim bulantilarim da geçti, o yüzden kararsız kaldımValla baslarda tutabilirim heralde falan diyodum amamide bulantisi zaten oyle bi duruma getirdi ki suan vitaminler ayakta tutuyor yemekleri yiyemeyince iyice kilo verdim ve halsiz dustum bu durumda tutamam diye dusunuyroum
tutamayacagimArkadaşlar Merhaba. Benim bi sorum olcak, ramazanda napcaksiniz? Oruç tutacak mısınız?
Sizin de bulantı var?tutamayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?