2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim bulantilarim da geçti, o yüzden kararsız kaldım
Dene istersen tatlkm su kaybi da onemli sıkıntı cekmezsen ne ala baktin olmuyo tutmazsin herkes kendini daha iyi tanuyo benim annem bana hamileyken temmuz ayinda 7 aylik hamileyken tutmus cok sukur bi sıkıntıda olmamis ama kardesimde tutamamjs dahada 4-5 aylikmis o sana bagli biraz

Ben orucumu tutacağim insallah, ramazanlar bir baska arinma ayi cok seviyorum ramazani, tabi önce bir kac gün deneyecem insallah zorlanmam..

Sizin de bulantı var?
bulanti var bir de su azligindan enfeksiyon olabilir. benim onceki gebeliklerimde 25 haftamda suyum geldi kaybettim bir de 15 haftalikken geldi küçük oglumda şükür toparladi. dr m izin vermez zatwn enfeksiyon olmamam lazim sık tahlil yaptiriyorum

Anladım. Çok geçmiş olsun...

Kızlar hareketleri hissetmek annenin vücudun yapısına, bebeğin yapısına ve annenin kendini iyi tanımasına bağlıymış. ben ilk geçen hafta hissetmiştim hissettim dediğimde içimde sanki kelebek kanat çırpıyor yada mısır patlatıyorlar gibi gaz demeyin çünkü vücudumu tanıyorum birde ultrasonda doktor bakerken doktor bastırdı kelebek çırpınıyor dedim 2 sn sonra bebek poposunu yukarı kaldırıp ayaklarıyla bana çifte attı. doktor zayıfsın iç karnın elverişli bebeğinde iri hissetmen normal dedi. ama her zaman olmuyor bi düzen içinde değil inşallah ilerde kuvvetlenir babalarıda hisseder

kuvvetlencek canım hemde ne kuvvet karnının ustune koydugun bıseyı atabılcek derecede

kabızlık yaşayan arkadaşlar mercımek corbasını kesınlıkle tavsıye edıyorum ertesı gune acılıyo bagırsaklar

Bende ayni durumdayim. Yuruyus yapmaya basladim son bir haftadir, yururken sag kasigimda agri oluyor. Daha onceden de vardi ama bu kadr sidddetli degildi, doktor normal demisti :/

umarım bebeklerimiz sağlık la ve zamanın da dünya ya gelirler

Bende sana yakin haftadayim cok az gobegim var. zayif olmama ragmen bilmeyen birisi anlamaz.hala kot pantalonlarimi belleri dusuk oldugu icin giyebiliyorum.hamileligim boyuncada kilo alacagimi sanmiyorum.karnim da kasinmiyor.senin karisiniyormu

hayır kaşınmıyor. Ben 2 kilo aldım 45 kiloydum 47 oldum boyum 1.62. Hamile olduğuma kesinlikle inanmıyolar. Doktora sordum çok spor yapanlarda geç çıkar dedi ama bana garip geliyo bilemiyorum.

canım iki tane düşük var onlara da erkek yani beş erkek buna kız dedi. o dusukleri bilmiyorum. dr erkek dedi pipi de gördük. bilmiyorum artık. :)
yani bu şimdiki gebeliğinde yüzük kız dedi ama dr erkek mi dedi ? doğru mu anlamışım?

Arkadaşlar ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama hala çok sık tuvalet ihtyacım var. Yarım saat en fazla 1 saat dayanabiliyorum. Geçse de artık rahat rahat gezebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…