kızlar ben ccok acı yıyorum aksam yemeklerde yerkende karnımda bıraz agrılar oluyor ama zararı varmı sızce.
annem de hep acılı yapıyor bir zararı yoktur herhalde..Bende çiğ köfte yemek istiyorum ama bilemiyorum tabi
Arkadaşlar ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama hala çok sık tuvalet ihtyacım var. Yarım saat en fazla 1 saat dayanabiliyorum. Geçse de artık rahat rahat gezebilsem.
kan ilacı neden alıyorsun gülaycım sen?Günaydin kizlar kan ilacini ac karnami tok karnami aliyorsunuz bana aç karna diye yazmislarda ben tok karna zor ilaç aliyorim ac karna nasil alicam acaba yanlislik olabilir mi
görebildin mi çakılcım nasıl geçti kontrolün?günaydın kızlar bugün saat 1de randevum var devlete gidiyorum bu defa inş cins bi dr.a denk gelmem de kuzumu bi göreyim napıyo ne ediyo özledim valla
Valla bana da etraftakıler erkek diyo, ben de erkek hıssedıyorum, ç,n takvmı ve betaya gore de kız. Ama son noktayı 27 hazıranda, 16. haftanın sonunda doktorum koyacak :))
Haftaya carsamba gidicemm canim haber veririm doktorumu sıkıstırıcam haber veririm sanada tesekkur ederimmmm
Bende aynı dusuncedeyim o zaman saglik ocagina gitmenin anlami var mi?Ben bizim sağlık ocaginı hic beğenmiyorum olur olmadik azarliyorlar insani ve çok hijyenik bulmuyorumDoktorum gerek olmadığını söyledi, yaptırmayacağım.
sadece DECAVİT cnmikili test sonrası doktor size hangi ilaçları verdi acaba.. Yazabilir misiniz..
aa daha nelerBende aynı dusuncedeyim o zaman saglik ocagina gitmenin anlami var mi?Ben bizim sağlık ocaginı hic beğenmiyorum olur olmadik azarliyorlar insani ve çok hijyenik bulmuyorum
Dogurmadan kayit yaptırsam olmaz mi hic gidesim yok yaaa daha nelervalla ileride çocuğun aşı düzeni falan için kayıt yaptırdım açıkçası ben, başka da ne işe yarar ben de bilmiyorum.
sadece DECAVİT cnm
ben acıbademde Murat Yayla'ya gittim perinatoglar daha uzman bu konuda. bizimki de cok hareketli ama yakaladı valla ben bile anladım kız belli olmaz erkek belli olur sanıyordum ama öyle degilmiş. Görünce anlarsın ne demek istediğimi canımAllah herkese önce saglıklı olanı sonra gönlüne göre olanı versin :)
hastanenin hangi şubesinde çalışıyor murat yayla? ve acıbademde muayene ücretleri yüksek diye duydum, doğru mu? ne kadar?ikili icin bende murat yayla'ya gittim. Basta kız dedi muayenenin sonunda yuzde90 erkek dedi :)) bu arada 4 boyutlu ultrasonun zararli olabilecegini de murat bey mi soylemisti size
Doktoruna şöyle değiştirir hatta sağlık ocagindaki hekiminde değiştirir ben öyle yaptım bide bakın bebeğin aşılari için kayıt yaptırmak gerekio devletten ona göre aşi istiyorlar ve asıl azari doğduktan sonra gittiğinde yiyosun kayıt yaptirmazsan bilginiz olsun bence yaptırın yani ne zararı olabilirki hem hemşire şahsi numarasını bile verdi istediğin zamn arayıp sorabilirsin dediZar zor yutuyorum.ben.onu ya ham.yitamiyorum.normalde bnde bilmiupsum.okadr büyük.olduğunu.icesiye kadar Oğur Oğur mahvoluyorum.neyapiyim.sizce
e kayıt yaptırmadın mı? nasıl gidiyorsun? kaydın varsa hamile olduğunu biliyorlardır. onlar her türlü seni arayıp buluyorlar diye biliyorum zehir hafiyeler. ama gitmezsen ne olur bilmiyorum kiDogurmadan kayit yaptırsam olmaz mi hic gidesim yok ya
valla bugün ilk defa içtim ben de o kadar büyük olduğunu bilmiyordum. tıkanıp kaldım yutarken, gebelik boyunca mı kullanıcaz bunu acaba?Zar zor yutuyorum.ben.onu ya ham.yitamiyorum.normalde bnde bilmiupsum.okadr büyük.olduğunu.icesiye kadar Oğur Oğur mahvoluyorum.neyapiyim.sizce
evet bana da verdi ebe kız no.sunu da kızcağız anladığım kadarıyla hijyenik olmamasından ve gördüğü muameleden rahatsız. şikayet edebilir belki ilgili yer neresi bilmiyorum ama..Doktoruna şöyle değiştirir hatta sağlık ocagindaki hekiminde değiştirir ben öyle yaptım bide bakın bebeğin aşılari için kayıt yaptırmak gerekio devletten ona göre aşi istiyorlar ve asıl azari doğduktan sonra gittiğinde yiyosun kayıt yaptirmazsan bilginiz olsun bence yaptırın yani ne zararı olabilirki hem hemşire şahsi numarasını bile verdi istediğin zamn arayıp sorabilirsin dedi
gitmedim daha önümüzdeki hafta bir gideyim beni bulamadılare kayıt yaptırmadın mı? nasıl gidiyorsun? kaydın varsa hamile olduğunu biliyorlardır. onlar her türlü seni arayıp buluyorlar diye biliyorum zehir hafiyeler. ama gitmezsen ne olur bilmiyorum ki
Önümüzdeki hafta gideyim cok sağol bilgi içinDoktoruna şöyle değiştirir hatta sağlık ocagindaki hekiminde değiştirir ben öyle yaptım bide bakın bebeğin aşılari için kayıt yaptırmak gerekio devletten ona göre aşi istiyorlar ve asıl azari doğduktan sonra gittiğinde yiyosun kayıt yaptirmazsan bilginiz olsun bence yaptırın yani ne zararı olabilirki hem hemşire şahsi numarasını bile verdi istediğin zamn arayıp sorabilirsin dedi
yok
gitmedim daha önümüzdeki hafta bir gideyim beni bulamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?