2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende aynı dusuncedeyim o zaman saglik ocagina gitmenin anlami var mi?Ben bizim sağlık ocaginı hic beğenmiyorum olur olmadik azarliyorlar insani ve çok hijyenik bulmuyorum
bende aynı düşüncedeyim hiç hijyenik değil ve olumsuz insanlarla dolu ama bebek doğduğunda testleri aşıları falan varmış galiba zorunlu olan bende kayıt yaptırmadım daha iznim de bitti artık kısmet ne zaman boş vaktim olursa o zaman yaptırcam

ben hamile olmadan once bir kac ay kala kolluma bicak girmisti o sira tetamoz asisi vurulmustum oda 10 sene gecerliymis

Canım geç oldu cvp ama benim de düşüktü doktorum endokrin bölümüne gitmemi önerdi gittim. Hamileligin ilk 12 haftasında tsh düşmesinin normal olduğunu söyledi.bebek 12 haftadan sonra kendi troidini uretebiliyormus yani onun için sıkıntı olmuyomus.benim aileden gelen bi rahatsızlık olduğu için ayda bi kontrole gelmemi söyledi endokrin doktoru.icini rahat tut yani

[QUOTE=''Yasemengo41, post: 41366266, member: 671776"]Kızlar hareketleri hissetmek annenin vücudun yapısına, bebeğin yapısına ve annenin kendini iyi tanımasına bağlıymış. ben ilk geçen hafta hissetmiştim hissettim dediğimde içimde sanki kelebek kanat çırpıyor yada mısır patlatıyorlar gibi gaz demeyin çünkü vücudumu tanıyorum birde ultrasonda doktor bakerken doktor bastırdı kelebek çırpınıyor dedim 2 sn sonra bebek poposunu yukarı kaldırıp ayaklarıyla bana çifte attı. doktor zayıfsın iç karnın elverişli bebeğinde iri hissetmen normal dedi. ama her zaman olmuyor bi düzen içinde değil inşallah ilerde kuvvetlenir babalarıda hisseder [/QUOTE]
O kelebegi bende hissettim 12-13 . haftamda <3 anneme soyledigim de erkek bebekler erken hareket eder demisti ama ben hala ogrenemedim

Dr y

Dr yazdi canim
Bende demir ilaci oldugunu aldiktan sonra anladim
Ben sadece vitamin yazdi saniyordum Esim alip gelince anladim
Demek öyle uygun gördü derin dondurucu doktorum

sen kan ilacı demiştin o mesajda, onu sordum cnm, şimdi demir diyosun

Bende çarşamba gidicem de bebisimi gösterirmi acaba benim doktor

aramızda 1 haftacık var cnm ben geçen hafta gördüğüme göre sen de bu hafta görebilirsin tabisi

Kızlar göğsümün etrafi 5. haftadan itibaren kirmizi kirmizi catladi.Goguslerim cok aciyor dokunamiyorum dedigim zamanlardan beri bu kizarikliklar var kasiniyorlar kasimiyorum ama goruntu biraz canmi sķıo bebek yagi falan fayda etmedi butun damarlar kirmizi kirmizi pörtlemis gibi

Eklentiler

• 20150613_010459.webp
    11 KB · Görüntüleme: 141

bence çatlama başlangıcı bu. krem sürüyor musun?

Günaydın annecikler rüyamda çok yoğun kanamam vardı doktora koşuyordum çok şükür rüyaymış Allah bebişlerimizi korusun inşallah

Günaydın annecikler rüyamda çok yoğun kanamam vardı doktora koşuyordum çok şükür rüyaymış Allah bebişlerimizi korusun inşallah

Ay bende ayni ruyayi gordum ben doktorada gidemiyorum kalkamiyorum yerimden bir de nasil gercek gibi, her gece baska kabus ne hormonmus yahu ele geçirdi resmen :)

Gunaydin bu arada :) hala etikisindeyim rüyanın sabah 6 da gozumu acip kosa kosa banyoya gittim

Gunaydin canim bu arada :)

Ben yaprirdim kayit ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman kan testi yapmistim aaglok ocaginda ozamn yatirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…