2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
her sabah beşte uyanıp bir daha uyuyamiyorum. var mi böyle benim gibi olan? uykum var uyuyamiyorum. birden bu saatte uyanivrriyorum.

erken baslamis catlamaya krem sür catlak icin

Sadece bebek yağiyla kalma canm Benm hçbişeym yok daha su anda doktorum badem yaği susam yaği kayısı yaği kayısı yaği onerdi Bebek yaği yetersz dedi Sen doktoruna danıs Sana belki extra krem de verir

Ben yaprirdim kayit ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman kan testi yapmistim aaglok ocaginda ozamn yatirdim
Bende öyle canm igneye gidiodum hemşireler kese görününce Hemn kaydettiler tüp olduğu için hepsi benden daha hevesliydi ogün yeni doğum yapmış kayıt yaptırmanız biri gelmişti iki saat uğraştılar kadının ikameti bile babaevi gözüküyordu çok sinir olmuşlardı nasıl kaydedeceklerini şaşırmışlardi bende ordan biliyorum canm

Bizim aile hekimi de pek ilgili bir tip değil ne yazık ki.

İlk kan testi için oraya gitmiştim. Ertesi gün gebelik yok demişlerdi.

Ben biraz daha beklemeyi tercih etmişim iyi ki.

Bu yüzden daha kayıt yaptırmadım. Aile hekimimi değiştirmeyi düşünüyorum.

Kizlar bugun saclarimi boyatmak ve kestirmek istiyorum.3 aydir evdeyim cok bakimsix bir hal aldim.saclarim normalde simsiyah ama bakir kullaniyordum son zamanlarda simdi boyatmayinca dipler neredeyse 4 parmsk simsiyah uclari da akti ve matlasti.aynaya bakasim kalmadi son zamanlarda.bide kestirecektim kv hamileyken kesilmez derler dedi ben normalde bilim disinda soylenen

hicbirseye inanmam ama bisey olurda kestirdin oldu derler sinirimi bozarlar diyede
cekiniyorum.siyaha boyatmak istemiyorum boyatirsam bir daha acamam.koyu kizil
yapayim diyorum gecen
sene kullanmistim dipleri bu kadar belli olmuyor ve yakismisti.3 aydan sonra boyatabilirsin demisti doktorum.sizce ne yapayim

Bende boyatmak istiyorum Dr.sormadim ama 3aydan snra boyatabiliyomusun ben beklemeyi tercih etcem boyatmak için kestirme olayina gelince konuda duymuştum ama hurafe işte ben kestircem.sanirim

Ay bende ayni ruyayi gordum ben doktorada gidemiyorum kalkamiyorum yerimden bir de nasil gercek gibi, her gece baska kabus ne hormonmus yahu ele geçirdi resmen :)
Çok şükür ki rüya kanama falan yok bebişler iyi oohhhh şükür etmemiz gerekiyormuş demek tatlım

Ben oğlumda doğuma 1 ay kala upuzun saçlarımı küt kestirmiştim
Tamamen hurafe böyle şeyler, dinimizde bile yeri yok bunların. Takmayın kafanıza Ben bu sefer yine doğuma yakın omuz hizasında kestireceğim. En azından bunaldığımda toplanılacak boyda olsunlar.
Boyaya gelince kendi adıma karşıyım hamilelikte boyatmaya ama tabii herkesin kendi fikri. Ben oje bile sürmüyorum hamileliklerimde. Gerekmedikçe makyajda yapmıyorum. Elbette çoğu şey kimyasal, ama bile bile acaba birşey olur mu demektense yapmam daha iyi

gunaydın kızlar kontrolume 2 gun kaldı cok heycanlıyım pipilimi gorcem dıye bundan sonra her gıttıgımde sorarım doktora cınsıyetını hala aynımı dıe

Bende kestirip boyaticam cnm kesinlikle inanmıyorum o hurafelere. Yok neymiş kestirme bebegin ömrü Kısalir. Yahu Allahü teâlâ onun kaderini belirleyen biz deilizki :))

gunaydın kızlar kontrolume 2 gun kaldı cok heycanlıyım pipilimi gorcem dıye bundan sonra her gıttıgımde sorarım doktora cınsıyetını hala aynımı dıe

Ya ne güzel kesin olmasa da en azindan bi cinsiyet bilginiz var Bana daha kimse bişi demedi kendi doktorum da periontolog da söylemedi

nasıl geçti görüşme canım
Canim bu defa devlet hastanesine gittim dogru duzgun goremedim bile fotosuda cok kotu ama bebek gayet iyi dedi dr. Bunu duymakta guzl cinsiyete gelince bu cihazla cinsiyet tespiti icin erken ama ben yinede bakayim dedi dr. Ama bizimki yine bagdas kurmus gostemedi hic bisey edepli cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…