Dene istersen tatlkm su kaybi da onemli sıkıntı cekmezsen ne ala baktin olmuyo tutmazsin herkes kendini daha iyi tanuyo benim annem bana hamileyken temmuz ayinda 7 aylik hamileyken tutmus cok sukur bi sıkıntıda olmamis ama kardesimde tutamamjs dahada 4-5 aylikmis o sana bagli birazBenim bulantilarim da geçti, o yüzden kararsız kaldım
Evet bana benzeyecek galiba hayirlisi insallah canim :)bu sana mi benzeyecek yani:) hadi hayirlisi:)
bulanti var bir de su azligindan enfeksiyon olabilir. benim onceki gebeliklerimde 25 haftamda suyum geldi kaybettim bir de 15 haftalikken geldi küçük oglumda şükür toparladi. dr m izin vermez zatwn enfeksiyon olmamam lazim sık tahlil yaptiriyorumSizin de bulantı var?
Anladım. Çok geçmiş olsun...bulanti var bir de su azligindan enfeksiyon olabilir. benim onceki gebeliklerimde 25 haftamda suyum geldi kaybettim bir de 15 haftalikken geldi küçük oglumda şükür toparladi. dr m izin vermez zatwn enfeksiyon olmamam lazim sık tahlil yaptiriyorum
kuvvetlencek canım hemde ne kuvvet karnının ustune koydugun bıseyı atabılcek derecedeKızlar hareketleri hissetmek annenin vücudun yapısına, bebeğin yapısına ve annenin kendini iyi tanımasına bağlıymış. ben ilk geçen hafta hissetmiştim hissettim dediğimde içimde sanki kelebek kanat çırpıyor yada mısır patlatıyorlar gibi gaz demeyin çünkü vücudumu tanıyorum birde ultrasonda doktor bakerken doktor bastırdı kelebek çırpınıyor dedim 2 sn sonra bebek poposunu yukarı kaldırıp ayaklarıyla bana çifte attı. doktor zayıfsın iç karnın elverişli bebeğinde iri hissetmen normal dedi. ama her zaman olmuyor bi düzen içinde değil inşallah ilerde kuvvetlenir babalarıda hisseder
canım benim sadece sağ kasığıma ağrı giriyor 10 dk. sürüyor sonra gidiyor yarım saat sonra tekrar geliyor10 dk yürüyşü mesafesinde bile ağrıyor ..perşembe doktora bir daha soracam çok ağrıyor çünkü ..rahim büyüor demişti daha önce..böyle olan var mı kızlar
umarım bebeklerimiz sağlık la ve zamanın da dünya ya gelirlerbulanti var bir de su azligindan enfeksiyon olabilir. benim onceki gebeliklerimde 25 haftamda suyum geldi kaybettim bir de 15 haftalikken geldi küçük oglumda şükür toparladi. dr m izin vermez zatwn enfeksiyon olmamam lazim sık tahlil yaptiriyorum
Bende sana yakin haftadayim cok az gobegim var. zayif olmama ragmen bilmeyen birisi anlamaz.hala kot pantalonlarimi belleri dusuk oldugu icin giyebiliyorum.hamileligim boyuncada kilo alacagimi sanmiyorum.karnim da kasinmiyor.senin karisiniyormu
kuvvetlencek canım hemde ne kuvvet karnının ustune koydugun bıseyı atabılcek derecede
senin kontrol ne zmn bi dahaki ya çok heyacanlı bu bekleyişler50 nin üstü kızdı canm :) Valla benımki de 62 çıktı ama ben nedense hala erkek hissediyorum :)
Benim doktorum gerek yok dedi bende yaptirmiycammerhaba kızlar,
tetanoz aşısını olcak mısınız?
zorunlu değilmiş galiba.doktorum ol dedi ama etrafımda ben olmadım diyen insanlar var.
kararsız kaldım.
Doktorum gerek olmadığını söyledi, yaptırmayacağım.merhaba kızlar,
tetanoz aşısını olcak mısınız?
zorunlu değilmiş galiba.doktorum ol dedi ama etrafımda ben olmadım diyen insanlar var.
kararsız kaldım.
yani bu şimdiki gebeliğinde yüzük kız dedi ama dr erkek mi dedi ? doğru mu anlamışım?canım iki tane düşük var onlara da erkek yani beş erkek buna kız dedi. o dusukleri bilmiyorum. dr erkek dedi pipi de gördük. bilmiyorum artık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?