yok canım daha once gittim tabi ama gebelik için gitmedim.e kız o zaman niye azarlıyorlar diyosun, gitmemişsin bile
bende aynı düşüncedeyim hiç hijyenik değil ve olumsuz insanlarla dolu ama bebek doğduğunda testleri aşıları falan varmış galiba zorunlu olan bende kayıt yaptırmadım daha iznim de bitti artık kısmet ne zaman boş vaktim olursa o zaman yaptırcamBende aynı dusuncedeyim o zaman saglik ocagina gitmenin anlami var mi?Ben bizim sağlık ocaginı hic beğenmiyorum olur olmadik azarliyorlar insani ve çok hijyenik bulmuyorum
canim eskiden steril olmama ile ilgili sorunlar cokmus. bu yuzden tetamozdan bebek ölümleri fazlaymis. ben memorialde yaptim dogumu Ataşehir de. orasi steril. bundan gerek yok dedi. bir de benim erken dogumum var onceden. kesin degil bu bilgi ama bazi dr ler erken dogumu tetiklryebilir risklilerde diyor. bu yuzden de bence istemedi benden.
Canım doktor da erkeğe benziyo dedi bi oğlum var demekki kiz nasibim yok kıyafetler e bakar dururum artikben de herkese erkek diyorum bu da erkek sanki:)
Dr yazdi canimkaanladim
neden alıyorsun gülaycım sen?
Bende çarşamba gidicem de bebisimi gösterirmi acaba benim doktorayy ben de çarşamba gidiyoruuum
senin kontrol ne zmn bi dahaki ya çok heyacanlı bu bekleyişler
Canım geç oldu cvp ama benim de düşüktü doktorum endokrin bölümüne gitmemi önerdi gittim. Hamileligin ilk 12 haftasında tsh düşmesinin normal olduğunu söyledi.bebek 12 haftadan sonra kendi troidini uretebiliyormus yani onun için sıkıntı olmuyomus.benim aileden gelen bi rahatsızlık olduğu için ayda bi kontrole gelmemi söyledi endokrin doktoru.icini rahat tut yaniMerhaba kızlar
Geçen gün ultrason fotoğrafı atmıştım
Ama zonox siteye girmedi ya da göremedi
Her neyse...
Bi daha zaten ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum
O zaman öğreniriz inşallah
Benim de göbeğim çıkmadı fazla
Sadece ben hissediyorum
Kimse anlamaz
Şu an 14 haftalık bebek
Gerci benim 7 aylıkken bile beni tanımayanlar anlamıyordu ilk hamileligimde
Kızlar iki aydır kan testimde guatr değerlerim düşük çıkıyor
Böyle bir durumu olan var mi
Yarın sabah doktora gidicem
Ama size de bi sorayım dedim
Dr y
Dr yazdi canim
Bende demir ilaci oldugunu aldiktan sonra anladim
Ben sadece vitamin yazdi saniyordum Esim alip gelince anladim
Demek öyle uygun gördü derin dondurucu doktorum
Bende çarşamba gidicem de bebisimi gösterirmi acaba benim doktor
Kızlar hareketleri hissetmek annenin vücudun yapısına, bebeğin yapısına ve annenin kendini iyi tanımasına bağlıymış. ben ilk geçen hafta hissetmiştim hissettim dediğimde içimde sanki kelebek kanat çırpıyor yada mısır patlatıyorlar gibi gaz demeyin çünkü vücudumu tanıyorum birde ultrasonda doktor bakerken doktor bastırdı kelebek çırpınıyor dedim 2 sn sonra bebek poposunu yukarı kaldırıp ayaklarıyla bana çifte attı. doktor zayıfsın iç karnın elverişli bebeğinde iri hissetmen normal dedi. ama her zaman olmuyor bi düzen içinde değil inşallah ilerde kuvvetlenir babalarıda hisseder
sen kan ilacı demiştin o mesajda, onu sordum cnm, şimdi demir diyosun
Kan ilacı ile demir ilacı aynı şeydir teknik olarak. Bunu çoğu doktor verir gebelikte çünkü bebek annenin demirini sömürerek annede anemiye sebep olabilir. Ben de 1 aydır alıyorum doktorum 12. haftada vermişti. Ayrıca gebelik esnasında vücuttaki kan hacmi normalden çok fazla arttığı için de demir hapı gereklidir. Birazcık araştırma yapsa keşke herkes.
Kızlar göğsümün etrafi 5. haftadan itibaren kirmizi kirmizi catladi.Goguslerim cok aciyor dokunamiyorum dedigim zamanlardan beri bu kizarikliklar var kasiniyorlar kasimiyorum ama goruntu biraz canmi sķıo bebek yagi falan fayda etmedi butun damarlar kirmizi kirmizi pörtlemis gibi
Günaydın anneciklerrüyamda çok yoğun kanamam vardı doktora koşuyordum çok şükür rüyaymış Allah bebişlerimizi korusun inşallah
Gunaydin bu arada :) hala etikisindeyim rüyanın sabah 6 da gozumu acip kosa kosa banyoya gittimGünaydın anneciklerrüyamda çok yoğun kanamam vardı doktora koşuyordum çok şükür rüyaymış Allah bebişlerimizi korusun inşallah
Günaydın anneciklerrüyamda çok yoğun kanamam vardı doktora koşuyordum çok şükür rüyaymış Allah bebişlerimizi korusun inşallah
Ben yaprirdim kayit ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman kan testi yapmistim aaglok ocaginda ozamn yatirdimDoktoruna şöyle değiştirir hatta sağlık ocagindaki hekiminde değiştirir ben öyle yaptım bide bakın bebeğin aşılari için kayıt yaptırmak gerekio devletten ona göre aşi istiyorlar ve asıl azari doğduktan sonra gittiğinde yiyosun kayıt yaptirmazsan bilginiz olsun bence yaptırın yani ne zararı olabilirki hem hemşire şahsi numarasını bile verdi istediğin zamn arayıp sorabilirsin dedi
valla bugün ilk defa içtim ben de o kadar büyük olduğunu bilmiyordum. tıkanıp kaldım yutarken, gebelik boyunca mı kullanıcaz bunu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?